FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka mu druga protiv Husrefa, kako da ja mislim da je i ovo sarkazam.Mokes je napisao/la:Reci da se zafrkavašemir79 je napisao/la:Dao Bog da nas svaki sledjeci kasapi sa titulama kao Hus.belosevic28 je napisao/la:Po najboljem treneru FKS u historiji:
Kasapin park![]()
Najbolji trener je bilo sarkastično, jer mislina na kasapina Ješića. Stvarno vama husrefoljupcima sve treba crtati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Arena u havi, moj prijedlog
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Po jednoj jedinoj - Sabrina Buljubašić.
Nešto na fazon Wanda Metropolitano, more se dodati i 'arena' na kraju, ša fali.. Ko je za, neka ostavi jedan salut ispod.
Nešto na fazon Wanda Metropolitano, more se dodati i 'arena' na kraju, ša fali.. Ko je za, neka ostavi jedan salut ispod.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Fly emirates hoho
Teatar snova.ThrillerHz je napisao/la:Bolje neko realnije ime tipa Imaginarna Arena ili Sanjarska Arena
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Estadio do Safet Susic
Parc de Horde Zla
Vedran Puljic Arena
Musemic Bridge
Theater of dreams Sabrina Buljubasic
Gazi listicu road
Emir Obuca garden
Parc de Horde Zla
Vedran Puljic Arena
Musemic Bridge
Theater of dreams Sabrina Buljubasic
Gazi listicu road
Emir Obuca garden
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
HKH Fieldskoroalen je napisao/la:Teatar snova.ThrillerHz je napisao/la:Bolje neko realnije ime tipa Imaginarna Arena ili Sanjarska Arena
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Meat pie Arena
Just pie Arena
Sabrinina školjka
Rekord Arena
Torabi field
Bakir&Tayipp Barnabeu
I
T
D
By the way, ne mogu se u anketu staviti lične simpatije za ime stadiona.
Svako ko zeli neka nariše ime koje se njemu sviđa, a onda, sistemom eliminacije, neka ispadaju imena sa najmanje glasova i neka svako obrazlozi zasto bi to ime bilo prikladno.
Iako nema nista od toga, bar da se necim zabavimo u reprezentativnoj menopauzi.
Moj prijedlog je RajvosArena.
Šatrovački je ono po cemu Sarajevo prepoznaju i sto je uvijek bilo u duhu prave sarajevske raje. I Hase rahmetli je znao reci, igram za Rajvosa. Ne samo sto je to bio prepoznatljiv znak sarajevske raje, na taj način se htjela napraviti i razlika između pravih Sarajlija (pitara, čaršijanera) i doseljenika sa desne strane Koševskog potoka, odnosno industrijske zone poslijeratnog Sarajeva. Nesto kao danas Halilovici, Blazuj, Rakovica i sl.
Dakle: RAJVOSARENA!
Just pie Arena
Sabrinina školjka
Rekord Arena
Torabi field
Bakir&Tayipp Barnabeu
I
T
D
By the way, ne mogu se u anketu staviti lične simpatije za ime stadiona.
Svako ko zeli neka nariše ime koje se njemu sviđa, a onda, sistemom eliminacije, neka ispadaju imena sa najmanje glasova i neka svako obrazlozi zasto bi to ime bilo prikladno.
Iako nema nista od toga, bar da se necim zabavimo u reprezentativnoj menopauzi.
Moj prijedlog je RajvosArena.
Šatrovački je ono po cemu Sarajevo prepoznaju i sto je uvijek bilo u duhu prave sarajevske raje. I Hase rahmetli je znao reci, igram za Rajvosa. Ne samo sto je to bio prepoznatljiv znak sarajevske raje, na taj način se htjela napraviti i razlika između pravih Sarajlija (pitara, čaršijanera) i doseljenika sa desne strane Koševskog potoka, odnosno industrijske zone poslijeratnog Sarajeva. Nesto kao danas Halilovici, Blazuj, Rakovica i sl.
Dakle: RAJVOSARENA!
Teme i qurca
- ThrillerHz
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:HKH Fieldskoroalen je napisao/la:Teatar snova.ThrillerHz je napisao/la:Bolje neko realnije ime tipa Imaginarna Arena ili Sanjarska Arena
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad smo krenuli s tim temama, nek sljedeća bude: Koliki želimo kapacitet stadiona?
a) 68 000
b) 88 000
c) 96 000
a) 68 000
b) 88 000
c) 96 000
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Morto, evo ti idealne prilike da nadmasis postojecu anketu. Povadi najzanimljivija imena za stadion koje su forumasi dali, pa da izaberemo ime. 
Ja bi ,mislim kad vec mastamo da taj kapacitet zaokruzimo na 100 milja.Ha ya.De na Morto skini ovu anketu smiju nam se ljudi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije problem ali daj onda neki konstruktivan prijedlog a ne ''smiju nam se ljudi''. Ova imena su forumaši predlagali.mma_hz je napisao/la:Ja bi ,mislim kad vec mastamo da taj kapacitet zaokruzimo na 100 milja.Ha ya.De na Morto skini ovu anketu smiju nam se ljudi.
Uklonit ću anketu dok se ne dogovorite koja ćete imena da nam se ne smiju ljudi, pošto je ono jako bitno šta će neko reći na ovo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zajebancija mortooo ,sto si ustao na lijevu nogu..??MortemHz je napisao/la:Nije problem ali daj onda neki konstruktivan prijedlog a ne ''smiju nam se ljudi''. Ova imena su forumaši predlagali.mma_hz je napisao/la:Ja bi ,mislim kad vec mastamo da taj kapacitet zaokruzimo na 100 milja.Ha ya.De na Morto skini ovu anketu smiju nam se ljudi.
Uklonit ću anketu dok se ne dogovorite koja ćete imena da nam se ne smiju ljudi, pošto je ono jako bitno šta će neko reći na ovo.
Ko se ljuti uvalimo mu kruti
FK SARAJEVO.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kad bi se pokrenula priča oko stadiona, kad bi se kupilo zemljište itd.. onda ćemo o imenima stadiona, al sumnjam u to, veliki je to zalogaj i za dosta veće i sposobnije od nas. Otom potom..MortemHz je napisao/la:Nije problem ali daj onda neki konstruktivan prijedlog a ne ''smiju nam se ljudi''. Ova imena su forumaši predlagali.mma_hz je napisao/la:Ja bi ,mislim kad vec mastamo da taj kapacitet zaokruzimo na 100 milja.Ha ya.De na Morto skini ovu anketu smiju nam se ljudi.
Što se tiče anketa bolje su ove realnije
-Da li će FK Sarajevo uskoro postati najtrofejniji klub u državi?
-Da li će FK Sarajevo odbraniti titulu prvaka?
-Šta je uzrok ne baš dobre posjete? (neuslovan stadion, igre, rezultati, uprava, cijene, trener..)
FK Sarajevo
The Maroon Arena
HPV Arena (Hase, Pape, Vahidin M.)
Bordo Priča
Maroon Dreams
The Sense Stadium
Ako se sjetim jos sta dodacu.
HPV Arena (Hase, Pape, Vahidin M.)
Bordo Priča
Maroon Dreams
The Sense Stadium
Ako se sjetim jos sta dodacu.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, Google [Bot], Proximic i 32 gosta.