PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tekashi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Tekashi » 11 okt 2019, 17:40

Unproforumas je napisao/la:Sariju na rogove stavili prskalice
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 okt 2019, 18:22

Da li ce se naljutiti ovi iz Crvene Zvezde buduci da su ovi iz Slobode nazvali Dinamo najjacim ex yu klubom :hmmmmm: ... vjerojatno to nisu ocekivali od brace po nacionalnom osjecaju...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2019, 18:24

Goodman je napisao/la:Među legendama nema čovjeka najzaslužnijeg za povratak Slobode u društvo najboljih?
Stici ce ih hazine suze. Kanula mi je suza ko hazina sisa kad sam vidio ko sve prima priznanja a njega nema :plac:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 okt 2019, 18:26

Navijači Slobode ubacili baklje na teren, policija ih istjerala s Tušnja
:tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2019, 18:45

Grob te yebo, to je kao da klincu organizujes rodjendan, onda ga otjeras sa istog.
Gasiiiii sveeee, nekiduuuuuu svi nekiduuuuu...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 okt 2019, 18:52

irfo je napisao/la:
Navijači Slobode ubacili baklje na teren, policija ih istjerala s Tušnja
:tokralju:
:bih: :bih: :urnebes: :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 okt 2019, 18:55

Opet ih otjeralo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 okt 2019, 19:00

Svašta...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2019, 19:04

Osim13 je napisao/la:Opet ih otjeralo
Sioje ih prokleo.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 11 okt 2019, 19:10

Pa ovo je neviđeno, na 100ti rođendan istjeraš navijače. :lol: A ja klošarluka, braćo mila i draga. :lol:
Tuzlaci postavljaju standarde. :lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 11 okt 2019, 19:11

Nisam dugo nista napisao ali sada cu.. Mislim da ce me pravi navijaci shvatiti.. Ustajem jutros i uprkos svim problemima i nedacama u klubu i van njega, sto s navijacima sto s ostalima, pokusavam sam sebe bodriti da odem na tekmu i da zagrmimo kao prije. Sav ushicen sam izvadio sal i dres iz ormara i rekao sebi to je to idem na Tusanj da slavim 100 godina svoga kluba. Uz sva obecanja koja su data nisam imao sumnji da ce se sve odigrati kako jest. Idem na stadion i na sjevernoj tribini imam sta vidjeti, saka klosarcica krenula na specijalnu za ovakav jubilej. Kontam u sebi ajd okej nije da nismo navikli. Nakon toga s tribine silaze pojedinci pretuceni a neki su cak zavrsili i u policiji. Idem dalje, ulazim na sjever trazim mjesto i zauzimam ga u nadi da ce se sve promjeniti. Ali nista se nije promjenilo, nista vise nije isto. Nije isto kao kada je po mene kao malog djed dolazio da me vodi na tekmu jer je otac bio na poslu. Nije isto kada smo bili sretni jer dolaze Zeljo Sarajevo Velez Celik itd.. Nije isto kada sam dolazio kuci mrtav umoran i skoro bez glasa jer sam bodrio svoju Slobodu. Nije isto kao kada smo svi kao grupa bili jedno i kada smo koliko toliko pravili atmosferu. Kada smo svi skupa bili ono sto vise dugo nismo. Lopovi nas kradu unutar kluba, s ciljem da nas ugase. Lako se zajebavati ali nista ne bi bilo isto bez Slobode kao i bez ostalih. Lopovi rade sve da nas uniste, dodju jedni pa odu i tako u nedogled. Niko s pravom ljubavi prema klubu. Nama stvarno ne trebaju titule, treba nam zar i borba na terenu. Treba nam ponos kad se nosi crveno crni dres. Izvan kluba slicna desavanja, grupe se dijele na podgrupe, nisam upucen u to vec dugo i razumijem momke ali ovo vise nije to to. Ipak sretna ti 100-ta godisnjica voljeni klube. Uvijek ces biti u srcu. Forumasima cu poruciti da vole svoje al da postuju tudje. I da dobro cuvaju to sto imaju jer u ovoj korumpiranoj drzavi se nista ne moze odvijati normalno. Cuvajte svoj klub, svoju boju, svoj dres i grupu. Pozdrav.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 11 okt 2019, 19:13

Koja blamaza :facepalm:

nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 okt 2019, 19:18

Ovo nema ni u Gvineji.Znaci 100 godina supljaka.I ko da igra sutra za ovaj klub.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 okt 2019, 19:20

Cestitam 100 rođendan F.K.Sloboda Tuzla i njihovim navijacima
RESPECT
:bih: :bih: :bih: :bih:

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 11 okt 2019, 19:21

Za stotu godišnjicu kluba istjeraju te sa stadiona.
Bravo Fukare :tokralju:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 okt 2019, 19:36

Cestitam slobodi, ali ovo sa fukarama smijesno stvarno. Meni ih zao i zajebavat.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 11 okt 2019, 19:43

Joge poCeraj :lol:
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2019, 20:03

Goretzka je napisao/la:Nisam dugo nista napisao ali sada cu.. Mislim da ce me pravi navijaci shvatiti.. Ustajem jutros i uprkos svim problemima i nedacama u klubu i van njega, sto s navijacima sto s ostalima, pokusavam sam sebe bodriti da odem na tekmu i da zagrmimo kao prije. Sav ushicen sam izvadio sal i dres iz ormara i rekao sebi to je to idem na Tusanj da slavim 100 godina svoga kluba. Uz sva obecanja koja su data nisam imao sumnji da ce se sve odigrati kako jest. Idem na stadion i na sjevernoj tribini imam sta vidjeti, saka klosarcica krenula na specijalnu za ovakav jubilej. Kontam u sebi ajd okej nije da nismo navikli. Nakon toga s tribine silaze pojedinci pretuceni a neki su cak zavrsili i u policiji. Idem dalje, ulazim na sjever trazim mjesto i zauzimam ga u nadi da ce se sve promjeniti. Ali nista se nije promjenilo, nista vise nije isto. Nije isto kao kada je po mene kao malog djed dolazio da me vodi na tekmu jer je otac bio na poslu. Nije isto kada smo bili sretni jer dolaze Zeljo Sarajevo Velez Celik itd.. Nije isto kada sam dolazio kuci mrtav umoran i skoro bez glasa jer sam bodrio svoju Slobodu. Nije isto kao kada smo svi kao grupa bili jedno i kada smo koliko toliko pravili atmosferu. Kada smo svi skupa bili ono sto vise dugo nismo. Lopovi nas kradu unutar kluba, s ciljem da nas ugase. Lako se zajebavati ali nista ne bi bilo isto bez Slobode kao i bez ostalih. Lopovi rade sve da nas uniste, dodju jedni pa odu i tako u nedogled. Niko s pravom ljubavi prema klubu. Nama stvarno ne trebaju titule, treba nam zar i borba na terenu. Treba nam ponos kad se nosi crveno crni dres. Izvan kluba slicna desavanja, grupe se dijele na podgrupe, nisam upucen u to vec dugo i razumijem momke ali ovo vise nije to to. Ipak sretna ti 100-ta godisnjica voljeni klube. Uvijek ces biti u srcu. Forumasima cu poruciti da vole svoje al da postuju tudje. I da dobro cuvaju to sto imaju jer u ovoj korumpiranoj drzavi se nista ne moze odvijati normalno. Cuvajte svoj klub, svoju boju, svoj dres i grupu. Pozdrav.
U nekoj normalnoj situaciji bih ti rekao 'glavu gore, ljubav prema klubu koji voliš ti niko ne može uzeti', ali... ne tako davno smo za tebe bili Seljovci, a najtrofejniji trener lige ti je bio Amaw...

A ovako... vam želim dug i bolan raspad i siguran put u kantonalnu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 11 okt 2019, 20:09

Još jedan dokaz u kakvom je stanju klub. Par hiljada na proslavi 100 godina još cijena karte je prevelika za jedan jubilej. Godina dvije i to je to od kluba. Kakvu su priliku u azmiru propustili ne mogu vjerovati. Ko god ima udjela u tome a navijači imaju bar neki nadam se da ih je stid i da nikada više neće doći na utakmicu slobode.

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 11 okt 2019, 20:15

dejavu je napisao/la:Koja blamaza :facepalm:

:rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.