OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
U koliko počinje prodaja karata?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da jeste.ChaosX je napisao/la:Jel neko zeza ili je fakat besplatan ulaz vcrs?
Bice podjeljen veliki broj dukseva navijackih. Zato pozurite.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Odakle vam ta informacija da je besplatan ulaz, ili se samo zezate?Probisvjet je napisao/la:Izgleda da jeste.ChaosX je napisao/la:Jel neko zeza ili je fakat besplatan ulaz vcrs?
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 10 okt 2019, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste jeftini kod nas i za ligu petaka haha
Ghuraba je napisao/la:Odakle vam ta informacija da je besplatan ulaz, ili se samo zezate?Probisvjet je napisao/la:Izgleda da jeste.ChaosX je napisao/la:Jel neko zeza ili je fakat besplatan ulaz vcrs?
Bice podjeljen veliki broj dukseva navijackih. Zato pozurite.Koliko ja znam, ulaz za ABA2 je 5, a za Ligu12 3 marke.
Ma neki jaran haman izvalio, pa odatle informacija.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudski se nadat porazu frankestajna....ABDProbisvjet je napisao/la:Izgleda da jeste.ChaosX je napisao/la:Jel neko zeza ili je fakat besplatan ulaz vcrs?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Besplatno je samo za djecu do 10 godina. 
Henry više nije košarkaš Slobode.
U dvije utakmice su primili preko 200 poena, pokušavaju li oni uopšte nešto i odbraniti?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Frenki je zadnji trenutno
Bevba gazdurino, odvadi još malo iz budzeta za par amera...ne stedi na klubu jbg ti
Bevba gazdurino, odvadi još malo iz budzeta za par amera...ne stedi na klubu jbg ti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kako je lijepo pogledat tabelu i Frankestajna zadnjeg ahahahahahahahahaha Bevvbaaaaaaaaa zimzelenu!!!
Nadat se porazu i iduće kolo akobogda!
Nadat se porazu i iduće kolo akobogda!
DRŽAVA TUZLA!!
Strasno losa i glupa igra.
Ne mogu vjerovati da je Berry ostao a Henry dobio nogu. Novi Amer nije los, ali ne moze on sa 198 cm (ne vjerujem da ima 2 m, kako pise) igrati centra i braniti igrace vise po 15 cm. Ne znam na osnovu cega su sklapali ovaj tim, ali sam ubijedjen da bi uz dva iskusna igraca (sa 10+ poena u rukama) sasvim komotno mogli parirati vecini ekipa u ligi. Ovako... Svako ce ih ubijati na centarskim pozicijama.
Pandza me, blago receno, razocarao. Nikakve igre, akcije, plana, otvorene pozicije za sutere.
Ne mogu vjerovati da je Berry ostao a Henry dobio nogu. Novi Amer nije los, ali ne moze on sa 198 cm (ne vjerujem da ima 2 m, kako pise) igrati centra i braniti igrace vise po 15 cm. Ne znam na osnovu cega su sklapali ovaj tim, ali sam ubijedjen da bi uz dva iskusna igraca (sa 10+ poena u rukama) sasvim komotno mogli parirati vecini ekipa u ligi. Ovako... Svako ce ih ubijati na centarskim pozicijama.
Pandza me, blago receno, razocarao. Nikakve igre, akcije, plana, otvorene pozicije za sutere.
Bas me čudi da ljudi prate ovo ruglo od ekipe,politički klub prisvojen od Bewbe zimzelena koji je potrošio silne novca a čundara od ekipe.I jos se dići tuđim titulama ccccc.Prosto nevjerovatno...A Pandza se ukopio pravo ahahahahahahaha
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 10 okt 2019, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sramota je sto ovaj frankestajn klub nosi naziv Sloboda.
Samo gubite, a i posjeta vam je na nivou frankestajnove djenaze.
Samo gubite, a i posjeta vam je na nivou frankestajnove djenaze.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Najveci krivac za poraz je Pandza, koji jednostavno nije dorastao ovom nivou. Za 40 minuta bukvalno nijedna akcija nije odigrana. Najgori kosarkas ekipe je Berry, koji je 5x losiji od Henryja, kojeg su otpustili. Ovaj novi crni Amer je odlican, ali sa svojih 197-198 cm ne moze igrati na petici. Svaka ekipa ce ih unistiti pod kosem, sto je i Borac veceras uradio. Rosga vazi za nekog sutera, a covjek jos nije dobio ni 5 postenih minuta. Uvedi ga u igru, provjeri ima li u njemu kakvog hajra i, u slucaju da ne bude, sutni ga. Pod hitno moraju dovesti bar jednu peticu za prve petorke, ali i rijesiti se Pandze. Ostali kosarkasi su sasvim korektni i s njima se moze nesto napraviti, ali Josip nije kapacitet da to uradi.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakve katastrofe su Pandza i Berry. Pandza nije za ovaj nivo i treba ga se rijesiti sto prije, dok smijesnijeg igraca u svakom smislu od Berrya nisam vidio.
Solidna ekipa za sredinu tabele i nista vise, skauting igraca ocajan.
Kod Borca Carapic igrac za ABA ligu.
Solidna ekipa za sredinu tabele i nista vise, skauting igraca ocajan.
Kod Borca Carapic igrac za ABA ligu.
MES QUE UN CLUB!
Gdje oni nadju ove Amerikance da mi je znat.Oni misle da svaki Amerikanac zna igrat kosarku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma pranje para. Sta si ocekivao?DamirT je napisao/la:Gdje oni nadju ove Amerikance da mi je znat.Oni misle da svaki Amerikanac zna igrat kosarku
Ghuraba je napisao/la:Najveci krivac za poraz je Pandza, koji jednostavno nije dorastao ovom nivou. Za 40 minuta bukvalno nijedna akcija nije odigrana. Najgori kosarkas ekipe je Berry, koji je 5x losiji od Henryja, kojeg su otpustili. Ovaj novi crni Amer je odlican, ali sa svojih 197-198 cm ne moze igrati na petici. Svaka ekipa ce ih unistiti pod kosem, sto je i Borac veceras uradio. Rosga vazi za nekog sutera, a covjek jos nije dobio ni 5 postenih minuta. Uvedi ga u igru, provjeri ima li u njemu kakvog hajra i, u slucaju da ne bude, sutni ga. Pod hitno moraju dovesti bar jednu peticu za prve petorke, ali i rijesiti se Pandze. Ostali kosarkasi su sasvim korektni i s njima se moze nesto napraviti, ali Josip nije kapacitet da to uradi.
Njega je proslavio Musa koji je igrao iso Kosarku.Ako budu medu prvih 8 mogu biti sretni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.