Unproforumas je napisao/la:Sariju na rogove stavili prskalice
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Da li ce se naljutiti ovi iz Crvene Zvezde buduci da su ovi iz Slobode nazvali Dinamo najjacim ex yu klubom
... vjerojatno to nisu ocekivali od brace po nacionalnom osjecaju...
-
belosevic28
- Kontakt:
Stici ce ih hazine suze. Kanula mi je suza ko hazina sisa kad sam vidio ko sve prima priznanja a njega nemaGoodman je napisao/la:Među legendama nema čovjeka najzaslužnijeg za povratak Slobode u društvo najboljih?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Navijači Slobode ubacili baklje na teren, policija ih istjerala s Tušnja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
belosevic28
- Kontakt:
Grob te yebo, to je kao da klincu organizujes rodjendan, onda ga otjeras sa istog.
Gasiiiii sveeee, nekiduuuuuu svi nekiduuuuu...
Gasiiiii sveeee, nekiduuuuuu svi nekiduuuuu...
irfo je napisao/la:Navijači Slobode ubacili baklje na teren, policija ih istjerala s Tušnja
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Svašta...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
belosevic28
- Kontakt:
Sioje ih prokleo.Osim13 je napisao/la:Opet ih otjeralo
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa ovo je neviđeno, na 100ti rođendan istjeraš navijače.
A ja klošarluka, braćo mila i draga.
Tuzlaci postavljaju standarde.

Tuzlaci postavljaju standarde.
Nisam dugo nista napisao ali sada cu.. Mislim da ce me pravi navijaci shvatiti.. Ustajem jutros i uprkos svim problemima i nedacama u klubu i van njega, sto s navijacima sto s ostalima, pokusavam sam sebe bodriti da odem na tekmu i da zagrmimo kao prije. Sav ushicen sam izvadio sal i dres iz ormara i rekao sebi to je to idem na Tusanj da slavim 100 godina svoga kluba. Uz sva obecanja koja su data nisam imao sumnji da ce se sve odigrati kako jest. Idem na stadion i na sjevernoj tribini imam sta vidjeti, saka klosarcica krenula na specijalnu za ovakav jubilej. Kontam u sebi ajd okej nije da nismo navikli. Nakon toga s tribine silaze pojedinci pretuceni a neki su cak zavrsili i u policiji. Idem dalje, ulazim na sjever trazim mjesto i zauzimam ga u nadi da ce se sve promjeniti. Ali nista se nije promjenilo, nista vise nije isto. Nije isto kao kada je po mene kao malog djed dolazio da me vodi na tekmu jer je otac bio na poslu. Nije isto kada smo bili sretni jer dolaze Zeljo Sarajevo Velez Celik itd.. Nije isto kada sam dolazio kuci mrtav umoran i skoro bez glasa jer sam bodrio svoju Slobodu. Nije isto kao kada smo svi kao grupa bili jedno i kada smo koliko toliko pravili atmosferu. Kada smo svi skupa bili ono sto vise dugo nismo. Lopovi nas kradu unutar kluba, s ciljem da nas ugase. Lako se zajebavati ali nista ne bi bilo isto bez Slobode kao i bez ostalih. Lopovi rade sve da nas uniste, dodju jedni pa odu i tako u nedogled. Niko s pravom ljubavi prema klubu. Nama stvarno ne trebaju titule, treba nam zar i borba na terenu. Treba nam ponos kad se nosi crveno crni dres. Izvan kluba slicna desavanja, grupe se dijele na podgrupe, nisam upucen u to vec dugo i razumijem momke ali ovo vise nije to to. Ipak sretna ti 100-ta godisnjica voljeni klube. Uvijek ces biti u srcu. Forumasima cu poruciti da vole svoje al da postuju tudje. I da dobro cuvaju to sto imaju jer u ovoj korumpiranoj drzavi se nista ne moze odvijati normalno. Cuvajte svoj klub, svoju boju, svoj dres i grupu. Pozdrav.
Ovo nema ni u Gvineji.Znaci 100 godina supljaka.I ko da igra sutra za ovaj klub.
- svrakino1921
- Kontakt:
Cestitam 100 rođendan F.K.Sloboda Tuzla i njihovim navijacima
RESPECT

RESPECT
Za stotu godišnjicu kluba istjeraju te sa stadiona.
Bravo Fukare
Bravo Fukare
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Cestitam slobodi, ali ovo sa fukarama smijesno stvarno. Meni ih zao i zajebavat.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
U nekoj normalnoj situaciji bih ti rekao 'glavu gore, ljubav prema klubu koji voliš ti niko ne može uzeti', ali... ne tako davno smo za tebe bili Seljovci, a najtrofejniji trener lige ti je bio Amaw...Goretzka je napisao/la:Nisam dugo nista napisao ali sada cu.. Mislim da ce me pravi navijaci shvatiti.. Ustajem jutros i uprkos svim problemima i nedacama u klubu i van njega, sto s navijacima sto s ostalima, pokusavam sam sebe bodriti da odem na tekmu i da zagrmimo kao prije. Sav ushicen sam izvadio sal i dres iz ormara i rekao sebi to je to idem na Tusanj da slavim 100 godina svoga kluba. Uz sva obecanja koja su data nisam imao sumnji da ce se sve odigrati kako jest. Idem na stadion i na sjevernoj tribini imam sta vidjeti, saka klosarcica krenula na specijalnu za ovakav jubilej. Kontam u sebi ajd okej nije da nismo navikli. Nakon toga s tribine silaze pojedinci pretuceni a neki su cak zavrsili i u policiji. Idem dalje, ulazim na sjever trazim mjesto i zauzimam ga u nadi da ce se sve promjeniti. Ali nista se nije promjenilo, nista vise nije isto. Nije isto kao kada je po mene kao malog djed dolazio da me vodi na tekmu jer je otac bio na poslu. Nije isto kada smo bili sretni jer dolaze Zeljo Sarajevo Velez Celik itd.. Nije isto kada sam dolazio kuci mrtav umoran i skoro bez glasa jer sam bodrio svoju Slobodu. Nije isto kao kada smo svi kao grupa bili jedno i kada smo koliko toliko pravili atmosferu. Kada smo svi skupa bili ono sto vise dugo nismo. Lopovi nas kradu unutar kluba, s ciljem da nas ugase. Lako se zajebavati ali nista ne bi bilo isto bez Slobode kao i bez ostalih. Lopovi rade sve da nas uniste, dodju jedni pa odu i tako u nedogled. Niko s pravom ljubavi prema klubu. Nama stvarno ne trebaju titule, treba nam zar i borba na terenu. Treba nam ponos kad se nosi crveno crni dres. Izvan kluba slicna desavanja, grupe se dijele na podgrupe, nisam upucen u to vec dugo i razumijem momke ali ovo vise nije to to. Ipak sretna ti 100-ta godisnjica voljeni klube. Uvijek ces biti u srcu. Forumasima cu poruciti da vole svoje al da postuju tudje. I da dobro cuvaju to sto imaju jer u ovoj korumpiranoj drzavi se nista ne moze odvijati normalno. Cuvajte svoj klub, svoju boju, svoj dres i grupu. Pozdrav.
A ovako... vam želim dug i bolan raspad i siguran put u kantonalnu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Još jedan dokaz u kakvom je stanju klub. Par hiljada na proslavi 100 godina još cijena karte je prevelika za jedan jubilej. Godina dvije i to je to od kluba. Kakvu su priliku u azmiru propustili ne mogu vjerovati. Ko god ima udjela u tome a navijači imaju bar neki nadam se da ih je stid i da nikada više neće doći na utakmicu slobode.
- Unproforumas
- Kontakt:
dejavu je napisao/la:Koja blamaza![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.