FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 13:34

thenaturalone je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:I samo da kazem, ja sam protiv Baljka 1000000000% , ne znam ko stoji vise iza njega ali ocito je da je neko pravo jak, cim ga niko nije u stanju godinama otjerati iz kluba, ali me boli kad se od igraca ocekuje da ga oni kao prozivaju.

ma nema niko jak da cuva baljka u ovom gradu samo je politicka stranka u pitanju on i alihodzic, merdanovic,basic, fazlagici su skupa ovo skrojili i skupa se tale ba ako jedan ode ili u zatvor ili ne znam povuci ce ostale tako ti je to danas u kriminalu zato, ga ne mozes smijenit jer ovi ostasli ne daju....
Onda su mangupi nema sta, ja bi se iskreno bojao da idem protiv navijaca, jer ne moze se reci da nas je malo i da nema svakakvih likova, ali vidim oni ni habera vec godinama. Jos su se i sa ZB zamjerili.
Recu ti samo jednu stvar isti taj Jahovic ako nisi upucen je prosle sezone timu kad je najteze bilo nije trenirao cijele pripreme,isao kao na neke probe a stalno ispijao kafe,i kad nije nasao angazman upao opet u prvi tim i remetio atmosferu i jos nekih mali milion gafova,a debakle protiv SB necemo ni spominjati!Licno znam da su prosle sezone neki igraci molili boga da se zavrsi da ispale iz kluba npr.Muminovic kojeg je izvrijedjao isti taj Varesanovic koji se majko mila zalaze za igrace,pa je Rizvanovic ispalio,Skoro,Belosevic itd. bez i jednog feninga odstete! Jesmo li ih na to natjerali ja i ti,ili mozda Blekic i Bp,pa se ti zapitaj dobro sta i kako i na cijoj strani bi bio!Vjeruj mi taj Blekic za ta 4 mjeseca je najmanje bitan,a ti igraci ako imaju imalo obraza ce da kazu koliko im se duguje od prosle sezone i na koliko tekmi ih je ista ta uprava pratila tj. nije skoro ni na jednu,dok je ova uprava bila uz njih 24 sata!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 14 nov 2010, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 14 nov 2010, 13:34

pa ljudi kako ne shvatite bordo prijatelji na celu sa blekicom jer je on predsjednik kluba su isti preuzeli u julu sa preuzimanjem kluba su preuzeli sve što je dobro a isto i lose sta sada te milijone koje je duzan fk sarajevo trebaju vracati svi predsjednici od 1994 ne kontam

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 14 nov 2010, 13:38

adnan_hzsa je napisao/la:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:hajmo se malo smiriti i razmislitiib ok bio najbolji za predsjednika koji bi mogao otjerati baljka i co.Ko bi nam bio najbolji trener (Husref Musemić,ali ima još opcija)? :geek:
jovic 8-)
Realno ne treba traziti predsjednika koji ce otjerati baljka, vec to treba zavrsiti na skupstini. Odma na skupstini razrijesiti duznosti direktora, sekretara, blagajnika, i sportskog direktora. Vratiti ljude u upravu koji su bili izabrani (resu i dzemidzica) da nastave tamo gdje su stali. Jedan na marketingu i sponzorima a drugi na reorganizaciji kluba(administracije). I naravno tu ostaje otvoreno pitanje predsjednika (? ? ? ? ? ? ? ? ).

Sve te stvari treba zavrsiti na skupstini i krenuti dalje, sa novim snagama. Samo sada ostaje pitanje ko ce biti clanovi skupstine, da li kao do sada podobni i pogodni ili clanovi FKS.

A za trenera bih dodao jos i Dzenana Uscuplica
...JA SAM SARAJEVO...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 nov 2010, 13:38

sreca je napisao/la:pa ljudi kako ne shvatite bordo prijatelji na celu sa blekicom jer je on predsjednik kluba su isti preuzeli u julu sa preuzimanjem kluba su preuzeli sve što je dobro a isto i lose sta sada te milijone koje je duzan fk sarajevo trebaju vracati svi predsjednici od 1994 ne kontam
sreco,da nki u klubu dppuste da se racun odblokira to nebi bio bas neki problem,ali psoto neki ljudi DRZE KLUB KAO TAOCA zbog racuna PRIVATNO to se nikada nece dogoditi dok se klub ne ugasi,ili dok nekome glava s ramena ne sleti!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 14 nov 2010, 13:39

Evo sad gledam na TV-u, da vas na polusezoni preuzima SENER BAJRAMOVIC !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 nov 2010, 13:42

Pirke_TM87 je napisao/la:Evo sad gledam na TV-u, da vas na polusezoni preuzima SENER BAJRAMOVIC !!!
odoh se ubiti ! vozdra ..... :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 nov 2010, 13:46

Haj ne lazi

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 nov 2010, 13:46

johnnyHZ je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Evo sad gledam na TV-u, da vas na polusezoni preuzima SENER BAJRAMOVIC !!!
bas pa odmah se roknut
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 nov 2010, 13:53

smiješno je kako neki ljudi koji vole ovaj klub još uvijek neće sebi da priznaju ono što je jasno kao dan.

Bordo prijatelji su sve samo ne prijatelji ovog kluba. Serviran je lažni plan, urađen na nivou maturskog rada u srednjoj ekonomskoj (koji bi dobio jednu poštenu tricu sa tačkom na gore) u koji mogu da povjeruju samo naivna djeca, poluobrazovana rulja i oni koji su za to plaćeni. Navijači su nahuškani da za njih odrade prljavi posao (sjetimo se rušenja stadiona pred famoznu skupštinu kluba), a sad kad se izmuzlo što se izmusti znalo (iskreno, i tu su obavili slab posao), sad je red da se bježi ili krene u novi nivo.

Ukoliko se navijači ne osvjeste na vrijeme (vidim da je to malo krenulo, ali mislim da nije dovoljno, što će pokazati i komentari ispod mog u kojim će mi mnogi reći da sam kreten i neprijatelj kluba), predviđam povratak Velikog Bleka kao spasioca uz još veći progon svih koji su protiv BP i nastavak još veće agonije u klubu uz još veću euforiju na tribini i na gostovanjima. Za dvije godine predviđam odlazak BP i prazne tribine bez razočaranih navijača.

ps. najveće napade očekujem od ovih "Hordaša" koji ne znaju suštinsku razliku između Hz i Pitara.
Zadnja izmjena: cikac, dana/u 14 nov 2010, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 13:54

johnnyHZ je napisao/la:
Pa i trebas se ubiti , da je nama ostao Sener danas bi gledao najljepsi fudbal koji se igrao na Kosevu , taj covjek je u Zenici protiv Celika igrao sa tri napadaca, i igrao napadacki fudbal , do one utakmice u Gradaccu kada je izveo sastav sa tri napadaca i kada je Alaim okupio oko sebe igrace i on postavio taktiku !

@cikac

Jos jedan strumf :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 nov 2010, 13:56

cikac je napisao/la:smiješno je kako neki ljudi koji vole ovaj klub još uvijek neće sebi da priznaju ono što je jasno kao dan.

Bordo prijatelji su sve samo ne prijatelji ovog kluba. Serviran je lažni plan, urađen na nivou maturskog rada u srednjoj ekonomskoj (koji bi dobio jednu poštenu tricu sa tačkom na gore) u koji mogu da povjeruju samo naivna djeca, poluobrazovana rulja i oni koji su za to plaćeni. Navijači su nahuškani da za njih odrade prljavi posao (sjetimo se rušenja stadiona pred famoznu skupštinu kluba), a sad kad se izmuzlo što se izmusti znalo (iskreno, i tu su obavili slab posao), sad je red da se bježi ili krene u novi nivo.

Ukoliko se navijači ne osvjeste na vrijeme (vidim da je to malo krenulo, ali mislim da nije dovoljno, što će pokazati i komentari ispod mog u kojim će mi mnogi reći da sam kreten i neprijatelj kluba), predviđam povratak Velikog Bleka kao spasioca uz još veći progon svih koji su protiv BP i nastavak još veće agonije u klubu uz još veću euforiju na tribini i na gostovanjima. Za dvije godine predviđam odlazak BP i prazne tribine bez razočaranih navijača.

ps. najveće napade očekujem od ovih "Hordaša" koji ne znaju suštinsku razliku između Hz i Pitara.
jarane , pravo si los analizator a jos gori prognozer ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 nov 2010, 13:58

Dirk je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Pa i trebas se ubiti , da je nama ostao Sener danas bi gledao najljepsi fudbal koji se igrao na Kosevu , taj covjek je u Zenici protiv Celika igrao sa tri napadaca, i igrao napadacki fudbal , do one utakmice u Gradaccu kada je izveo sastav sa tri napadaca i kada je Alaim okupio oko sebe igrace i on postavio taktiku !

@cikac

Jos jedan strumf :mrgreen:
sve to ok,al po o meni jovic je bolji trener ....a sener je imao ,istina veoma dobru taktiku kada smo sa njim igrali,ali mislim da je vece iskustvo na strani jovica,od evrope koju je igrao do titule sa zrinjskim itd ;) nadam se da kontas sto sa m ono rekao!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 nov 2010, 13:58

dr.van nostrand je napisao/la:
cikac je napisao/la:smiješno je kako neki ljudi koji vole ovaj klub još uvijek neće sebi da priznaju ono što je jasno kao dan.

jarane , pravo si los analizator a jos gori prognozer ;)
to ste mi rekli kad sam predvidio i sve ovo što se danas dešava.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 nov 2010, 13:59

a koji bi nas to drugi trener preuzeo nego ovi poput M zalizanog husref sumnjam da hoce sa ovim uhljepima, jovic cisto sumnjam covjek je upoznat sa kakvom mi bagrom posla imamo sumnjam da ce i on, jedino ostaje ovi klocevi od trenera poput zalizanog bajramovica idt
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 nov 2010, 14:02

Nemojte se ni truditi objašnjavati ovim padobrancima situaciju koji ili nisu navijači Sarajeva ili nisu vidjeli Koševa u životu :evil:
Kad vidim kakvih ima i nezaslužujemo bolje od baljka i sličnih :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 nov 2010, 14:03

Johnny sve je meni jasno , ja sam samo zelio reci da je Sener imao dobar stil sjecas se kako ubismo na Kosevu tada najjaci Zrinsjki sa 3-0 pa nadalje , a imamo isto misljenje Dragan Jovic je najbolji trener a uz to nikada se nije vadio na sudije i slicno veliki gospodin !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 nov 2010, 14:06

Dirk je napisao/la:Johnny sve je meni jasno , ja sam samo zelio reci da je Sener imao dobar stil sjecas se kako ubismo na Kosevu tada najjaci Zrinsjki sa 3-0 pa nadalje , a imamo isto misljenje Dragan Jovic je najbolji trener a uz to nikada se nije vadio na sudije i slicno veliki gospodin !
Tako je i Šener nije htio izvoditi sastav koji mu napiše Mućo ili neko drugi iz uprave i zato su ga smijenili iako smo igrali odlično :(
Kasnije su doveli Husniju i tada je počeo igrati Šaraba, Obuća i još par igrača koji su trebali biti prodani :roll:

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 14 nov 2010, 14:11

johnnyHZ je napisao/la:
pitar-istok je napisao/la:Ljudi pustite se više i Blekića i Baljka,Alihodžića te njima sličnih, koga naći da izađe naš voljeni klub iz teške situacije,kako krenuti naprijed,ako ovo potraje nema nas nigdje.Ko je najsposobniji u ovom gradu i da voli FKS da krenemo više jednom prema vrhu i Evropi.
pa jbg jarane,kad su 90-ih ovi ljudi poceli rusiti klub svi su cutali,poogotovo ovi stariji navijaci,pa su mladjim generacijama ostavili KLUB PRED STECAJEM,i naravno dok se ne OTJERAJU sve do jednog i dok BP ne dovede ljude koji znaju,a adi dzemidzic je bio primjer,i dok klub nebude imao SSVOJ racun mozemo usima mahati!

kad ti trcis na 100 metara a neko ti podapinje nogu svako 2 metra,nakon 30 metara ti dosadi ;)
Evo da ti ovako odgovorim na privatnu poruku koju mi posla....Ti ocito,(i inace u ne navijackom zivotu) imas problem sa starijim ljudima i njihovom urbanom postivanju kao starijih ali to ce se tebi ko covjeku sigurno vratiti kad tad..nego ti ponovo procitaj svoj post i malo se makar zamisli ,jer ovo sto ti pises je vana pameti(bez uvrede momcicu) 1.- pa bolan raspitaj se o 90god. pa se onda izvini starijim navijacinma( iako je ovo virtualno ipak si pretjero) tj niko nije mogo rusiti klub dok je pokojni VUJA BIO ZIV, a dolazi rat i prezivljavanje i tek tada se ovlace ovi kancerogeni elementi pa prema tome lupiti da su stariji navijaci ucestvovali 90-tih u rusenju kluba je za mene totalno kretenska izjava.....2.-sto se tice Adija on je fakat pravo fin i dobar momak ali ti ocito neznas da sve nije idealno cak ni u njegovom slucaju ( i on se provlacio i moto oko nekoliko uprava poslij rata a sa rahm.Resom je bio pravo dobar) ali smatram da on nebi bio lose rijesenje samo bez upliva ikakvih muca i blekica....eto ovo je moj skromni pokusaj da te dohavizam i ovim moju diskusiju smatraj zavrsenom i razmisljaj svojim mozgom kad ti ga je dragi bog dao.........

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 nov 2010, 14:14

Dirk je napisao/la:Johnny sve je meni jasno , ja sam samo zelio reci da je Sener imao dobar stil sjecas se kako ubismo na Kosevu tada najjaci Zrinsjki sa 3-0 pa nadalje , a imamo isto misljenje Dragan Jovic je najbolji trener a uz to nikada se nije vadio na sudije i slicno veliki gospodin !

to naravno stoji JOVIC je jako skroman trener moze od male ekipe napravit gigantsku ekipu naravno kao motivator, i strucnjak ima odlicnan pogled na igrace kad bi mu uprava rekla BIRAJ....e sad ostaje da se ova novonastala situacija rijesi sto prije u kracem intervalu nadam se da ce od sjednice biti nesto... licno bih volio da ova nova uprava ostane ako se neko drugi ne moze dovesti...sto se tice navijaca... ima nas svakakvih ali jbg najvise je njih izmedju 16-17-18 godina pa vas ne mora iznenadit sto se ovako pise cast izuzecima...optimista sam da dolaze bolja vremena za nasu SVETINJU... i na neki nacim mislim da je bolje ovako sto se desilo na kraju sezone a ne u sredini sezone... sigurno da smo izvukli pouke iz ovonastale situacije, da cemo sve rijesiti aBd samo sabura....eto vidjeli ste cim je Blekic otisao odmah je pocelo namijestanje utakmica to je samo moglo kod ovih uhljepa...SARAJEVO TI NE BRINI,SARAJEVO TI NE BRINI I KADA TE SVI NAPUSTE HORDE ZLA SU UZ TEBE...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 nov 2010, 14:19

Ako se vrati Mućo u upravu, možda će nekima zvučati nerealno, možete očekivati Ćiru za trenera .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, bvsic, Haksss, ronaldo99 i 53 gosta.