memaga je napisao/la:Beduin je napisao/la:memaga je napisao/la:Al vas lik nateze ne vadi, opet kazem svaka mu cast sto vam je komplekse nabio, a to vala i nije tesko s obzirom na IQ koji posjeduju pojedini ovdje

Jel fakat tako mislis ili si se uklopio u sprdacinu?
Ja npr. nisam nikad pomislio da ste vas dvojica jedna osoba, ali nakon onako agresivnog nastupa po samom pristupanju nasem pdf i nazivanjem svakoga od nas neznalicama, amaterima, nemacima pojma cim mislimo drugacije, prvi sam se poceo sprdati sa njim i ici u kontru, kao i vecina ih ovdje koji su prepoznali njegov bezobrazluk i pogan jezik, a da to on nije ni svjestan.
Naravno da cemo ga sprdati kad je onako agresivan, a daleko je jednostavnije diskutovati kao i prije njega, reci svoje misljenje bez da diskreditujes nekoga a da i sam nisi nikakav strucnjak.
To da je on neki znalac i strucnjao, ne bi bio ovdje na forumu i laprdao kao i svi mi, nego bi barem nekako doprinosio ovoj atraktivnoj igri - fudbalu.
Evo malo ozbilje, od njegovog pojavljivanja na forumu, njegovog prvog komentara u vezi Caldare pojedini su ga odmah nazvali memaga ( 15 tak dana me nije bilo na forumu ) i poceli ste ga provocirati da je memaga...
Nakon nekoliko njegovih pokusaja da objasni da nema nikakve veze sa mnom ( cak i mojih pokusaja, nekima sam slao privatne poruke da prestanu sa tim ) nastavila se zajebancija nasta je covjek reagovao agresivno i krenuo vrijedjati ljude....
Po mom nekom misljenju nije ok preko mene zezati drugog covjeka a istovremeno i mene zezati sto jos uvijek koliiko vidim traje ( i trajat ce dok god shefchet bude to uzimao k srcu )....
S druge strane sam vec napisao da shefchet malo vise agresivno nastupa sto mi je donekle i razumljivo koliko dugo je trajala ovdje zezancija na njegov racun preko moojih ledja....
Ja bih iskreno volio da se vratimo temi fudbala i Milana sa maksimalnim uvazavanjem drugacijih misljenja ( slazem se sa tobom da ovdje nikakvih strucnjaka nema vec samo palamudjenje )....
Pozdrav veliki Forza Milan
Sve si majstore rekao ISTINU i objasnio, onako kako je bilo od prvog dana.
Ovo što pojedinci sad pokušavaju prodati neku drugu priču, znamo svi normalni da je čista laž, ako treba možemo i naći te prve postove...
Zato ja tebe poštujem maksimalno i kad se ne slažemo u nekim stvarima oko kluba, to apsolutno nema veze sa respektom...
Jer vidim da si pošten momak i sigurno bolji od 90% ovdje ovih što su "veliki vjernici" i lafo normalni momci.
Mene bi sramota bilo reći da sam vjernik, ili normalan lik, a biti pokvaren do srži u duši, ali nećemo o tome, to je druga tema!
Nisi dužan nikome ništa objašnjavati, ali svaka čast na iskrenosti!
Vidiš da sam i ja odustao, jer ne vrijedi, nemoj sebe diskreditovati, da daješ uopšte odgovor pojedincima koji su nevidljivi ovdje, pa bar tako pokušavaju da ih se primijeti na forumu!
Jednostavno, neka piše ko šta hoće, sve dok mene ne vrijedja, ne zanima me apsolutno, kratko i jasno!
Ja nikad nisam ni rekao da sam stručnjak, ali za neke kompleksaše ovdje, što im je vrhunac šutanje tastature vjerovatno, a sve znaju i pametuju, za takve sam Arigo i uvijek ću biti!
Pozdrav drug i FM!