Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ne znas jesu gori ovi zeleni il ovi crveni
ZIVIO BABO HADZIKADIC IAKO JE ZA GEJ BRAKOVE A TO SE NE SMIJE VOLIMO GA <3
ZIVIO BABO HADZIKADIC IAKO JE ZA GEJ BRAKOVE A TO SE NE SMIJE VOLIMO GA <3
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne do Bog da je Muftija postao reis, ovdje bi se kolektivni harakiri izvrsio
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sandzaklije>bravar
DobarVolimTz je napisao/la:@derdiyok
De im stavi kakve partizane iz Sandzaka, da vidis kako ce promijeniti pricu.

Ma sve oni znaju, od toga da je Srebrenica data za Vogošću pa dalje. Telegraf i Kurir.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jest mi drago sto ces otegnut papke u ovoj Bosni. Bas mi onako merak gledat jugoslovene kako umiru u zemlji koju preziru. Onako tuđinski, gorko i očajno.Epidaurus je napisao/la:Saglasan sam.VolimTz je napisao/la:Jest ja sam glup. Odoh gledat Bitku na Neretvi na FTV pa proklinjat Aliju sto mi je otjerao komsije.Epidaurus je napisao/la: Da nam bravara nije bilo, davno bi Bosna bila podijeljena izmedju Hrvatske i Srbije. Uradio vise za Bosnu od vecine tzv. patriota. Al hajd nisi ti u stanju to shvatit.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Na tvoju veliku zalost, ne zivim u Bosni vec 5 godina. Kad se vec toga doticemo, moja porodica je vise dala za Bosnu i Bosnjake nego sto ces ti i sva tvoja koljena ikad. Moj direktni predak je bio jedan od oformitelja moderne Bosnjacke nacije u KuK moharhiji. Da njega nije bilo, takvi polupismeni talenti kao ti danas ne bi imali pojma sta znaci rijec Bosnjak.VolimTz je napisao/la:
Jest mi drago sto ces otegnut papke u ovoj Bosni. Bas mi onako merak gledat jugoslovene kako umiru u zemlji koju preziru. Onako tuđinski, gorko i očajno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako bi nekako saznao da mu potomak srcanije 10x navija za Srbiju nego za BiH,okretao bi se u grobu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Epidaurus je napisao/la:Na tvoju veliku zalost, ne zivim u Bosni vec 5 godina. Kad se vec toga doticemo, moja porodica je vise dala za Bosnu i Bosnjake nego sto ces ti i sva tvoja koljena ikad. Moj direktni predak je bio jedan od oformitelja moderne Bosnjacke nacije u KuK moharhiji. Da njega nije bilo, takvi polupismeni talenti kao ti danas ne bi imali pojma sta znaci rijec Bosnjak.VolimTz je napisao/la:
Jest mi drago sto ces otegnut papke u ovoj Bosni. Bas mi onako merak gledat jugoslovene kako umiru u zemlji koju preziru. Onako tuđinski, gorko i očajno.

E to mi je drago cuti. Nemoj se ni vracati brate moj.
Cestitam, vec sam ti rekao da sam glup.
I da je za njega gavrilo heroj.BosniaBoston je napisao/la:Ako bi nekako saznao da mu potomak srcanije 10x navija za Srbiju nego za BiH,okretao bi se u grobu

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Cak i da Gavrila smatramo herojem, opet je on mala maca za ustase, handzarovce i slicno hrvatsko cvijece koje vi dozivljavate kao velike Bosnjake.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gavrilo je bio cetnik,ti bosnjacki intelektualci ustase,znaci isti ku.rac
#Punoljetstvo
Uzivaj brate u dijaspori, ima Bosne i Bošnjaka u njoj i bez tebe.Epidaurus je napisao/la:Cak i da Gavrila smatramo herojem, opet je on mala maca za ustase, handzarovce i slicno hrvatsko cvijece koje vi dozivljavate kao velike Bosnjake.

- tuzlak1987
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Gavrilo je bio cetnik,ti bosnjacki intelektualci ustase,znaci isti ku.rac
Gdje je onaj High kad ga čovjek treba, da mi objasni otkud u našem jeziku da se pojavi "nešta" kao sasvim normalna pojava. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ustaše/handžarovci na koje ciljaš su bili obični Bošnjaci koje su partizani i četnici redovno klali, pljačkali i silovali pa su se odlučili priključiti manjem zlu u borbi za goli opstanak i reći dosta redovnom kasapljenju od strane titinih udarnika.Epidaurus je napisao/la:Cak i da Gavrila smatramo herojem, opet je on mala maca za ustase, handzarovce i slicno hrvatsko cvijece koje vi dozivljavate kao velike Bosnjake.
Gavrilo je velikosrbin, četnik i terorista koji je ubio nedužne ljude isključivo zbog ideologije.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ustase manje zlo od partizana?Da Bog sacuva
#Punoljetstvo
- Barbarossa
- Kontakt:
Pobili debelo više Bošnjaka nego ustaše od 1941 do proljeća 1994 , dakle veće zlo. FaktiBosniaBoston je napisao/la:Ustase manje zlo od partizana?Da Bog sacuva
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 67 gostiju.