Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jest, Solinaš.Fowl95 je napisao/la:Jel ovaj lik rekao "da mama kokare"?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Jest, Solinaš.Fowl95 je napisao/la:Jel ovaj lik rekao "da mama kokare"?
Let's talk about SIX baby!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Nikada nije zvanicno dokazan taj broj dokazima i cinjenicama. Ako to kazem ne znaci da negiram genocid ako je bio,Heller je napisao/la:Jah, šta bi 1,5 milion mrtvih moglo da bude. Ne mora biti genocid, možda je kafanska tuča, a dobri Turci samo smirivali situaciju. A kaldrma klizava, a sablja zakrivljena i tako padali Jermeni danima na sablju.
Znas li sta znaci milion i pol pa nije ih bilo toliko uopste.
Ako je bio, Turskoj nasramotu a ne meni. Kazem da se puno manipulise tom brojkom. Nije dokazano ni da je 6 mil zidova pobijeno...nego se napamet vrti tom cifrom koju forsiraju jevreji.
Kada gledas o tome niko ne zna stvaran a ni priblizan broj.
Milion ili 6 genocid je, ali se puno spekulise bez cvrstih dokaza
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Korak četvrti pokajanje al ne totalno jer je skonto koliko je glup, al ne može skrpz popustiti jer misli da ćemo ga tako smatrati glupljim. (Ko da ga možemo smatrati glupljim)
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
O cemu ti debilu. Uvjek kada ne znas sta napisati vrijedjas licno. Tipicno za tebe
Jel ovo onaj sto je lafo odbijao neke ljude na razgovorima za posao u Becu ? De ljudino iznesi to misljenje o Holokaustu u Becu pa da vidimo za koliko ce te vremena deportovat pa da nam stojis na braniku otadzbine.
Došo mu derpe na razgovor za poso. On ga odbio. Sve je meni tu jasno, osim što će neko čistaču wca ić na razgovor za poso.Epidaurus je napisao/la:Jel ovo onaj sto je lafo odbijao neke ljude na razgovorima za posao u Becu ? De ljudino iznesi to misljenje o Holokaustu u Becu pa da vidimo za koliko ce te vremena deportovat pa da nam stojis na braniku otadzbine.
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Otjerivao ih s razgovora jer su ****.Epidaurus je napisao/la:Jel ovo onaj sto je lafo odbijao neke ljude na razgovorima za posao u Becu ? De ljudino iznesi to misljenje o Holokaustu u Becu pa da vidimo za koliko ce te vremena deportovat pa da nam stojis na braniku otadzbine.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Kakav si ti debil Heleru, to su prikaze.
Armenci traze da Turska prizna genocid nad njima a negiraju svoj u Azerbejdzanu. Cinizam.
Ko i Francuzi, fola demokrate a pobili milion Alziraca.
Ako imas fetis od toga dodji cisti wc druze, vidim spominjes to cesto
Armenci traze da Turska prizna genocid nad njima a negiraju svoj u Azerbejdzanu. Cinizam.
Čim si se tuspasila u ona doba pretpostavio sam da je ovo prvo u pitanju, standardno tvojerasavoje je napisao/la:
Em se probudila, em me glava boljela. Sta je s tobom?
Čuj šta je sa mnom, ne bi se sjetila javiti, a skoro sam ovde pisao jesi li živa
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakav genocid u Azerbejdžanu o čemu pričaš? Ti porediš plansko i sistematsko ubijanje 1.5 miliona sa nekih 100 žrtava u Nagorno Kabah ratu? Pa čitav rat nije bilo 5-10k žrtava na obje strane kad se sabere. Ne lupetaj gluposti.Sviuodbranu je napisao/la:Kakav si ti debil Heleru, to su prikaze.
Eto opet o Francuzima skrećeš temu s našeg utvrđivanja da je Turska nastala na genocidu.
Nullius in verba
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sto je tebi tesko priznati da su Francuzi pobili milion ljudi...Heller je napisao/la:Kakav genocid u Azerbejdžanu o čemu pričaš? Ti porediš plansko i sistematsko ubijanje 1.5 miliona sa nekih 100 žrtava u Nagorno Kabah ratu? Pa čitav rat nije bilo 5-10k žrtava na obje strane kad se sabere. Ne lupetaj gluposti.Sviuodbranu je napisao/la:Kakav si ti debil Heleru, to su prikaze.
Eto opet o Francuzima skrećeš temu s našeg utvrđivanja da je Turska nastala na genocidu.
Ako je nastala na genocidu neka im je na sramotu
Ali Francuzi nisu tema i ne znam zašto ih uopšte spominješ. Ovdje je tema kako su Turci zločinci, a Turska gencoidna tvorevina koja će to sada ponoviti na Kurdima.
Bio bi vrhunski advokat.
Klijent ti optužen za pljačku, a ti vadiš iz Avaza članke kako su i drugi pljačkali.
Bio bi vrhunski advokat.
Klijent ti optužen za pljačku, a ti vadiš iz Avaza članke kako su i drugi pljačkali.
Nullius in verba
@SrkiPuhalo
Oct 7
Aksam pada u Sarajevu, dan se polako gasi, a u radnoj sobi sjede i cute Alija i Tajip. Najednom Alija progovori "Tajipe ostavljam ti Bosnu u amanet, neka bude zelena i ekoloska, a u Srbiji gradi fabrike". Erdogan ga gleda nista ne progovara i samo mu jedna suza krenu niz lice!!!
Oct 7
Aksam pada u Sarajevu, dan se polako gasi, a u radnoj sobi sjede i cute Alija i Tajip. Najednom Alija progovori "Tajipe ostavljam ti Bosnu u amanet, neka bude zelena i ekoloska, a u Srbiji gradi fabrike". Erdogan ga gleda nista ne progovara i samo mu jedna suza krenu niz lice!!!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Spominjem ih jer su najglasniji u tome da Turska prizna genocid dok u isto vrijeme nose i oni i saveznik im Belgija milione nevinih civila na dusi. Zar to nije cinizamHeller je napisao/la:Ali Francuzi nisu tema i ne znam zašto ih uopšte spominješ. Ovdje je tema kako su Turci zločinci, a Turska gencoidna tvorevina koja će to sada ponoviti na Kurdima.
Bio bi vrhunski advokat.
Ja nigdje nisam rekao niti da nisu niti da jesu ga pocinili, to ce valjda utvrditi neki sudovi. Tako bi trebalo.
Ako jesu, vjecna im je sramota i teret koji ce oni nositi pred svijetom, a ne ja ili ti.
u erdoganovom amanetu nista novo
Tadasnja dokumentacija je dobrim dijelom unistena + bilo je situacija gdje su deportovani Jevreji iz Poljske, Belgije, Austrije itd. likvidirani na ranije odredjenim mjestima bez nekih biljeski.Nije dokazano ni da je 6 mil zidova pobijeno...nego se napamet vrti tom cifrom koju forsiraju jevreji
Ipak, nacistima je bilo u cilju da takve stvari sto vise zabiljeze obzirom na cijeli kontekst cistke i taj kult licnosti, glorificiranje zbog planskih ubistava itd.
Ono sto se zna su neka od svjedocanstava osudjenog satnika Wisliceny te svjedoka majora Höttla.
Pronadjene su prepiske sa pocetka rata gdje se okvirno pise o ciframa preko 5 miliona Jevreja koje treba prebaciti te naseliti na zacrtane teritorije.
Jos jedan izvor, nakon pada SSSR-a otvorene su i tamosnje arhive te izanalizirane brojke iz popisa stanovnistva.
Istina precizne cifre je nemoguce ustanoviti ali sigurno da se radi o nekoliko miliona.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ono samo ronda.Derdiyok je napisao/la:
Čim si se tuspasila u ona doba pretpostavio sam da je ovo prvo u pitanju, standardno tvoje
Čuj šta je sa mnom, ne bi se sjetila javiti, a skoro sam ovde pisao jesi li živa
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.