ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Djokovic ove godine na hardu osim tog AO,nije dosao ni do jednog polufinala Mastersa,niti je pobijedio nekog top 10 igraca na hardu.
Čestitke Rafi na No. 1 za 2019. Zasluženo, ipak. Daleko najkonstantniji. Velika stvar za tenis su Medvedev i Stefanos ove godine, odlične sezone. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Cici
Drago mi je da me demantovao, kako ga brat raznese nenormalno
Sad Rafa ima sve u svojim rukama, nije mogo bolji poklon za ženidbu
Drago mi je da me demantovao, kako ga brat raznese nenormalno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rokačina prava Bravo za Stefanosa..
Kako to on je najbolji igrac na hardu svih vremenadarker10 je napisao/la:Djokovic ove godine na hardu osim tog AO,nije dosao ni do jednog polufinala Mastersa,niti je pobijedio nekog top 10 igraca na hardu.
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Nisam ono stavio da bih tebe nešto demantovao, samo da znaš...bodi123 je napisao/la:Cici![]()
![]()
![]()
Drago mi je da me demantovao, kako ga brat raznese nenormalno![]()
Nego da se vidi još jednom, da ja ništa ne pričam "ofrlje", samo činjenicama!
Ne kontam na osnovu čega si mislio ( ste mislili) da Nole može tolike bodove odbraniti ?!
Ovaj podatak što je Darker napisao o Noletovoj sezoni na hardu sve govori!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Još Zverev i Thiem i da imamo pravo NextGen polufinale. Slično je bilo i prošle sedmice u Pekingu.
Zadala su ga djeca, nema šta.
A dobro i Beretini je next gen ima 23 god, tako da je to svejedeno ko ce dobiti 
Vrijeme je da ih pocnu samarati, ma da nesto sumnjam da ce Zverev dns dobiti Rogera
Rogera samo ako servis bude sluzio ide tu lagana pobjeda u 2 seta
Vrijeme je da ih pocnu samarati, ma da nesto sumnjam da ce Zverev dns dobiti Rogera
- BosniaBoston
- Kontakt:
Babuka neuvjerljiv
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BeyKopites
- Kontakt:
Dosta babuki QF, igra mu je potanka.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Samo ako ustabili prvi servis uzece on ovo lagano
Brutalan servis kod Sase, samo 3 poena je dozvolio Rogeru na svom servisu,
Rogerov servis ne uvjerljiv skoro svaki bez problema Sasa vraca
Brutalan servis kod Sase, samo 3 poena je dozvolio Rogeru na svom servisu,
Rogerov servis ne uvjerljiv skoro svaki bez problema Sasa vraca
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Kažeš ide lagana pobjeda u 2 seta?ronaldo99 je napisao/la:A dobro i Beretini je next gen ima 23 god, tako da je to svejedeno ko ce dobiti
Pa ti si lik ovdje koji je daleko najmanje prognoza pogodio, ali ne odustaješ i dalje u provalama...
Ne lupetaj bezze, Federer ima 68% prvog servisa što je extra a Zverev 73% ( u trenutku pisanja) i ti pričaš o servisu, kao zbog toga ga rastavio prvi set...
Ubio ga momak i igrom u 1.setu!
Da si gledao mečeve Zvereva, vidio bi da ga servis služi cijeli turnir, a uz to igra extra.
Ima 3-3 sa Federerom H2H i igra extra i ti izvališ ide to lagano Roger u 2 seta!
Na osnovu čega si ti to Bgt zaključio, usnio možda?!
Ovo ti nikako ne stoji, kenjac samo 2 godine mlađi od mene a meni 28 i on dijeteFinn je napisao/la:Još Zverev i Thiem i da imamo pravo NextGen polufinale. Slično je bilo i prošle sedmice u Pekingu.
Ma znam, već ono, sve što nije sveta trojka mi je nekako NextGen. Thiem lagano postaje deda, što jest jest.Galion je napisao/la:Ovo ti nikako ne stoji, kenjac samo 2 godine mlađi od mene a meni 28 i on dijeteFinn je napisao/la:Još Zverev i Thiem i da imamo pravo NextGen polufinale. Slično je bilo i prošle sedmice u Pekingu.
Btw, ne kontam kako ljudi od 38-godišnjeg Federera i dalje očekuju neke vanserijske rezultate. Jesu ova djeca i dalje zelena, ali ako su iole koncentrisanija i bez straha, bez ikakve muke će ga uzeti. Nerealno je bilo šta očekivati od njega. Sa Wimbledonom je došao njegov kraj.
Haj sefko okani me se bgt, valjas vazda gluposti, prvo se nauci kako se boduje za No1 i sta je race lista pa dodji ovdje pametovati, i danas pises zar ste mislili da ce Novak odbraniti sve bodove, dzaba sto ti gocorimo da to vise nema veze sa No1 za ovu godinu.
Ovo je zadnji put da tebi nesto pisem
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Hahahaha, davno smo razjasnili to da ja računam preko Entry liste, dodajem i oduzimam bodove i samo zbog računa je bila tolika polemika, čak je i Bodi objasnio i rekao da je to komplikovanije, ali dodje na isto...ronaldo99 je napisao/la:Haj sefko okani me se bgt, valjas vazda gluposti, prvo se nauci kako se boduje za No1 i sta je race lista pa dodji ovdje pametovati, i danas pises zar ste mislili da ce Novak odbraniti sve bodove, dzaba sto ti gocorimo da to vise nema veze sa No1 za ovu godinu.
Pišem, jer sam rekao prije 5-6 dana da on ne može opet ponoviti osvajanje Šangaja i finale Pariza, to je poenta i naravno pogodio!
Tako da ne vraćaj se na sažvakane teme i ne laži, nego malo manje lupetaj i manje prognoziraj, jer očito nemaš veze šta pričaš!
Usput, kad ti mene prestaneš prozivati na drugoj temi i biti hinja od insana, onda možeš tražiti da ja tebe ne prozivam...
Vrlo dobro ti znaš kakav si ti lik i hinja od insana na drugoj temi, samo se ovdje prodaješ na ovoj temi da si fin!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 11 okt 2019, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
nema sta zasluzeno ...poslije WB ovo je samo mucenje i testiranje zivaca ,ne znam ni koji ga **** igra u ovom stanju ,non stop pisem nadam se da nece do kraja igrati nikako ,ali on se pojavljuje na ovim turniirima i maltretira sve zivo....nek je i Novak ispao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tanak Federer bas tanak. Al tako ti je to kad se u posljednje vrijeme vise posvecujes nekom marketingu i drustvenim mrezama nego samom tenisu. Zverev i Cicipas bas momacki odigrase danas. Onako kako se od njih i ocekuje.
edit. ova tri poena su mu najbolja u mecu lol
edit. ova tri poena su mu najbolja u mecu lol
- Sarrifufna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.