FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e J*** ti i gradonačelnika i politiku. pored dva sarajevska kluba on pare daje Veležu. fuj
moSa ljoŽe
Vidio crvenu boju kontao Sarajevo. Skaka opet u akciji “zamjena”lijevapolutka je napisao/la:e **** ti i gradonačelnika i politiku. pored dva sarajevska kluba on pare daje Veležu. fuj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Merhametli insanlijevapolutka je napisao/la:e **** ti i gradonačelnika i politiku. pored dva sarajevska kluba on pare daje Veležu. fuj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo polako, vidjećeš kako će Vrapčići ojačati u narednim godinama i kako će postati miljenici vlasti. Sve ima svoje razloge.lijevapolutka je napisao/la:e **** ti i gradonačelnika i politiku. pored dva sarajevska kluba on pare daje Veležu. fuj
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ima li ko da baci kakvu informaciju, ubice nas ova reprezentativna pauza? Moze i lažna, sta fali... 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Dogovoren povratak Mire Stevanovica na ljetokerimatomic1921 je napisao/la:Ima li ko da baci kakvu informaciju, ubice nas ova reprezentativna pauza? Moze i lažna, sta fali...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma samo nek’ se zakotrlja. Gdje je @mohikanac?irfo je napisao/la:Dogovoren povratak Mire Stevanovica na ljetokerimatomic1921 je napisao/la:Ima li ko da baci kakvu informaciju, ubice nas ova reprezentativna pauza? Moze i lažna, sta fali...![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Lobira da smijene skupstinari mene i @osima13kerimatomic1921 je napisao/la:Ma samo nek’ se zakotrlja. Gdje je @mohikanac?irfo je napisao/la:Dogovoren povratak Mire Stevanovica na ljetokerimatomic1921 je napisao/la:Ima li ko da baci kakvu informaciju, ubice nas ova reprezentativna pauza? Moze i lažna, sta fali...![]()
Ali mu porucujemo ovom prilikom da nema nista od toga, uskoro regrutujemo nove clanove skupstine na forumu, i onda gradimo trzni centar ako bude lijepog vremena na proljece
Vraca se Sehic na zimskom prelaznom
Bogi potpisuje petogodišnji ugovor
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da si ti meni ziv i zdrav Bogi ima dozivotni ugovorRokoko87 je napisao/la:Bogi potpisuje petogodišnji ugovor
irfo je napisao/la:kerimatomic1921 je napisao/la:Ma samo nek’ se zakotrlja. Gdje je @mohikanac?irfo je napisao/la:[quote="kerimatomic1921"
Dogovoren povratak Mire Stevanovica na ljeto![]()
[/quo
Lobira da smijene skupstinari mene i @osima13
Ali mu porucujemo ovom prilikom da nema nista od toga, uskoro regrutujemo nove clanove skupstine na forumu, i onda gradimo trzni centar ako bude lijepog vremena na proljece
Jel i kule idu???
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma samo nek’ se zakotrlja. Gdje je @mohikanac?
[/quo
[/quote][/quote]
Jel i kule idu???[/quote]
I lokomotiva na krov
Jel i kule idu???[/quote]
I lokomotiva na krov
moSa ljoŽe
Jok, eto bez kula cemo
Nemojte tih trivijalnih pitanja
halali do meneirfo je napisao/la:Jok, eto bez kula cemo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
"Drugi igraju igrice, ja čitam i učim..."
Situacija Jadranka Bogicevica
Situacija Jadranka Bogicevica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
SlaboGoodman je napisao/la:Kako je ljudine, morel se ležat?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gledam Stani na storiju sklekove Zec jedan, drugi, Zaim i on.... Velika cetvorka opis 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!