od finacaholyman je napisao/la:Trebaju nam jos 3 ovakve utakmice0oo0 je napisao/la:Kakva je sad racunica, sta nam treba?
nemamo mi nikakve šanse osim onih teoretskih, ovom pobjedom smo praktično podigli šanse sa 1% na 1,1%
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
od finacaholyman je napisao/la:Trebaju nam jos 3 ovakve utakmice0oo0 je napisao/la:Kakva je sad racunica, sta nam treba?
Ma neće. Oni idu Lihtenštajnu, Finskoj i Italiji, a čekaju Grčku. Mi ako dobijemo tri do kraja, to bi značilo da imamo 19. Nema šanse da oni uzmu 10 iz ovih utakmica. Italija će ih rasuti i sa C ekipom, a ne mogu dobiti vala ni preostale tri.Varg je napisao/la:ispasce na kraju veci problem armenija jer imaju bolji medjusobni hahah
Ima tu istine, samo što sam ja više mislio na ove personalne promjene u odnosu na prošle utakmice. Ostavljanje Zukanovića vani, koji je bio kriminalan u Armeniji, a znao to biti i prije toga. Pa onda i to što je izostavio iz prvog tima Bešića i Šunjića. A pun pogodak bili Kvržić, Kovačević....harden je napisao/la:Robert cesto dobro pripremi utakmice i pocetak bude dobar al on kriminalno vodi utakmicu i reaguje u toku iste. Danas je i izmjene napravio malo ranije, za divno cudno. Nerijetko mu je ekipa znala biti podredjena na terenu jer nema pluca za igru a on ne ubacuje igrace da osjvezi.effe_sa je napisao/la:Svi rastrčani ko ne znam kada prije. Možda ovakva trka nekad još u doba Ćire. Kombinacije, akcije, sve jako lijepo, dobro. I kod ubjedljivog vodstva i dalje su igrali borbeno. Ovakva je utakmica za primjer. Robert napravio prave promjene.
Ne treba se zavaravati, protiv Grčke će biti jako teško, ali bar se sada zna da gotovo sve od te utakmice zavisi.
Gore je to, doći će neki novi igrači koji će krv propišat da dobiju mjesto u repki i da izbore sebi kartu za EURO.emir18 je napisao/la: Ma ako dobijemo Grke, a Italija dobije Grke večeras time potvrđuju prvu poziciju,samim tim mislim da Italijani će izvesti protiv nas drugu ekipu a to treba iskoristiti.
Ma isti scenario kao i prije 2 godine, kad nam je trebala pobjeda protiv Belgije. Utakmica protiv Italije je presudna.Hantraga je napisao/la:Ma neće. Oni idu Lihtenštajnu, Finskoj i Italiji, a čekaju Grčku. Mi ako dobijemo tri do kraja, to bi značilo da imamo 19. Nema šanse da oni uzmu 10 iz ovih utakmica. Italija će ih rasuti i sa C ekipom, a ne mogu dobiti vala ni preostale tri.Varg je napisao/la:ispasce na kraju veci problem armenija jer imaju bolji medjusobni hahah
Treba ih zvat redovno, al samo da im se kaze da nece vise igratJonSnow je napisao/la:Zukanović i Bešića više nikad ne treba zvati.
tutankamon1905 je napisao/la:Treba ih zvat redovno, al samo da im se kaze da nece vise igratJonSnow je napisao/la:Zukanović i Bešića više nikad ne treba zvati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.