A smeta ti Samo Tuzla je jel?Sviuodbranu je napisao/la:Jel gori sjever veceras![]()
Volim te Slooobodooooo ooooo ooooo oooooo volim te Slobodooooo![]()
Ps.
Ako djecurlija opet veceras pocne "samo Tuzla je" nikada vise na Tusanj. Yebem ti politiku i sve

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A smeta ti Samo Tuzla je jel?Sviuodbranu je napisao/la:Jel gori sjever veceras![]()
Volim te Slooobodooooo ooooo ooooo oooooo volim te Slobodooooo![]()
Ps.
Ako djecurlija opet veceras pocne "samo Tuzla je" nikada vise na Tusanj. Yebem ti politiku i sve
Nemam nista ni dodati ni oduzeti @beduin. Tuga brate i sramota je ovoSviuodbranu je napisao/la:Sta reci....tuga brate...Beduin je napisao/la:Ovako:
- nakon 35 godina da imam ovakvu gorcinu u grlu, oko srca, ovo nisam mogao ni pretpostaviti
- 20 minuta prije kraja utakmice da drustvu govorim isprekidanim glavom da napustam Tusanj i izlazim sa utakmice, da mi samo sekunda fali da zaplacem i da na insistiranje prijatelja da odgledamo utakmicu do kraja nemam snage da odgovorim jer mi glas drhti, samo izlazim sa Zapada
- sjedam u auto, vozam se 20 minuta i pocnem plakati. Jebote, odvrnem muziku, vozam se i placem jer sam nemocan, jer ne mogu pomoci klubu, jer se sramotimo za 100 godina postojanja, jubilej kojim se rijetki mogu pohvaliti
- jos dok gledam utakmicu ucekujem nesto posebno, bakljadu, vatromet, gledam dronove iznad Tusnja i sve mislim sad ce to ludilo za proslavu 100 godina kluba, i onda gledam pizdarije na polupraznom Sjeveru i bjezaniju Fukara izvan stadiona, gledam, cekam i ne vjerujem da je pozorisna atmosfera na Tusnju samo slika trenutnog stanja u klubu, zadnji otkucaji srca naseg starca, slavljenika... j3bote, pisem ovo i place mi se opet
- hvala odlicnom, ali pasivnom Zapadu, koji nikad nije izdao i uvijek je tu uz Slobodu
- hvala onih malo Fukara koje se trude, ali veceras zaseru sve sto se moglo zasrati. Znam da nas prate clanovi grupe, znam da prenose mom prijatelju i vodji grupe pa bujrum neka mu i ovo prenesu da smo se veceras osramotili za sva vremena. Da smo samo dokazali da nismo grad fudbala, da nas Sloboda ne zasluzuje i da nakon Sulje, Cipe i Bajte nista vise nije kao sto je bilo niti ce biti. Hvala vam na svemu, ali nemojte vise molim vas.
- hvala vam forumasi, Sariel, Solinas, Targer i jos par moamak sa kojima se znam mimo foruma i vidjat cemo se, ali ja sam sa Tusnjem i forumom zavrsio do nekih boljih dana
- davao sam sebe, davao sam svoje pare za grupu, za klub, za nadu, ali veceras smo se osramotili, osramotili smo grad, klub, ono sto je Suljo i ostali momci stvarali godinama i godinama.
- hvala i ovim mojim drugovima, poznanicima, slobodasima koji su deceniju i vise bodrili Slobodu a sad presli na Slogu pa i veceras nisu dosli. Znam da citate ovo pa nabijem vas na qurac i j3bem vas u usta seljacka, slobodno mi pisite na Fb za ostalu konverzaciju.
Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Zbogom forum do nekih boljih dana, a to ce potrajati.
Hvala Allahu pa radim i nisam mogao doći, tako ispade.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo cu reci, svaka cast Fukarama sto su zahebali sve sto se moglo zahebati
Sto je najgore niko od tih klinaca nije ni bacio baklju nego jedan nam bivsi vodja.saltcrew je napisao/la:Ma hebat onoj balavurdiji sve treba ih nafatat i slomit nikad se u zivotu vise nisam postidio nego veceras koji cirkus majko,kad vidis da side 15 klimaca na ogradu kad je bio penal za nas i zapali baklje i pocne bacat u teren pa tacno vas treba slomit,fuj fuj bez rijeci sam tacno ne znas da li si iznerviran tuzan sve se sjebalo do nekih boljih dana
Sve te razumijem al iduce kolo i proci ce huja valja ba opet na tekmuBeduin je napisao/la:Ovako:
- nakon 35 godina da imam ovakvu gorcinu u grlu, oko srca, ovo nisam mogao ni pretpostaviti
- 20 minuta prije kraja utakmice da drustvu govorim isprekidanim glavom da napustam Tusanj i izlazim sa utakmice, da mi samo sekunda fali da zaplacem i da na insistiranje prijatelja da odgledamo utakmicu do kraja nemam snage da odgovorim jer mi glas drhti, samo izlazim sa Zapada
- sjedam u auto, vozam se 20 minuta i pocnem plakati. Jebote, odvrnem muziku, vozam se i placem jer sam nemocan, jer ne mogu pomoci klubu, jer se sramotimo za 100 godina postojanja, jubilej kojim se rijetki mogu pohvaliti
- jos dok gledam utakmicu ucekujem nesto posebno, bakljadu, vatromet, gledam dronove iznad Tusnja i sve mislim sad ce to ludilo za proslavu 100 godina kluba, i onda gledam pizdarije na polupraznom Sjeveru i bjezaniju Fukara izvan stadiona, gledam, cekam i ne vjerujem da je pozorisna atmosfera na Tusnju samo slika trenutnog stanja u klubu, zadnji otkucaji srca naseg starca, slavljenika... j3bote, pisem ovo i place mi se opet
- hvala odlicnom, ali pasivnom Zapadu, koji nikad nije izdao i uvijek je tu uz Slobodu
- hvala onih malo Fukara koje se trude, ali veceras zaseru sve sto se moglo zasrati. Znam da nas prate clanovi grupe, znam da prenose mom prijatelju i vodji grupe pa bujrum neka mu i ovo prenesu da smo se veceras osramotili za sva vremena. Da smo samo dokazali da nismo grad fudbala, da nas Sloboda ne zasluzuje i da nakon Sulje, Cipe i Bajte nista vise nije kao sto je bilo niti ce biti. Hvala vam na svemu, ali nemojte vise molim vas.
- hvala vam forumasi, Sariel, Solinas, Targer i jos par moamak sa kojima se znam mimo foruma i vidjat cemo se, ali ja sam sa Tusnjem i forumom zavrsio do nekih boljih dana
- davao sam sebe, davao sam svoje pare za grupu, za klub, za nadu, ali veceras smo se osramotili, osramotili smo grad, klub, ono sto je Suljo i ostali momci stvarali godinama i godinama.
- hvala i ovim mojim drugovima, poznanicima, slobodasima koji su deceniju i vise bodrili Slobodu a sad presli na Slogu pa i veceras nisu dosli. Znam da citate ovo pa nabijem vas na qurac i j3bem vas u usta seljacka, slobodno mi pisite na Fb za ostalu konverzaciju.
Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Najgore sto ljudi nisu to prije vidili, prije pocetka na nekih 30min, i onda dodju i pametuju ovde kontaju da se to desilo zbog bacanje baklji na atletsku stazu.Sariel1987 je napisao/la:Sta reci..
Tuga i sramota..
No istine radi treba reci da je sve pocelo na ulazu od sekjuritija..ko je bio sve je vidio...
A onda kornjace i tjt jbga..
Onda ona sutnja pa baklje na stazu opet![]()
Pa kornjace preko djece![]()
P.s dresovi kojih nije bilo![]()
Tacno tako mada sam misljenja da se moralo drukcije odradit i postupit al gotovo je sad i nije za foruma..MMA075 je napisao/la:Najgore sto ljudi nisu to prije vidili, prije pocetka na nekih 30min, i onda dodju i pametuju ovde kontaju da se to desilo zbog bacanje baklji na atletsku stazu.Sariel1987 je napisao/la:Sta reci..
Tuga i sramota..
No istine radi treba reci da je sve pocelo na ulazu od sekjuritija..ko je bio sve je vidio...
A onda kornjace i tjt jbga..
Onda ona sutnja pa baklje na stazu opet![]()
Pa kornjace preko djece![]()
P.s dresovi kojih nije bilo![]()
Nidje veze al haj.
Sta je to bilo na ulazu?Sariel1987 je napisao/la:nije sranje izbilo na utakmici nego prije i van stadiona.
Beduin je napisao/la:Ovako:
Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Fajt sa zaštitarskom agencijom, to se vuce vec par mjeseci(jer ti seljaci nas ne mogu gledat ocima) i nije trebalo danas eskalirat al jedna iskra i desilo se jeb.at ga, grupa je napustila kop zbog solidarnosti i razbijenih lobanja, al nije trebo kerovima onaj suzavac na djecu je.bo ih baklje nisu granate, taj postupak ne mogu opravdat.DamirT je napisao/la:Sta je to bilo na ulazu?Sariel1987 je napisao/la:nije sranje izbilo na utakmici nego prije i van stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.