ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nego koga bi vi voljeli vidjeti na zavrsnom turniru. Imamo 6 sigurnih, ostala su jos dva mjesta.
Ja se nadam da ce to biti Zverev i Beretini ili Fognini.
Volio bi da je Stan igrao i ovaj turnir da se malo priblizio borbi ali sad je on daleko od toga.
Ima jos par kandidatia, Agut, Goffin, Monfils i Kei (ne znam kakvo je stanje kod njega sa povredom i da li xe igrati jos)
Ja se nadam da ce to biti Zverev i Beretini ili Fognini.
Volio bi da je Stan igrao i ovaj turnir da se malo priblizio borbi ali sad je on daleko od toga.
Ima jos par kandidatia, Agut, Goffin, Monfils i Kei (ne znam kakvo je stanje kod njega sa povredom i da li xe igrati jos)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čekajte, SK je prekinuo tenis da bi radio snimak meča CZ i Fener. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Medo ovo lagano osvaja. Najvece samopouzdanje od svih plus razvio je rutinu.
Imaju Ciciban i Sasha sad pogotovo samopouzdanja, a i igraju odlicno obadva nakon LC, ma da i ja smatram Medu za glavong favorita.Finn je napisao/la:Medo ovo lagano osvaja. Najvece samopouzdanje od svih plus razvio je rutinu.
Nek je Beretini dobio sad je presao Aguta i upao medju 8,samo da ne gledam onog Spanca na zavrsnom mastersu
Omladina na mastersima i manjim turnirima već lagano preuzima kontrolu nad ovom trojicom. Cicipas, Thiem, Medvedev, Zverev svi oni već sada na redovnoj bazi pobjedjuju Federera, Novaka i u nesto manjoj mjeri Rafu.
Ostali su jos slemovi i tu jos uvijek čekamo da neko od njih probije led i upise se na listu, a jednom kada ga probiju i pročepe, vise ih niko neće zaustavit i definitivno će to bit znak da je uslijedila toliko očekivana smjena generacija, odnosno velika trojka polako ali sigurno predaje sidro.
Ko zna, možda već u Australiji dobijemo novog osvajača slema, možda već naredne sezone dobijemo i novog broja 1... uglavnom ovaj danasnji poraz Novaka ili ti ga rutinska pobjeda Cicipasa je manje vise znak da su klinci bliži nego ikad, odmah iza ugla.
Bit će jako zanimljivo pratiti narednu sezonu, Medvedev i Cicipas mogu komotno napasti Australiju odmah na početku sezone, Thiem bi trebao imati sve vise i vise sansi na RG, Zverev se probudio i počeo igrati tenis... čeka nas vrhunska sezona sto se tiče zanimljivosti.
Ostali su jos slemovi i tu jos uvijek čekamo da neko od njih probije led i upise se na listu, a jednom kada ga probiju i pročepe, vise ih niko neće zaustavit i definitivno će to bit znak da je uslijedila toliko očekivana smjena generacija, odnosno velika trojka polako ali sigurno predaje sidro.
Ko zna, možda već u Australiji dobijemo novog osvajača slema, možda već naredne sezone dobijemo i novog broja 1... uglavnom ovaj danasnji poraz Novaka ili ti ga rutinska pobjeda Cicipasa je manje vise znak da su klinci bliži nego ikad, odmah iza ugla.
Bit će jako zanimljivo pratiti narednu sezonu, Medvedev i Cicipas mogu komotno napasti Australiju odmah na početku sezone, Thiem bi trebao imati sve vise i vise sansi na RG, Zverev se probudio i počeo igrati tenis... čeka nas vrhunska sezona sto se tiče zanimljivosti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A ko zna Bodi mozda nam se neko i od stare garde vrati, tipa Stan, Cilic i naravno Del Potro koji ce biti spreman za pocetak sezone.
A od ovih jos sto dolaze iduce godine vise ocekujem od Felixa i Rubleva.
Po meni prvi koji ima vise sanse na GS je svakako Medo, samo da se ne opusti previse kad bude pauza
Po meni prvi koji ima vise sanse na GS je svakako Medo, samo da se ne opusti previse kad bude pauza
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan masters, nova imena su tu. Titsipas i Zverev su, napokon, tu ponovo sa svojom igrom. Neka malo i drugi pobjeđuju, dosta je i ove velike trojke iako ne bi valjalo da ih skroz potisnu, potrebni su nam i oni ali da nisu ovoliko dominantni. Berretini me je pozitivno iznenadio, nisam očekivao da on može do polufinala mastersa ali odlično je odigrao, servis i fh baš dobri.
Vrijeme da neko drugi uzme GS neki, Medvedev ima kvalitet za to kao i Tsitsipas, Zverev igrački može ali koliko mentalno sve to može ispratiti to je upitno.
Vrijeme da neko drugi uzme GS neki, Medvedev ima kvalitet za to kao i Tsitsipas, Zverev igrački može ali koliko mentalno sve to može ispratiti to je upitno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nego Medo bi mogao zavrsiti sezonu kao No3 ako osvoji ovdje prece Rogera za nekih 200 bodova
Tesko brate, ovi grizu nenormalno a tek su krenuli, a Car, Stan, Delpo i ostali iz stare garde nit imaju snage, motiva i želje ko ovi a nisu ni igrački od njih jači u ovom momentu.ronaldo99 je napisao/la:A ko zna Bodi mozda nam se neko i od stare garde vrati, tipa Stan, Cilic i naravno Del Potro koji ce biti spreman za pocetak sezone.
Pitanje je samo trenutka kad će neko od njih uzeti slem, ja sam poprilično siguran da će naredne sezone od 4 slema barem 1 zavrsit kod nekoga od ovih klinaca. Medvedev svakako ima najveće sanse za to jer je pokazao da je mentalno daleko najjači i najspremniji za takav podvig.
Uf jedva čekam Australiju.
Sto se tiče Shangaja, Rus mi izgleda najbolje i iznenadiću se ako ga neko od ostatka garde dobije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ipak su oni svi GS osvajaci tako da ja njih ne bi otpisivao za iducu sezonu pogotovo na GS turnirima, mozda Cilkana ova prinova u porodici malo razdrma pa opet proigrabodi123 je napisao/la:Tesko brate, ovi grizu nenormalno a tek su krenuli, a Car, Stan, Delpo i ostali iz stare garde nit imaju snage, motiva i želje ko ovi a nisu ni igrački od njih jači u ovom momentu.ronaldo99 je napisao/la:A ko zna Bodi mozda nam se neko i od stare garde vrati, tipa Stan, Cilic i naravno Del Potro koji ce biti spreman za pocetak sezone.
Pitanje je samo trenutka kad će neko od njih uzeti slem, ja sam poprilično siguran da će naredne sezone od 4 slema barem 1 zavrsit kod nekoga od ovih klinaca. Medvedev svakako ima najveće sanse za to jer je pokazao da je mentalno daleko najjači i najspremniji za takav podvig.
Uf jedva čekam Australiju.
Sto se tiče Shangaja, Rus mi izgleda najbolje i iznenadiću se ako ga neko od ostatka garde dobije.
Vidjecemo ako svi udju zdravi u sezonu onda nas prvo ceka Atp cup zanimljiv jer 750 bodova je u igri pa tek onda AO
Sto se tiče trke za London, Zverev i Berretini igraju sutra jako važan meč, pobjednik polufinala je siguran za WTF s potencijalnih 600 bodova.
Paris i Basel/Beč će nam dati posljednjeg učesnika, volio bih da Don Fabio bude taj, bit će velika borba izmedju Berretinija/Zvereva, Aguta, Goffina i Fogninija.
Sto se tiče ATP liste, Novak gubi ogroman broj bodova i Rafa mu od ponedjeljka dolazi na oko 300 bodova razlike čini mi se, znači nakon Parisa bi mogao bit ponovo prvi na svijetu.
Paris i Basel/Beč će nam dati posljednjeg učesnika, volio bih da Don Fabio bude taj, bit će velika borba izmedju Berretinija/Zvereva, Aguta, Goffina i Fogninija.
Sto se tiče ATP liste, Novak gubi ogroman broj bodova i Rafa mu od ponedjeljka dolazi na oko 300 bodova razlike čini mi se, znači nakon Parisa bi mogao bit ponovo prvi na svijetu.
Bodi prije Pariza se brisu svi bodovi tako da ce Rafa vec tad ici na No1,Novak je jos 2 sedmice prvi
Pa dobro, formalno da, ali treba Rafi u Parisu dobar rezultat a da Novak ne uzme titulu da bi ostao prvi.
Ne treba jer se Novaku brisu i poeni sa zavrsnog mastersa i ako osvoji Paris a da Rafi i ne nastupi uce se u zavrsnj masters sa rafinom prednoscu od 200-tinjak bodovabodi123 je napisao/la:Pa dobro, formalno da, ali treba Rafi u Parisu dobar rezultat a da Novak ne uzme titulu da bi ostao prvi.
Aha, znači i s titulom je siguran, nisam računao detaljno
To je to onda, nadam se samo da je sve ok sa zglobom pa da se napadne WTF, ove sezone ako ga ne uzme neće nikad
To je to onda, nadam se samo da je sve ok sa zglobom pa da se napadne WTF, ove sezone ako ga ne uzme neće nikad
Jel mislis da on ima puno sanse u dvorani sa ovim ostalima, ja iskreno ne, jedino sto ce ga zadrzati na No1 je nastup i u Parizu on to mora igrati, a i vjerujem da Novak ni u Parizu nece do kraja, ovi klinci grizubodi123 je napisao/la:Aha, znači i s titulom je siguran, nisam računao detaljno![]()
Treba mu sreće sa žrijebom, može Rafa dobit sve ove mlade sto idu u London ako bude sve ok sa zdravljem poprilično sam siguran(a može i izgubit od svakog jel da se ne varamoronaldo99 je napisao/la:Jel mislis da on ima puno sanse u dvorani sa ovim ostalima, ja iskreno ne, jedino sto ce ga zadrzati na No1 je nastup i u Parizu on to mora igrati, a i vjerujem da Novak ni u Parizu nece do kraja, ovi klinci grizubodi123 je napisao/la:Aha, znači i s titulom je siguran, nisam računao detaljno![]()
Kako god ocekuje nas bas zanimljiv i Paris i zavrsni, kako zbog borbe za zavrsni masters tako i za broj 1.
Nece se Novak sig tako lako predati jer ako bi uspio onda ce biti vrlo blizu da skine Rogera i po broju sedmica na No1
Nece se Novak sig tako lako predati jer ako bi uspio onda ce biti vrlo blizu da skine Rogera i po broju sedmica na No1
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Osim Thiema koji je znamo dobijao Rafu...bodi123 je napisao/la:Omladina na mastersima i manjim turnirima već lagano preuzima kontrolu nad ovom trojicom. Cicipas, Thiem, Medvedev, Zverev svi oni već sada redovnoj bazi pobjedjuju Federera, Novaka i u nesto manjoj mjeri Rafu.
Zverev, Tsitsipas i Medvedev imaju zajedno protiv Rafe omjer:
1 pobjeda i 11 poraza, bolje da si napisao skoro nikako
Tata za tamburanje NextGen nejači- Parera!
Zna otacccc.... Pozdrav za neznalice a posebno uvijek smijesne FedtardoveNadalRafa je napisao/la:A zasto ne bi Rafanovci komentarisali ako se Sangaj igra ne znaci da je los turnir, jest da je slabiji bez oca i osvajaca posljednjeg GS. Imam neki filing da bi se moglo gledat Medo Sascha, oni ce se nekako i lomit za titule u iducim godinama. Jest da trebaju iznenadit Djoloa i Starkelju al nista nije nemoguce, Medo je trpac Djoke a i Sascha trpac starca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.