PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

IlProfessore
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la IlProfessore » 12 okt 2019, 11:06

Daleko od toga da ih treba ismijavati, ali pogotovo nisu neko koga treba žaliti. Otjerali su Azmira zarad stranačkih dresova jer se nije uklapao u Imamovićevo i Slobodino crvenilo, sada je đavo došao po svoje pa nek jedu vnago koja su sama izasrali što reče jedan lik iz Haaga.

Dok se oni gase on taj projekat provodi u TC i ide mu odlično. Sami pali, sami se ubili.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 okt 2019, 11:47

The Maroon Arena
HPV Arena (Hase, Pape, Vahidin M.)
Bordo Priča
Maroon Dreams
The Sense Stadium

Ako se sjetim jos sta dodacu. :D
The Lavor Arena?
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 12 okt 2019, 12:16

Od navijača Željezničara i Sarajeva ko je bio barem dva puta u Tz na utakmici zna o čemu je riječ.
Kada gostuju Željo i Sarajevo, Željo pogotovo, niko ne bude tu zbog slobode, nego svi, od 7 do 77 su tu da psuju i vrijeđaju igrače, navijače, klub, grad.
Tuzla je po tome bez premca.
Povrh svega, grupica slinavih narkomana parolom vrijeđa nekog zbog bolesti, i nekome želi istu.
Krepi Slobodo na zadušnice da dođemo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 okt 2019, 13:02

Goodman je napisao/la:Od navijača Željezničara i Sarajeva ko je bio barem dva puta u Tz na utakmici zna o čemu je riječ.
Kada gostuju Željo i Sarajevo, Željo pogotovo, niko ne bude tu zbog slobode, nego svi, od 7 do 77 su tu da psuju i vrijeđaju igrače, navijače, klub, grad.
Povrh svega, grupica slinavih narkomana parolom vrijeđa nekog zbog bolesti, i nekome želi istu.
Kad vas covjek cita reklo bi se da vi na grbavici cvijecem docekujete gostujuce igrace i navijace....ne prdi matereti.... svi koji zele da se Sloboda ugasi su obicni debili

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2019, 13:06

Goodman je napisao/la:Od navijača Željezničara i Sarajeva ko je bio barem dva puta u Tz na utakmici zna o čemu je riječ.
Pa i u Mostaru ili Zenici je isto. Isto je i u Sarajevu kada dodje neki od ovih klubova. To je normalno dok traje tih 90 minuta ali sada kada zavrse sta ja trebam zeljeti gasenje nekog kluba a moj bio juce ispred mezara i znam taj osjecaj. Sta trebam sada radi onoga mazluma iz Rogatice mrzit Zelju ili Slobodu radi Krleze a dao bi bubreg onom momku Fedeltifroti ili Beduinu. Nemojte srat jer sutra vas klub moze biti u toj poziciji i ja ovih nasih 5 klubova gledam a zna se na koje mislim kao 5 staraca koji se 60-70 godina druze svako jutro svaki dan i svako nestajanje je udar za nas fudbal. Ne prizeljkujmo da sutra 2-3 ostanu. Sloboda je gigant i vazda ce biti isto kao Zeljo Celik Sarajevo. Ako ce u buducnosti liga egzistirati na ovim politickim izdrkotinama bez navijaca ili selendrama i ako to zelite radi 90 minuta animoziteta onda neka sve ide u ku.rac
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 okt 2019, 13:10

Nekima pase vise olimpic,leotar,gosk i ostali kvazi klubovi zato sto se preko njih mogu stimat utakmice i tako lakse do titule

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2019, 13:15

samoposteno je napisao/la:Nekima pase vise olimpic,leotar,gosk i ostali kvazi klubovi zato sto se preko njih mogu stimat utakmice i tako lakse do titule
Smijesna brato razmisljanja. Gdje nesta ta raja sto ce gospodski postupiti kada treba i bez obzira na sve pruziti podrsku. Ne moras je pruzati ali nemoj se praviti pametan a juce si iz opanaka iskocio i otisao na utakmicu. I ja sam u bijesu svasta pisao ali nikada to nisam mislio ili nedo bog zelio. Ti koji to stvarno zele su mazlumi brato zatrovani seljackim manirom i to su sve posljedice ratnih egzodusa. Nece gradska raja to nikad. **** majku jedni drugim ali pruziti podrsku kad je tesko
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 12 okt 2019, 13:19

Protiv Slobode na Grbavici zadnja tekma, grupa fukara kad su usli oko 20-e minute skandirali Mirzino ime, dobili aplauz.
Pred kraj onaj njihov golman provociro publiku na sjeveru, zasuli ga upaljačima i sjetili mu se mame.
Ne opravdavam ali da nije nešto gestikulirao nebi ni to.
To je sve.Sa istočne tribine im niko psovao nije.

Ključ u bravu.
slika

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 okt 2019, 13:24

Istini za volju vecina ljudi su osudili tu parolu. Jer nije normalna, postojalo je milion boljih nacina za kulturnijim sukom i zajebancijom..
Bas kao sto su vecina velezovaca osudili onu tekmu al haj ti to glasnoj manjini objasni..
No takav je vakat da je najteze covjek biti..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 okt 2019, 13:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:Nekima pase vise olimpic,leotar,gosk i ostali kvazi klubovi zato sto se preko njih mogu stimat utakmice i tako lakse do titule
Smijesna brato razmisljanja. Gdje nesta ta raja sto ce gospodski postupiti kada treba i bez obzira na sve pruziti podrsku. Ne moras je pruzati ali nemoj se praviti pametan a juce si iz opanaka iskocio i otisao na utakmicu. I ja sam u bijesu svasta pisao ali nikada to nisam mislio ili nedo bog zelio. Ti koji to stvarno zele su mazlumi brato zatrovani seljackim manirom i to su sve posljedice ratnih egzodusa. Nece gradska raja to nikad. **** majku jedni drugim ali pruziti podrsku kad je tesko
Sta ces brate svakakvih kretena se nakotilo kako koja generaracija sve gora i gora ubili su normalno navijanje i prepucavanje

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 12 okt 2019, 13:29

Takve bagre se nakotilo da staklenim flašama gađaju trenera protivničke ekipe.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 okt 2019, 13:30

Normalan svijet je odjezdio odavde, i ide i dalje tako da na talogu svasta ostane..Nazalost..
Cekat kad ce mrtva glava past a nema nas sve zajedno ni za jedan veci grad u evropi :crazy:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 okt 2019, 13:33

Goodman je napisao/la:Takve bagre se nakotilo da staklenim flašama gađaju trenera protivničke ekipe.
Bolje bacat flase nego bombe ne seri niste zlatni

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2019, 13:33

Goodman je napisao/la:Takve bagre se nakotilo da staklenim flašama gađaju trenera protivničke ekipe.
Brato u Argentini su osamdesetih igraci znali nositi cakije i bost se na terenu,u turskoj onaj ziletom drugog isjece po vratu,u brazilu se bombe bacale na teren,u engleskoj se kugle od bilijara ili ispilani zubcanici sa bicikla bacali na druge tribine ili gadjali treneri i igraci. Ima masa toga dadai ti ne nabrajam i to je ta fudbalska strast koja nikad nece nestati
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2019, 13:43

Ovo me podsjeti na jednu light verziju kad je Baka presao iz Veleza u Hajduk i kad je pogodjen "patlidzanom" sa stajanja :lol: :lol: ostala je nepoznanica jer neki kazu da je bila cipela,nisam dobro vidio iako sam bio na stajanju samo na juznoj strani ali osta patlidzan :lol: :lol:

To je taj pasion :ljepota:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 12 okt 2019, 13:54

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ovo me podsjeti na jednu light verziju kad je Baka presao iz Veleza u Hajduk i kad je pogodjen "patlidzanom" sa stajanja :lol: :lol: ostala je nepoznanica jer neki kazu da je bila cipela,nisam dobro vidio iako sam bio na stajanju samo na juznoj strani ali osta patlidzan :lol: :lol:

Patlidzan Pastrmka ako vjerujes to mi je bio otac poslje te utakmice u stanici Milicije je dobijo taki degenek da ce a pamtit citav zivot :D da bi sutra nasao demolirano auto ispred kuce

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 okt 2019, 13:58

DembaBa21 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ovo me podsjeti na jednu light verziju kad je Baka presao iz Veleza u Hajduk i kad je pogodjen "patlidzanom" sa stajanja :lol: :lol: ostala je nepoznanica jer neki kazu da je bila cipela,nisam dobro vidio iako sam bio na stajanju samo na juznoj strani ali osta patlidzan :lol: :lol:

Patlidzan Pastrmka ako vjerujes to mi je bio otac poslje te utakmice u stanici Milicije je dobijo taki degenek da ce a pamtit citav zivot :D da bi sutra nasao demolirano auto ispred kuce
:lol: :lol: daj bola nemoj srat :tokralju: brato bio na stajanju ali na drugom cosku i vidio sam da je pogodjen necim ali niko nije znao cime. Neki su govorili kao odakle patlidzan na tribini ali eto nakon 34 godine drago mi je da je misterija razrijesena :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 12 okt 2019, 14:36

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brato u Argentini su osamdesetih igraci znali nositi cakije i bost se na terenu,u turskoj onaj ziletom drugog isjece po vratu,u brazilu se bombe bacale na teren,u engleskoj se kugle od bilijara ili ispilani zubcanici sa bicikla bacali na druge tribine ili gadjali treneri i igraci. Ima masa toga dadai ti ne nabrajam i to je ta fudbalska strast koja nikad nece nestati
Nije to strast, to doktori zovu drugačije.

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 12 okt 2019, 14:38

DembaBa21 je napisao/la:

Kako ti patlidzan more biti otac?

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 12 okt 2019, 14:42

14- Slobodi ce biti ispaljen metak u celo
:kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.