FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
https://www.****.ba/vijesti/sv ... nja/353500
Ovako cemo mi Jaska naseg dobrog
Ovako cemo mi Jaska naseg dobrog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebamo i mi rezervni sastav izvest. Neće oni nama nešto tu glumit i za proslavu nas sramotit, čuj rezerve.NjonjoVam je napisao/la:Sutra ko plitak potok!!!Sta ce rezerve rezervi Dinama??'

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
To ostavi Bloudeku i Brandaliku koji sastav da izvedu.wobly92 je napisao/la:Trebamo i mi rezervni sastav izvest. Neće oni nama nešto tu glumit i za proslavu nas sramotit, čuj rezerve.NjonjoVam je napisao/la:Sutra ko plitak potok!!!Sta ce rezerve rezervi Dinama??'

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A ne kontam sta ljudi kontaju reprezentativni pauza, trebali su dovest Buducnost Banovice oni nemaju reprezentativce pa ce igrati prvi tim.
Ljudima je pozvano 17 igraca za reprezentativne selekcije.
Daj ba mogao se naci drugi termin ili nesto iskombinovati. Bitno je uzeti cenera od ulaznica i upumpati u privatne dzepove !MMA075 je napisao/la:A ne kontam sta ljudi kontaju reprezentativni pauza, trebali su dovest Buducnost Banovice oni nemaju reprezentativce pa ce igrati prvi tim.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Hrdjavom kurcu i dlake smetaju, prva stvar ne idem zbog Dinama, zaboli me krc za Dinamo, isao bi da je Rudar iz Bukinja gost.Slobodas je napisao/la:Daj ba mogao se naci drugi termin ili nesto iskombinovati. Bitno je uzeti cenera od ulaznica i upumpati u privatne dzepove !MMA075 je napisao/la:A ne kontam sta ljudi kontaju reprezentativni pauza, trebali su dovest Buducnost Banovice oni nemaju reprezentativce pa ce igrati prvi tim.
Druga stvar pokusao se drugi termin, ne moguce je ljudi igraju evropsku takmicenja, kupove i ligu.
-
- Kontakt:
platite pa kritikujte.
ne moze se stalno dzaba ulazit...
prvi ja kritikujem i sve mi smeta, uprava napolje, al platim kartu
pogresno postavljeno sve...
ne moze se stalno dzaba ulazit...
prvi ja kritikujem i sve mi smeta, uprava napolje, al platim kartu

pogresno postavljeno sve...
-
- Kontakt:
bar do ove skupstine...
- Beduin
- Kontakt:
Upravo toMMA075 je napisao/la: Hrdjavom kurcu i dlake smetaju, prva stvar ne idem zbog Dinama, zaboli me krc za Dinamo, isao bi da je Rudar iz Bukinja gost.

A iskacu nekakvi i sponzori tekme, Mozzart Bet kao jedan od sponzora poklanja vip i obicne karte. Nabrace se ovdje hladno 100.000 za tekmu od ulaznica i sponzora.
Bas me zanima koliko su dobili para za tv prava za MojuTV?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobit ce i od Dinama donaciju, nabrate ce se fine pare makar malo probleme rjesit.Beduin je napisao/la:Upravo toMMA075 je napisao/la: Hrdjavom kurcu i dlake smetaju, prva stvar ne idem zbog Dinama, zaboli me krc za Dinamo, isao bi da je Rudar iz Bukinja gost.![]()
A iskacu nekakvi i sponzori tekme, Mozzart Bet kao jedan od sponzora poklanja vip i obicne karte. Nabrace se ovdje hladno 100.000 za tekmu od ulaznica i sponzora.
Bas me zanima koliko su dobili para za tv prava za MojuTV?
Dolazi DInamo iz Zagreba i ok...Prva, druga, treća postava zaboli me k...c. Kada su ljudi mogli dati za utakmicu protiv TC i gledati ohrdine od 30+ samo zato što je napravljena hampa i dati njima (TC) tolike pare od karti ne vidim razlog zašto bi bilo puno dati protiv Dinama...
Iskreno volio bih da Dinamo izvede na teren makar 5-6 svojih igraca od 18 do 21 godine starosti kako bi naši (Saša, Armin, Asim i ostali) dobili priliku da igraju protiv vršnjaka iz, za naše područje velikog kluba, i kako bi mogli vidjeti gdje su u stvari sa svojim fudbalskim razvojem...
Glupo bi i bilo da dovedu u drugom terminu najjaču postavu i da pišaju po nama u revijalnoj utakmici kad smo već **** od ekipe a nekad davno smo u istoj ligi igrali i čak očekivali da ih možemo pobjediti...
Iskreno volio bih da Dinamo izvede na teren makar 5-6 svojih igraca od 18 do 21 godine starosti kako bi naši (Saša, Armin, Asim i ostali) dobili priliku da igraju protiv vršnjaka iz, za naše područje velikog kluba, i kako bi mogli vidjeti gdje su u stvari sa svojim fudbalskim razvojem...
Glupo bi i bilo da dovedu u drugom terminu najjaču postavu i da pišaju po nama u revijalnoj utakmici kad smo već **** od ekipe a nekad davno smo u istoj ligi igrali i čak očekivali da ih možemo pobjediti...
& $ ?
-
- Kontakt:
Tacno tako igra Sloboda i kraj price.
Jos utakmica za stogodisnjicu..
Jos utakmica za stogodisnjicu..
Ma ja , dok je takav stav boli me qurac nije ni cudo sto svako radi sta hoce sa klubom.
Iskreno bi volio da navijaci isprozivaju sve odgovorne za ovakvo stanje sad na utakmici pocevsi od Zgradonacalnika. Idealna sitacija sva medijska paznja ce biti usmjerena na tu utakmicu. Ali kao sto ste rekli boli vas qurac bitno je ispostovati utakmicu i opet se vratiti blatu i septickoj jami u kojoj se klub nalazi !!!!
Iskreno bi volio da navijaci isprozivaju sve odgovorne za ovakvo stanje sad na utakmici pocevsi od Zgradonacalnika. Idealna sitacija sva medijska paznja ce biti usmjerena na tu utakmicu. Ali kao sto ste rekli boli vas qurac bitno je ispostovati utakmicu i opet se vratiti blatu i septickoj jami u kojoj se klub nalazi !!!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sta trebaju ove nove ljude ispluvati sto ovi prosli uvalise klub u njesra allooooooo hahahaha da mozda nije ispravnije ovih par sto su ostali u klubu senadovih otjerati i pustiti ove da zavrse sezonuSlobodas je napisao/la:Ma ja , dok je takav stav boli me qurac nije ni cudo sto svako radi sta hoce sa klubom.

-
- Kontakt:
Druze ima vremena i za to.
Ovo je posebna situacija.
Klub slavi 100 godina uz sva sranja i nedace jos samo treba i mi da pljunemo po ovom dogadjaju .Nema smisla.
Znamo svi sta i kako je. Al opet mislim da je pogresan trenutak na ovaj dan pljuvat. Imamo za to i previse dusmana..nek oni pljuju i laju..
A mi odlaskom obiljezit 100 godina stare dame..
Klub slavi 100 godina uz sva sranja i nedace jos samo treba i mi da pljunemo po ovom dogadjaju .Nema smisla.
Znamo svi sta i kako je. Al opet mislim da je pogresan trenutak na ovaj dan pljuvat. Imamo za to i previse dusmana..nek oni pljuju i laju..

TAKO JE DRUG 100% pa nismo pljuvali prosle godine kada je senad i cickovo ulje su ugovarali utakmice sa proleterom slavinovici kada sudija mora da prekine utakmice radi grubih startova igraca proletera ili kada igramo sa kikacima a sad satro nekima smeta protiv kluba koji igra LS Dinama . Idemo svi na Tusanj da proslavimo 100 godina SvetinjeSariel1987 je napisao/la:Druze ima vremena i za to.

-
- Kontakt:
Vala ja sam i tad bio protiv al sam iso 

hahahaha I ja ali ono sa proleterom je sramotaSariel1987 je napisao/la:Vala ja sam i tad bio protiv al sam iso
-
- Kontakt:
Vala kad su dobili od grada pare i ako je istina da bi i od UEFAe mogli dobiti neku kintu za jubilej, mogli su i kapije otvoriti.
Stoka sitnog zuba, kontaju prodati 10 000 ulaznica po 10KM. Jaštaće. Ako bude zapad pun treba baciti kapu u zrak.
Stoka sitnog zuba, kontaju prodati 10 000 ulaznica po 10KM. Jaštaće. Ako bude zapad pun treba baciti kapu u zrak.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.