Stavi misu Fatija da Stefanovcima zabije hattrick ala MessiOfficial: Dembélé is suspended for two games and will miss the Clásico. The Competition Committee have dismissed Barcelona's appeal.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@igrajlopte 🐦
Znaci maloumni Osman propušta Clasico, sjajno 
Messi je taj hat-trick postigao s 19 godina, zamisli ovaj zabije sa 17...ReX je napisao/la:Stavi misu Fatija da Stefanovcima zabije hattrick ala MessiOfficial: Dembélé is suspended for two games and will miss the Clásico. The Competition Committee have dismissed Barcelona's appeal.
Messi's blessing, with caveats, for De Jong and Arthur
"We have spectacular midfielders and I believe in them a lot," said the Argentine.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
16TedBundy je napisao/la:Messi je taj hat-trick postigao s 19 godina, zamisli ovaj zabije sa 17...ReX je napisao/la:Stavi misu Fatija da Stefanovcima zabije hattrick ala MessiOfficial: Dembélé is suspended for two games and will miss the Clásico. The Competition Committee have dismissed Barcelona's appeal.
Mislim da će do utakmice napuniti 17.Donnie Darko je napisao/la:16
- Donnie Darko
- Kontakt:
TedBundy je napisao/la:Mislim da će do utakmice napuniti 17.Donnie Darko je napisao/la:16

Evo rješenja za sve probleme. @Romario u ekstaziDon Balón prenosi tekst Fox Sportsa u kojem se navodi da je bivši igrač Real Madrida i sadašnji veznjak Arsenala nezadovoljan svojom situacijom pod palicom trenera Unaija Emeryja i traži mogućnost odlaska. Mesut Özil se ponudio upravi Barcelone nadajući se da bi im bila potrebna još jedna desetka. Također navode da je spreman na smanjenje trenutačne plaće od 350 tisuća funti tjedno, ako bi ga katalonska ekipa odlučila dovesti u svoje redove.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav Özil. Za njega je Alena Xavi sada.
Steta za Pereza. Super stvar sa Ansua. Pozvani za mladu repku su jos golman Inaki, stoper Jorge Cuenca, Alena i Abel Ruiz.
Tu su jos od nasi bivsi igraca Miranda, Eric Garcia, Cucurella, Olmo i Oriol Busquets,
Ako nista, dobro je vidjeti da je ziva La Masija i ako to ne vidimo u prvom timu za sada.
Nova povreda ljudi.Carles Perez has muscular problems and ANSU FATI replaces him in the Spain U21 squad, receiving his first international call-up!
Tu su jos od nasi bivsi igraca Miranda, Eric Garcia, Cucurella, Olmo i Oriol Busquets,
Ako nista, dobro je vidjeti da je ziva La Masija i ako to ne vidimo u prvom timu za sada.
@igrajlopte 🐦
Cuj romariooo u ekstazi, sta mene zaboli ozilom, prije par godina mogo je proc mozda, sad ni pod raznoMokes je napisao/la:Evo rješenja za sve probleme. @Romario u ekstaziDon Balón prenosi tekst Fox Sportsa u kojem se navodi da je bivši igrač Real Madrida i sadašnji veznjak Arsenala nezadovoljan svojom situacijom pod palicom trenera Unaija Emeryja i traži mogućnost odlaska. Mesut Özil se ponudio upravi Barcelone nadajući se da bi im bila potrebna još jedna desetka. Također navode da je spreman na smanjenje trenutačne plaće od 350 tisuća funti tjedno, ako bi ga katalonska ekipa odlučila dovesti u svoje redove.
A treba nam sigurno neki ofanzivniji veznjak, po meni da imaju mozga zaganjali bi sad eriksena kojem istice ugovor na ljeto, mogao bi se dovesti vec u januaru, ak nista za dzaba na ljeto
Al ko da gledam umjesto njega za dzaba dovest ce nekog za vise od sto miliona i taj ce brzo na posudbu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Opet Eriksen 
Pa sta je smijesno, koje su to bolje opcije, sad nam trenutno vidal igra tog veznjaka koji se ubacuje naprijed, imamo jos i rafinju sakatog i to je to, koje su to bolje opcije od eriksena na trzistu, i da nije jeftin jer mu istice ugovor
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba i Rashforda kupit i igrat ispred Messija,ipak covjek ima Vourk Rejt
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
kuknjava
Al ajd, sta ja imam objasnjavati strucnjacima sta je vezni igrac a sta napadac, navode se 4 napadaca i kao gdje bi tu klasicni veznjak igro, a slinilo se za nejmarom koji bi bio i peta zvijezda u napadu
Eriksenova pozicija nema veze sa svim ovim nabrojanima, on bi se za poziciju borio s vidalom, robertom i rafinjom, a bolji je od svih njihjasmin10 je napisao/la:Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
Al ajd, sta ja imam objasnjavati strucnjacima sta je vezni igrac a sta napadac, navode se 4 napadaca i kao gdje bi tu klasicni veznjak igro, a slinilo se za nejmarom koji bi bio i peta zvijezda u napadu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kad si ti zadnji put gledao Eriksena ? Kako bi izgledala tvoja formacija sa njim ?Romariooo je napisao/la:kuknjavaEriksenova pozicija nema veze sa svim ovim nabrojanima, on bi se za poziciju borio s vidalom, robertom i rafinjom, a bolji je od svih njihjasmin10 je napisao/la:Ono, Eriksen, Messi, Griezman, Suarez i Dembele bi se bas uklopili.
............. De jong.......
........ Eriksen........ Artur........
Prava sredina
Prava sredina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja fkt ne vidim nista ultra kvalitetno u tom Eriksenu.
Desetine boljih igraca se moze dovesti od njega u Barcu.
Desetine boljih igraca se moze dovesti od njega u Barcu.
Uklopio bi se na tu poziciju u sredini kao i Coutinho što je.Romariooo je napisao/la:............. De jong.......
Prava sredina
Vrhunska. Eriksen se ubio za centralnog veznog.Romariooo je napisao/la:............. De jong.......
Prava sredina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.