BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Bh fanatikosi napali ljute krajisnike, pa yebem te u glavu eto. Nama neprijatelj ne treba, samo da mi je vidjeti te dijasporce koji misle da su pobrali svu pamet svijeta. Ja ciganije u pm.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Izgleda da Prosinecki ne vjeruje vise u to 2 mjesto, te ovako gradi novu sastavu za sljedece utakmice u barazu. Po meni los potez jer kada postoje sanse uvjek se mora i treba igrati sa najjacom sastavom i ovo po meni nije. Los i neprofesijalan izbor selektora.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Ni ne treba vjerovati u to drugo mjesto, bolje pokusati sklopiti sta za buducnost i LN.Emir_BIH je napisao/la:Izgleda da Prosinecki ne vjeruje vise u to 2 mjesto, te ovako gradi novu sastavu za sljedece utakmice u barazu. Po meni los potez jer kada postoje sanse uvjek se mora i treba igrati sa najjacom sastavom i ovo po meni nije. Los i neprofesijalan izbor selektora.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hebeni Saric nije ni na klupi u Saudijskoj Arabiji ali je uvijek starter u reprezentaciji...Hocemo Jajala!!!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.. Osporava se nastup čovjeku koji je skoro svaku minutu u reprezentaciji opravdao.. Vidjeli smo kod Meše kako izgleda kad se guraju ta imena..
P. S. Da, logika nalaže da igra standardni igrač iz Udinesea, ali isto tako nalaže da se ne pljuje po onome ko je odlično odigrao svoje minute u reprezentaciji!
P. S. Da, logika nalaže da igra standardni igrač iz Udinesea, ali isto tako nalaže da se ne pljuje po onome ko je odlično odigrao svoje minute u reprezentaciji!
pa kakvi debili malo je recibraco je napisao/la:Pobili se fanatikosi i ljuti krajišnici pred šopingom u Zenici
https://sport.****/offside/522382/po ... D-u-zenici

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja sam sigurno ZA promjene u sastavu ali u ovakvoj utakmicu nije trebao odluciti ove igrace u startnoj poziciju, kao sto su npr. Kovacevic, Saric, Kvrzic.harden je napisao/la:Ni ne treba vjerovati u to drugo mjesto, bolje pokusati sklopiti sta za buducnost i LN.Emir_BIH je napisao/la:Izgleda da Prosinecki ne vjeruje vise u to 2 mjesto, te ovako gradi novu sastavu za sljedece utakmice u barazu. Po meni los potez jer kada postoje sanse uvjek se mora i treba igrati sa najjacom sastavom i ovo po meni nije. Los i neprofesijalan izbor selektora.
Saric OK, al neka ovih neka ih proba sto da ne, on je i kroz intervju malo pokazao da ce pokusati spremiti ekipu za LN. Kvriz ce dobro odigrati siguran sam.Emir_BIH je napisao/la: Ja sam sigurno ZA promjene u sastavu ali u ovakvoj utakmicu nije trebao odluciti ove igrace u startnoj poziciju, kao sto su npr. Kovacevic, Saric, Kvrzic.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A koga ce?Emir_BIH je napisao/la:Ja sam sigurno ZA promjene u sastavu ali u ovakvoj utakmicu nije trebao odluciti ove igrace u startnoj poziciju, kao sto su npr. Kovacevic, Saric, Kvrzic.harden je napisao/la:Ni ne treba vjerovati u to drugo mjesto, bolje pokusati sklopiti sta za buducnost i LN.Emir_BIH je napisao/la:Izgleda da Prosinecki ne vjeruje vise u to 2 mjesto, te ovako gradi novu sastavu za sljedece utakmice u barazu. Po meni los potez jer kada postoje sanse uvjek se mora i treba igrati sa najjacom sastavom i ovo po meni nije. Los i neprofesijalan izbor selektora.
Zuku mozda...
Ma sta god da uradi zaje.bace se
- prisonbreak
- Kontakt:
Daleko najbolje pohvale je imao Cimirot !!!hroni je napisao/la:Sine daj me podsjeti rezultata te zadnje dvije tekmeprisonbreak je napisao/la:Halo momak, nemas pojma prije svega. Cimirot po meni daleko najbolji igrac u zadnje dvije tekme !!!hroni je napisao/la:Pa hebem ti sunce sto si Zvao Jajala ako ce opet igrat mrtvi Cimirot cccc
Po ovoj formaciji ponovo propuh sa lijeve strane gdje su Seo i Gojak......ma mrs u pi.cku maternu sve
Pored Sarica nasao si prozivati covjeka koji se debelo borio, i po meni daleko najbolji na terenu bio.
A za rezultat se ibrati Zukanovicu, dobro svi znamo sta je problem bio
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- transandino
- Kontakt:
mater im u picku ****, **** i njihovu ljubav za bosnu i fanatikose.. nije to **** od fanatikosa koji su bili prije 15 godina.. dijaspora sa bradicama, da oce ih ko polupat ko jaja
AVANTI LIBERTA 1919
Tesko da Kovacevic moze biti gori od Zukanovica
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa nije Zukanovic kao stoper kriv sto nas je Armenija ubila u veznom redu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Fanaticosi su mrtvi placenici, oni nekom skidaju obiljezja... Mrtve im yebem...
-
- Kontakt:
Kakav sastav hahahahaha sta reci za menadzersku reprezentaciju
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma samo da je umjesto Sarica , Jajalo bilo bi odlicno!harden je napisao/la:Saric OK, al neka ovih neka ih proba sto da ne, on je i kroz intervju malo pokazao da ce pokusati spremiti ekipu za LN. Kvriz ce dobro odigrati siguran sam.Emir_BIH je napisao/la: Ja sam sigurno ZA promjene u sastavu ali u ovakvoj utakmicu nije trebao odluciti ove igrace u startnoj poziciju, kao sto su npr. Kovacevic, Saric, Kvrzic.
Samo onako reda radi i Ljuti Krajisnici su 90% Dijaspora!
Ma kod nas je sve Dijaspora ni ta Rijeka Dijaspora nije vise interesantna.
Brat bratu, ovo je sve u 5dkg.Hradecky (B. Leverkusen - Njemacka)
Arajuuri(Paphos - Kipar)
Toivio (Hacken - Svedska)
Kamara (Rangers - Skotska)
Tuominen (BATE - Bjelorusija)
Lod (Minnesota - USA)
Pukki (Norwich - Engleska)
Soiri (Esbjerg - Danska)
Sparv (Midtjylland - Danska)
Uronen (Genk - Belgija)
Raitala (Montreal Impact - Kanada)
Sehic (Erzurum BB - 2.Turska)
Bicakcic (Hoffenheim - Njemacka)
Kvrzic (Rijeka - Hrvatska)
Kolasinac (Arsenal - Engleska)
Visca (Basiksehir - Turska)
Pjanic (Juventus - Italija)
Hodzic (MOL - Madjarska)
Cimirot (St. Liege - Belgija)
Gojak (Dinamo - Hrvatska)
Kovacevic (Korona - Poljska)
Saric (Al Ahli - Saudijska Arabija)

Mislim da je Civic dobro odigrao u utakmice u kojim je dobio sansu. Trebao je ostaviti Sunjica, i Jajalu dati sansu. I mislim jos jednom da su neke momci potencijal ali je jos rano za neke igrace .harden je napisao/la:Saric OK, al neka ovih neka ih proba sto da ne, on je i kroz intervju malo pokazao da ce pokusati spremiti ekipu za LN. Kvriz ce dobro odigrati siguran sam.Emir_BIH je napisao/la: Ja sam sigurno ZA promjene u sastavu ali u ovakvoj utakmicu nije trebao odluciti ove igrace u startnoj poziciju, kao sto su npr. Kovacevic, Saric, Kvrzic.
Sunjic ima traume od Pukija iz prve utakmiceEmir_BIH je napisao/la:Mislim da je Civic dobro odigrao u utakmice u kojim je dobio sansu. Trebao je ostaviti Sunjica, i Jajalu dati sansu. I mislim jos jednom da su neke momci potencijal ali je jos rano za neke igrace .harden je napisao/la:Saric OK, al neka ovih neka ih proba sto da ne, on je i kroz intervju malo pokazao da ce pokusati spremiti ekipu za LN. Kvriz ce dobro odigrati siguran sam.Emir_BIH je napisao/la: Ja sam sigurno ZA promjene u sastavu ali u ovakvoj utakmicu nije trebao odluciti ove igrace u startnoj poziciju, kao sto su npr. Kovacevic, Saric, Kvrzic.
Opravdano izostavljen
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.