Medvedev. "I gave people something new. I don't celebrate my wins".
Kakav trol, kako ga ne gotivit
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Medvedev. "I gave people something new. I don't celebrate my wins".
nikoneznanovic je napisao/la:
Tako razmišlja pravi šampion i pravi navijač koji poštuje protivnike, a ne ona dječija fora, daj Bože finale Barcelona - Atalanta, pa da Barca osvoji LP!
Nisam ja ni rekao da igraju samo njih 3, daleko od toga...Nail for Real je napisao/la:nikoneznanovic je napisao/la:
Tako razmišlja pravi šampion i pravi navijač koji poštuje protivnike, a ne ona dječija fora, daj Bože finale Barcelona - Atalanta, pa da Barca osvoji LP!![]()
![]()
Ma uzimali su i Djoka i Fedja preko talasike, jbg brate, na turniru ne igraju 3 igraca samo, bujrum pobedi sve pa se takmici za finale ha ya.
A Medo stvarno danas nista posebno nije odigrao, ali ovaj nema glavu nikako. Mnogo je bolji mec jucer bio sa Cicibanom.
Australija ima da bude paklena. Roger, Rafa, Novak, Medo, svi ima da zapnu maksimalno.
Pa ne navijam ni ja za to, ali prvi Rafa zeli lakseg rivala u finalima, kao sto je i sam priznao na proslogodisnjem Wimbledonu cini mi senikoneznanovic je napisao/la:Nisam ja ni rekao da igraju samo njih 3, daleko od toga...Nail for Real je napisao/la:nikoneznanovic je napisao/la:
Tako razmišlja pravi šampion i pravi navijač koji poštuje protivnike, a ne ona dječija fora, daj Bože finale Barcelona - Atalanta, pa da Barca osvoji LP!![]()
![]()
Ma uzimali su i Djoka i Fedja preko talasike, jbg brate, na turniru ne igraju 3 igraca samo, bujrum pobedi sve pa se takmici za finale ha ya.
A Medo stvarno danas nista posebno nije odigrao, ali ovaj nema glavu nikako. Mnogo je bolji mec jucer bio sa Cicibanom.
Australija ima da bude paklena. Roger, Rafa, Novak, Medo, svi ima da zapnu maksimalno.
Ali sad da navijam svaki put da Rafa dobije u finalu Medvedeva, Thiema, Zvereva, Tsitsipasa, a ne Djokicu ili Fedexa, izvini brate ali meni to nije ok.
Prije svega je igracka masina. Dvometras sa ovako dobrim kretanjem i defanzivom nije vidjen nikad. Kad na to dodas odlican servis jako ga je tesko pobijediti.bodi123 je napisao/la:Medvedev. "I gave people something new. I don't celebrate my wins".![]()
Kakav trol, kako ga ne gotivit
bodi123 je napisao/la:.
Nemoj mi rec da si ovako govorio o bratuOvaj delinjo kad se javi na ovu temu imam osjećaj da svima padne IQ u minus automatski, dobra roba paša.
Hahahah ma malo ne da mi se spavatbodi123 je napisao/la:I sad je tako![]()
Mah bilo je svega ranije kad smo se klali svaki dan, jbg tako je to, a jel moguće da je tebi toliko dosadno pa da kopas postove stare par godina moj @Bosna
BosniaBoston je napisao/la:Hahahah ma malo ne da mi se spavatbodi123 je napisao/la:I sad je tako![]()
Mah bilo je svega ranije kad smo se klali svaki dan, jbg tako je to, a jel moguće da je tebi toliko dosadno pa da kopas postove stare par godina moj @Bosna
P.S pronasao sam poso
Samo vikendom mogu “spamat”bodi123 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Hahahah ma malo ne da mi se spavatbodi123 je napisao/la:I sad je tako![]()
P.S pronasao sam poso![]()
Nek je sa srećom, znači da te ne očekujemo mnogo na forumu ko do sad
Del Potro.Justin je napisao/la: Dvometras sa ovako dobrim kretanjem i defanzivom nije vidjen nikad.
Nije njemu dosadno Bodi, nego je on hinja od čovjeka, zavadja, podyebava i tako to...bodi123 je napisao/la:I sad je tako![]()
Nisam ti ja postavljao nego sam samo komentarisao tvoje smijesne postovd.Nisam ti ja nikakva hinja,jednostavno smanji agresiju i arogantni stav prema drugima,nisi uvijek u pravunikoneznanovic je napisao/la:Nije njemu dosadno Bodi, nego je on hinja od čovjeka, zavadja, podyebaje i tako to...bodi123 je napisao/la:I sad je tako![]()
Mah bilo je svega ranije kad smo se klali svaki dan, jbg tako je to, a jel moguće da je tebi toliko dosadno pa da kopas postove stare par godina moj @Bosna![]()
Kači moje postove tamo u onu grupu najsmješnije, sprda se kako se ja sa Pajom svadjam, fol fino pričamo ovdje a on iza ledja podyebava i hinjski ono trpa, a ja nisam ni znao, drugi mi rekli !![]()
Sad vidim kakav je lik, iako sam mislio da je ok.![]()
Za Delinha, mogu ti reći da je ok momak, iako sam se i ja klao sa njim na pocetku, zna za zayebanciju i regularan je...![]()
Nije kao Bosnia hinjski ovako, podmuklo, što ja najviše mrzim, a prema Bosni sam bio ok uvijek, a on tako iza ledja mene yebe!![]()
E jarane, ne valja ti to, zayebao si se, kod mene to ne prolazi...
Pozz i od mene.I za tvoju informaciju,da sam hinja slao bi tvoje postove u PP a ne na temu gdje svi sve mogu da vide ukljucujuci i tebenikoneznanovic je napisao/la:@Bosnia
Nije problem druže, sad bar znam kakav si čovjek, očito da ti nije prvi put...
![]()
Ovdje si isto jučer za Muju i Sulju napisao, a ja sam samo odgovorio Rafi, da je u pravu kad Rafe nema nejač mogu osvajati, ali kad je bik tu, Bgm teže će ići jer on omladinu tambura!
Ti si od toga napravio sprdnju, a najgore što je to živa istina jer Rafa ima 16-1 omjer protiv spomenute četvorke!![]()
Nije problem, ne ljutim se ja ništa, samo ćemo od sada drugi pristup i to je to!
P.S.
Ti si kačio moje postove, tebi je to smiješno, meni nije...
A moja agresija bude samo prema onom ko je djubre i ko je nula od čovjeka i ko se tako sprda i sl, tu tolerancije nemam, prema regulara momcima, nikad nije bilo agresije!
Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.