AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nikoneznanovic
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nikoneznanovic » 10 okt 2019, 17:59

Fantasista je napisao/la:Lik se sam sa sobom dopisuje hahaha

Al dobro je dok se ne krene svađat sam sa sobom
Ako si toliko retardiran da još uvijek misliš da smo Memaga i ja isti likovi, moj ti je savjet da posjetiš psihijatra, jer ti se stanje ozbiljno pogoršalo!

Sportski pozdrav!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 okt 2019, 18:13

Ovo je novi level hahhahaa, kako mu ne dosadi :)
Nego nešto kontam, imat ćemo mi kad žaliti za Galianijem :)
Il Club più titolato al mondo!

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 10 okt 2019, 18:21

:nene:
muxa je napisao/la:Ovo je novi level hahhahaa, kako mu ne dosadi :)
Nego nešto kontam, imat ćemo mi kad žaliti za Galianijem :)
Jadan si, kao i ovih tvojih par bolesnih istomišljenika!
Bolje se zapitaj kako tebi ne dosadi biti glupson, jado i smećar, veliki vjerniče, ha? :puke: :shh:

Sreća ima makar Memaga koji vidi kako stvari stoje, ima i još par likova i sve dok jedan ima da potvrdi ko ste vi i kakvi ste, ja ću pisati i školovati tebe i takve poput tebe! :guz:

Novi level, u pravu si, ja sam level iznad tebe u svemu, to budi siguran. :beba: :lol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 okt 2019, 18:26

Sta smo mi milanisti Bogu zgrijesili ovdje, hajd sto nas klub hebe u zdrav mozak, al otkud se pojavi ovaj lik pa nas smara jos vise

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 10 okt 2019, 18:30

mene je Boga mi sramota sto sam Milanista kad vidim kakvih parmaka na ovom forumu ima ( Calabrija i Caldara su naucnici za neke na ovom forumu iako obojica imaju inteligenciju minus beskonacno )....

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 10 okt 2019, 18:33

ronaldo99 je napisao/la:Sta smo mi milanisti Bogu zgrijesili ovdje, hajd sto nas klub hebe u zdrav mozak, al otkud se pojavi ovaj lik pa nas smara jos vise
Ovaj lik je pratio Milan kad ti nisi bio u planu...
Vi ste ti koji smaraju sa debilnim pričama!

Ako nemaš šta pametno napisati o klubu, fudbalu i sl, mene se okani, svoje bolesne mozgove idite pregledati malo, a za konstantno prozivanje, možete samo lagano ga :beba: ...

Čitam ja vas odavno i sve znam ko je kakav jad od vas, čast dobrim ljudima ovdje, ima ih, većinom su smećari, poluljudi koji niti veze o fudbalu imaju, niti veze o životu imaju!

Vrh u životu vam je jadnici da nekog pljujete po forumu i prozivate bezze, zato što ste jadni kompleksaši!

Neću uopšte više pristajati, jazavci pokušavaju da ga neko primijeti.

Pa jado napiši šta pametno i smisleno da te ko zapazi a ne ovako preko prozivanja, jadu...

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 okt 2019, 18:55

rope11 je napisao/la:Kakvo ofirno hvaljenje samog sebe. :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 okt 2019, 19:20

Šta smo mi bogu zgriješili. :rol:

Ili je sve to uzročno-posljedična veza, ko god prati ovaj klub, pukne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 okt 2019, 20:21

Pa stavite na block i svi rahat. Ovako svako malo neko ga citira pa opet moram čitati nebuloze.
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 okt 2019, 20:26

muxa je napisao/la:Pa stavite na block i svi rahat. Ovako svako malo neko ga citira pa opet moram čitati nebuloze.
Zbog toga cu poceti blokirati i normalnu raju, samo da ne citam ono na sta sam prinudjen :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 okt 2019, 21:50

Znači memaga, pa sefćet pa neznanovic, pitam se koji će mu sljedeći nik biti, možda kardan :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kad pročitam komentar, dođe mi fakat da mu odgovorim normalno, al opet skontam sefćo je to.

#bobankardan

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 10 okt 2019, 21:57

Al vas lik nateze ne vadi, opet kazem svaka mu cast sto vam je komplekse nabio, a to vala i nije tesko s obzirom na IQ koji posjeduju pojedini ovdje :rol:

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 10 okt 2019, 22:05

Ne vjerujem da je Sefko memaga, morate samo citati sa razumijevanjem. Sefko je puno kompleksnija licnost da bi se bavio takvim amaterskim, da ne kazem kardanskim, stvarima.
pocasni precjednik @ FK Formula

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 okt 2019, 22:16

Nabio komplekse sa parmacima, panjevima i kardanom :urnebes: :urnebes:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 okt 2019, 22:20

#bobankardan
#memoniješefćo
#gledamosarazumijevanjemnabijamokomplekse
#bigliakardan

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 10 okt 2019, 22:27

Ni jedan post ne moze da prodje da ne spomenete covjeka, opsjednuti ste sa njim, hehehe a sve fora banovat ce ga, nece citati njegove postove, samo kompleksi bajo moj...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 okt 2019, 22:33

memaga je napisao/la:Al vas lik nateze ne vadi, opet kazem svaka mu cast sto vam je komplekse nabio, a to vala i nije tesko s obzirom na IQ koji posjeduju pojedini ovdje :rol:
Jel fakat tako mislis ili si se uklopio u sprdacinu?
Ja npr. nisam nikad pomislio da ste vas dvojica jedna osoba, ali nakon onako agresivnog nastupa po samom pristupanju nasem pdf i nazivanjem svakoga od nas neznalicama, amaterima, nemacima pojma cim mislimo drugacije, prvi sam se poceo sprdati sa njim i ici u kontru, kao i vecina ih ovdje koji su prepoznali njegov bezobrazluk i pogan jezik, a da to on nije ni svjestan.
Naravno da cemo ga sprdati kad je onako agresivan, a daleko je jednostavnije diskutovati kao i prije njega, reci svoje misljenje bez da diskreditujes nekoga a da i sam nisi nikakav strucnjak.
To da je on neki znalac i strucnjao, ne bi bio ovdje na forumu i laprdao kao i svi mi, nego bi barem nekako doprinosio ovoj atraktivnoj igri - fudbalu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 okt 2019, 22:38

#bajomoj :lol:

Ja ipak poštujem šefću kao neznanovića, apsolutno neznanovića. Sve što napiše čitam sa razumijevanjem.

#bobankardan
#bigliakardan

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 10 okt 2019, 22:41

Kardanski prijenos (po G. Cardanu) u slengu Kardan, služi za prijenos snage, odnosno okretnog momenta, između pojedinih razmaknutih pogonskih sklopova automobila koji nisu međusobno kruto vezani, ili im se osi vratila ne poklapaju, ili je čak međusobni položaj pojedinih sklopova promjenjiv. Pri takozvanom klasičnom pogonu automobila (motor sprijeda pokreće kotače stražnje osovine), pod djelovanjem neravnina tla stražnji prijenos neprestano mijenja svoj položaj s obzirom na izlaznu osovinu mjenjača brzine (prednji dio automobila). U tom slučaju kardanski prijenos se sastoji od dva kardanska zgloba i kardanske osovine.
Uslijed pregibanja, kardanskoj se osovini mijenja duljina. Zbog toga mora kardanska osovina biti vezana s jednim kardanskim zglobom s pomoću žlijebaste osovine ili pak kakvim elastičnim dijelom, kako bi se osovina mogla produživati u smjeru svoje osi, ali da ipak u cijelosti prenosi moment sile.
Kinematika kardanskog mehanizma pokazuje da se kutna brzina čvrste ili kruto uležištene osovine ne prenosi jednolično na kardansku osovinu, čim ona odstupa za neki kut od smjera čvrste osovine. Što je taj kut veći, to je veća i nejednoličnost prijenosa kutne brzine. Ako je na primjer kutna brzina 400 okretaja/minuti, a otklon kardanske osovine 10º, kardanska osovina će se okretati od 406 do 394 okretaja/minuti. Ako je otklon kardanske osovine 20º, kardanska osovina će se okretati od 425 do 375 okretaja/minuti. Ovakve promjene u kutnim brzinama izazivaju dodatna dinamička naprezanja.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 okt 2019, 22:50

meecko je napisao/la:Kardanski prijenos (po G. Cardanu) u slengu Kardan, služi za prijenos snage, odnosno okretnog momenta, između pojedinih razmaknutih pogonskih sklopova automobila koji nisu međusobno kruto vezani, ili im se osi vratila ne poklapaju, ili je čak međusobni položaj pojedinih sklopova promjenjiv. Pri takozvanom klasičnom pogonu automobila (motor sprijeda pokreće kotače stražnje osovine), pod djelovanjem neravnina tla stražnji prijenos neprestano mijenja svoj položaj s obzirom na izlaznu osovinu mjenjača brzine (prednji dio automobila). U tom slučaju kardanski prijenos se sastoji od dva kardanska zgloba i kardanske osovine.
Uslijed pregibanja, kardanskoj se osovini mijenja duljina. Zbog toga mora kardanska osovina biti vezana s jednim kardanskim zglobom s pomoću žlijebaste osovine ili pak kakvim elastičnim dijelom, kako bi se osovina mogla produživati u smjeru svoje osi, ali da ipak u cijelosti prenosi moment sile.
Kinematika kardanskog mehanizma pokazuje da se kutna brzina čvrste ili kruto uležištene osovine ne prenosi jednolično na kardansku osovinu, čim ona odstupa za neki kut od smjera čvrste osovine. Što je taj kut veći, to je veća i nejednoličnost prijenosa kutne brzine. Ako je na primjer kutna brzina 400 okretaja/minuti, a otklon kardanske osovine 10º, kardanska osovina će se okretati od 406 do 394 okretaja/minuti. Ako je otklon kardanske osovine 20º, kardanska osovina će se okretati od 425 do 375 okretaja/minuti. Ovakve promjene u kutnim brzinama izazivaju dodatna dinamička naprezanja.
Morao bih sad i tebe blokirati. Ovaj kardanski tekst me je postarao za jedno 5 godina.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []