Armin Hodžić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

LlullSergio
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la LlullSergio » 03 okt 2019, 11:48

Ima finu seku :clap:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 okt 2019, 17:53

Ziv ziv. Trenutno prvi strijelac madjarske lige. Mozda on pocinje sada protiv Finaca u Zenici?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 11 okt 2019, 08:53

kerimatomic1921 je napisao/la:Ziv ziv. Trenutno prvi strijelac madjarske lige. Mozda on pocinje sada protiv Finaca u Zenici?
Dzaba mu golovi kada nema pojma. Moze Paksu zabiti, al'reprezentativno , nema.pas, jedan.od losijih igraca.koje.sam.ikada gedao u Dinamu. Truljav u polju,
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 11 okt 2019, 14:09

crozla je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Ziv ziv. Trenutno prvi strijelac madjarske lige. Mozda on pocinje sada protiv Finaca u Zenici?
Dzaba mu golovi kada nema pojma. Moze Paksu zabiti, al'reprezentativno , nema.pas, jedan.od losijih igraca.koje.sam.ikada gedao u Dinamu. Truljav u polju,
Prvi put u zivotu cujem da neko za nekog napadaca kaze :"dzaba mu golovi" :rol:
Pa koja je svrha napadaca?da igra odbrane :rol:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 11 okt 2019, 14:59

da je argentinac prezivo bi se Icardi

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 12 okt 2019, 09:49

Salih1984 je napisao/la:
crozla je napisao/la:
Bio je i u Dinamu najbolji strijelac, al'nije to to. Nije u stanju zadrzati posjed, nabije loptu protivniku u kontru. Nedostaje mu elemenata.da.bude reprezentativni igrac, kao da.Dinamo njega.nebi proslijedio.u bolji klub da vrijedi i da moze. Iskreno, drugaciji su kriteriji za reprezentavne igrace u BiH i HR, al'za ozbiljan.rezultat, nema.perspektivu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 okt 2019, 10:56

Salih1984 je napisao/la:
crozla je napisao/la:
U modernom fudbalu da, nažalost.
I meni se povraća od toga, ali to je istina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 12 okt 2019, 11:25

Tu je razlika. Nije stvar u obrani, moras znati igrat, ak'si reprezentativan.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 okt 2019, 13:54

Zato kad vedo " s metar u prazan go" ibisevic nabija statisku na taj nacin onda je igracina
=\_1921_/=

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 12 okt 2019, 14:12

invincible1921 je napisao/la:Zato kad vedo " s metar u prazan go" ibisevic nabija statisku na taj nacin onda je igracina
Upravo. I Vedo i Hodzic su oni tipicni fox-in-a-box igraci - tehnika gotovo pa nula, ali fenomenalan osjecaj za gol. Ala Pipo Inzaghi :nene:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 okt 2019, 14:35

Rimes87 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Zato kad vedo " s metar u prazan go" ibisevic nabija statisku na taj nacin onda je igracina
Upravo. I Vedo i Hodzic su oni tipicni fox-in-a-box igraci - tehnika gotovo pa nula, ali fenomenalan osjecaj za gol. Ala Pipo Inzaghi :nene:
Hodzic je vise koks-in-a-box igrac.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 okt 2019, 14:49

Samo što je Vedo igrač na troduplo većem nivou od Are. Druga stvar, Ibišević jeste 'ubica' u šesnaestercu ali daleko od toga da ne učestvuje u igri i da je igrač koji čeka loptu u šesnaestercu, ne bi 10 godina tresao mreže po Bundesligi.

Hodžićev problem je radijus kretanja, već sam pisao o tome, Peter Crouch ili Milan Đurić su pokreteniji igrači od njega, a građen je k'o savremeni južnoamerički napadač, tako da to ne ide jedno sa drugim nikako.

Barem je to tako bilo dok je igrao za Dinamo, u Mađarskoj ga moram priznati nisam ni pratio, tako da ne znam da li je nešto napredovao u tom segmentu. Talenat mu je neosporan, tehnika dobra, realizacija solidna, al' džaba kada nije bio dovoljno pokretan za neki veći nivo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 okt 2019, 15:12

Na stranu sve, ali mislim da je čovjek izveo najbolje makazice u historiji ( odma iza Ibre).
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 okt 2019, 15:43

Aha. Vedo jedan od najboljih stranih napadaca Bundeslige, Hodzic legenda omladinskih uzrasta Zelje. I ti poredis tu dvojicu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 okt 2019, 15:50

jasmin10 je napisao/la:
Aha. Vedo jedan od najboljih stranih napadaca Bundeslige, Hodzic legenda omladinskih uzrasta Zelje. I ti poredis tu dvojicu.
Ne poredim nego sam samo rekao kako ljudi imaju dvostruke arsine :)
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 okt 2019, 15:53

Rimes87 je napisao/la:
Nije bas tako,,,ara je strasan s loptom. Pogledaj kakvih je sve dribliga i poteza imao u karijeri....vedo je kalsicni inzagi.

Vedi svaka cast al po meni bio i osto precjenjen igrac , koji je u karijeri imao vise srece nego kvalitet. Eto poverda je ostavila traga sigurno, ali neko moje misljenje da je dobro prodo damu pod bubrege prije svega na racun one sezone u hof. Recimo dosta ga se dize u repci radi tog gola litvi ili argentini, za mene je on u repci totalno slabo igrao sto pokazuje i broj golova koje je dao....sad moglo bi se i tu diskutovati o poziciji ili treneru...al da ne idemo u off jer sad ce mi doc onaj fanatic ili slicni njemu da mi kazeu "djes ba na vedu frajer momak iz vlasenice, fin bas, dao donaciju". :kafa: :kafa:

Njhegova karijerja je najbolje oslikana kroz onaj gol grckoj u Zenici za 2:0 kad je misimovic promasio penal.
=\_1921_/=

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 okt 2019, 16:17

invincible1921 je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:
Nije bas tako,,,ara je strasan s loptom. Pogledaj kakvih je sve dribliga i poteza imao u karijeri....vedo je kalsicni inzagi.

Vedi svaka cast al po meni bio i osto precjenjen igrac , koji je u karijeri imao vise srece nego kvalitet. Eto poverda je ostavila traga sigurno, ali neko moje misljenje da je dobro prodo damu pod bubrege prije svega na racun one sezone u hof. Recimo dosta ga se dize u repci radi tog gola litvi ili argentini, za mene je on u repci totalno slabo igrao sto pokazuje i broj golova koje je dao....sad moglo bi se i tu diskutovati o poziciji ili treneru...al da ne idemo u off jer sad ce mi doc onaj fanatic ili slicni njemu da mi kazeu "djes ba na vedu frajer momak iz vlasenice, fin bas, dao donaciju". :kafa: :kafa:

Njhegova karijerja je najbolje oslikana kroz onaj gol grckoj u Zenici za 2:0 kad je misimovic promasio penal.
Prijatelju ti si tesko bolestan tip i velika neznalica fudbala. Sto si i sam dosta puta prizno . Vedo je Legenda BUndeslige, taj iz videotona nemoze nigdje snjim u recenicu ni blizu. Vidi se da samo lupas jer si nazalost plav sa grbavice pa ovdje dizete ove vase propale igrace koji nemogu igrat nigdje. Sa 35 godina glavni spic herthe, Kapiten, normalno to su mu poklonili, napucali ga 123 puta sa srecom u bundesligi i to ga drzi u igri, to ga prodalo :rol: veliki si dokaz da ovaj forum je tesko propo i da je sve gori, jer 90% ljudi pise koji veze nemaju o fudbalu, koji nisu lopte nikad sutnuli. A najgore od svega pisanje navijacko, pogotovo ovi Sejlini, najgora fudbalska skola na svijetu. Koja nije proizvela ni jednog igraca Kako treba, nego se cijeli zivot kitite tudjim perjem. Nema gorih ljudi. Na dzeki se vidi kolko je opao u repki jer nema vise vede , koji je trco za dvojcu, koji je dzeki odvuko igrace pa dzeko Mogo zabijat komotno. Al tesko je tebi objasnit fudbal kad ga ne razumijes, sto cak i sam priznajes . Neprocjenjivo! Nemoj vise ziv bio, brukas se. Procitaj sta njemci pisu o Vedi, zemlja svjetskih prvaka, jedne od najboljih liga svijeta. Mozda onda shvatis koliko si ogranicen.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 okt 2019, 16:17

Jest slucajno jedan od najboljih stranih napadaca Bundeslige. Hodzic tu istu ligu moze gledati samo na TVu.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 12 okt 2019, 16:18

jasmin10 je napisao/la:
:rol: :rol:

Ma sve je to u pet deka. :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 okt 2019, 16:31

1. Ja nisam rekao da je Hodzic bolji do Vede, nego da imam misljenje po kojem ne postujem toliko vedinu karijeru odnosno da je napravio puno vise nego sto je realno trebao, al ok, svaka muc ast na tome :kafa:

2. Ostalo ocekivana reakcija, nek si ti suto, de nam kakav hvalospjev o Begovicu :kafa: :kafa: Kae ko pise po forumu njega stalno prospipaju za nesto
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Scholl i 22 gosta.