Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
jeboga
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Fantasista je napisao/la:Izgleda da je ovaj što se bacio blizanac od momka koji je jutros povrijeđen u eksploziji.ASD je napisao/la:Pa šta je ovo u Tuzli danas.
Bio sam u obavezama, tek sad čujem za ova druga dva slučaja.
Ne bih se čudio da ovaj gore nabedeni ima poveznica.
Je li ovo sigurno, ili su samo nagadjanja?
Zukorlic do pobjede!
Sarma idi sakrij se u Tešanj dok ludilo ne prođe.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tekashi je napisao/la:Zukorlic do pobjede!
Ja jucer u 5 doso sve me profulaloHeller je napisao/la:Sarma idi sakrij se u Tešanj dok ludilo ne prođe.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jasmin10 je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Zukorlic do pobjede!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da je bio Jusufspahic u konkurenciji umesto Zukorlica, pobedio bi sigurno!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Šteta, IZ je propustila šansu da postane produžena ruka SNS.Ghuraba je napisao/la:Znalo se da nema sanse, a najsposobniji je Bosnjak - bez konkurencije. IZ je jedna velika masinerija, produzena ruka SDA i prepuna je lopova.jasmin10 je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Zukorlic do pobjede!
Nullius in verba
Pa cim vidis kome Zukorlic smeta sve ti je jasno. Nazalost SDA lobi je odradio svoje. Zalosno ali tako je. Znaci jos jedan mandat sutnje i povlacenja pred svakim problemom i popustanje svima.Ghuraba je napisao/la:Znalo se da nema sanse, a najsposobniji je Bosnjak - bez konkurencije. IZ je jedna velika masinerija, produzena ruka SDA i prepuna je lopova.jasmin10 je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Zukorlic do pobjede!
- IlProfessore
- Kontakt:
Otkud sad odjednom podržavate vehabije
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
SDA prcija
S obzirom da su u safovima mnogih nasih dzamija oni vecina, ne bi bilo lose da nam i jedan vehabija bude vrhovni vjerski poglavar.IlProfessore je napisao/la:Otkud sad odjednom podržavate vehabije
Ovako, jos 7 godina, kao glavne projekte valja gledati koncerte 'duhovne' muzike, mnoge hodze medju predvodnicima 'zikrova' uz dim i njihanje, a ko zna - mozda se i koje novo doviste otvori!
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma samo neka održavaju stara dovišta i elhamd. Od zikra još niko poginuo nije, od vehabija opasnih bombama, autobombi i sl. jeste desetine hiljada nevinih ljudi, uglavnom muslimana.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.