ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la bodi123 » 13 okt 2019, 12:17

Medvedev. "I gave people something new. I don't celebrate my wins".
:urnebes:

Kakav trol, kako ga ne gotivit :tokralju:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 13 okt 2019, 12:21

@bodi

Ako Medvedev treba pomoći Rafi da tambura Noleta i Fedexa, pa da Rafa tako osvaja GS i bude i zvanično najbolji svih vremena, evo ja, kao neko ko navija za Rafu od 2005, odmah potpisujem da ne osvoji nikad više GS!

Ako je u nečem najbolji, samo Boga neka se boji i ne plače, kuka, moljaka neke scenarije u kojim bi mu se sve namjestilo! :nedam:

Ja bih htio da Fedex i Djokica igraju vrhunski tenis, da preko njih Rafa uzima GS a ne preko ove talašike Zverev, Tsitsipas, Medvedev, Khachanov sa kojim ima omjer 16-1 kombinovano! :nene:

Tako razmišlja pravi šampion i pravi navijač koji poštuje protivnike, a ne ona dječija fora, daj Bože finale Barcelona - Atalanta, pa da Barca osvoji LP! :puke:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 okt 2019, 12:45

nikoneznanovic je napisao/la:
Tako razmišlja pravi šampion i pravi navijač koji poštuje protivnike, a ne ona dječija fora, daj Bože finale Barcelona - Atalanta, pa da Barca osvoji LP! :puke:
:rol: :rol:

Ma uzimali su i Djoka i Fedja preko talasike, jbg brate, na turniru ne igraju 3 igraca samo, bujrum pobedi sve pa se takmici za finale ha ya :kafa: .

A Medo stvarno danas nista posebno nije odigrao, ali ovaj nema glavu nikako. Mnogo je bolji mec jucer bio sa Cicibanom.

Australija ima da bude paklena. Roger, Rafa, Novak, Medo, svi ima da zapnu maksimalno :beba: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 okt 2019, 13:06

Ima tu sig i Ciciban, Zverev pa i Theim sta reci, a ja se nadam da ce Stan, Marin pa Delpo biti iole spremni za AO, a da ne zaboravimo i Kyrgiosa svakako lik koji moze svakoga dobiti, dobio je i ovakvov Medu u finalu Salema

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 13 okt 2019, 13:18

Nail for Real je napisao/la:

Ma uzimali su i Djoka i Fedja preko talasike, jbg brate, na turniru ne igraju 3 igraca samo, bujrum pobedi sve pa se takmici za finale ha ya :kafa: .

A Medo stvarno danas nista posebno nije odigrao, ali ovaj nema glavu nikako. Mnogo je bolji mec jucer bio sa Cicibanom.

Australija ima da bude paklena. Roger, Rafa, Novak, Medo, svi ima da zapnu maksimalno :beba: .
Nisam ja ni rekao da igraju samo njih 3, daleko od toga...

Ali sad da navijam svaki put da Rafa dobije u finalu Medvedeva, Thiema, Zvereva, Tsitsipasa, a ne Djokicu ili Fedexa, izvini brate ali meni to nije ok.

Ko god je pravi ljubitelj tenisa, nije bitno za koga navija od velike trojke, vjerujem da su mu najsladje pobjede protiv druge dvojice, pogotovo u finalu GS a ne protiv ove NextGen nejači! :kafa:

P.S.
Kakav Zverev, to nikad neće biti veliki šampion, nema on to u glavi, baš tako... :nene:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 okt 2019, 13:52

Nail for Real je napisao/la:

Nisam ja ni rekao da igraju samo njih 3, daleko od toga...

Ali sad da navijam svaki put da Rafa dobije u finalu Medvedeva, Thiema, Zvereva, Tsitsipasa, a ne Djokicu ili Fedexa, izvini brate ali meni to nije ok.

Pa ne navijam ni ja za to, ali prvi Rafa zeli lakseg rivala u finalima, kao sto je i sam priznao na proslogodisnjem Wimbledonu cini mi se :mrgreen: .
Vise Novak voli nekog Tsitsipasa ili Zvereva nego da se je.be sa ovom dvojicom pet sati :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 13 okt 2019, 15:06

Medvedev najveći potencijal za prvo mjesto u budućnosti. Najveću konkurenciju vidim u Tsitsipasu.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 okt 2019, 18:00

Sreca po Nolu pa ispade od Cicija, Medjed bi ga opet natamburo :mrgreen: Nema sta, ovo sto radi je vec postalo jako ozbiljno. Ako i na AO uradi nesto slicno sto je uradio na USO covjek ce def bit dio te teniske kreme i prvi kandidat za no1 vec u prvoj polovini naredne godine.

Za Zvereva ne znam. Jest dosao do finala i pobijedio je i Federera, al je i u tom mecu pokazao koliko je nestabilan. Spasio ga je na kraju jos gori tenis Federera :rol:Ovdje je Medo ipak odigrao kako zna i odmah lagan poraz.

Ono sto je interesantno za Zvereva i Medu je to sto mislim da i dalje ipak nemaju veliku skalp na GS turniru.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 13 okt 2019, 22:05

bodi123 je napisao/la:
Medvedev. "I gave people something new. I don't celebrate my wins".
:urnebes:

Kakav trol, kako ga ne gotivit :tokralju:
Prije svega je igracka masina. Dvometras sa ovako dobrim kretanjem i defanzivom nije vidjen nikad. Kad na to dodas odlican servis jako ga je tesko pobijediti.
Mislim da Rogerovci mogu biti najsretniji njegovom pojavom jer on jedini ima potencijal da Novaka i Rafu sprijeci u osvajanju slemova.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 okt 2019, 22:35

Pa bilo je i vrijeme da se pojavi neko mladji od Nole i Rafe ko ih moze sprijecit u osvajanju slamova :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 okt 2019, 23:03

bodi123 je napisao/la:.
Ovaj delinjo kad se javi na ovu temu imam osjećaj da svima padne IQ u minus automatski, dobra roba paša.
Nemoj mi rec da si ovako govorio o bratu :(
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 okt 2019, 23:12

I sad je tako :mrgreen:

Mah bilo je svega ranije kad smo se klali svaki dan, jbg tako je to, a jel moguće da je tebi toliko dosadno pa da kopas postove stare par godina moj @Bosna :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 okt 2019, 23:13

bodi123 je napisao/la:I sad je tako :mrgreen:

Mah bilo je svega ranije kad smo se klali svaki dan, jbg tako je to, a jel moguće da je tebi toliko dosadno pa da kopas postove stare par godina moj @Bosna :mrgreen:
Hahahah ma malo ne da mi se spavat
P.S pronasao sam poso :thumbup:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 okt 2019, 23:15

BosniaBoston je napisao/la:

:thumbup:

Nek je sa srećom, znači da te ne očekujemo mnogo na forumu ko do sad :kafa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 okt 2019, 23:15

bodi123 je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:

:thumbup:

Nek je sa srećom, znači da te ne očekujemo mnogo na forumu ko do sad :kafa:
Samo vikendom mogu “spamat” :mrgreen:
Hvala
#Punoljetstvo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2019, 23:20

Justin je napisao/la: Dvometras sa ovako dobrim kretanjem i defanzivom nije vidjen nikad.
Del Potro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 14 okt 2019, 00:29

Nije njemu dosadno Bodi, nego je on hinja od čovjeka, zavadja, podyebava i tako to... :clap:

Kači moje postove tamo u onu grupu najsmješnije, sprda se kako se ja sa Pajom svadjam, fol fino pričamo ovdje a on iza ledja podyebava i hinjski ono trpa, a ja nisam ni znao, drugi mi rekli ! :puke:

Sad vidim kakav je lik, iako sam mislio da je ok. :crazy:

Za Delinha, mogu ti reći da je ok momak, iako sam se i ja klao sa njim na početku, zna za zayebanciju i regularan je... :kafa:
Nije kao Bosnia hinjski ovako, podmuklo, što ja najviše mrzim, a prema Bosni sam bio ok uvijek, a on tako iza ledja mene yebe! :nedam:

E jarane, ne valja ti to, zayebao si se, kod mene to ne prolazi... :nene:
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 14 okt 2019, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 okt 2019, 00:34

Nije njemu dosadno Bodi, nego je on hinja od čovjeka, zavadja, podyebaje i tako to... :clap:

Kači moje postove tamo u onu grupu najsmješnije, sprda se kako se ja sa Pajom svadjam, fol fino pričamo ovdje a on iza ledja podyebava i hinjski ono trpa, a ja nisam ni znao, drugi mi rekli ! :puke:

Sad vidim kakav je lik, iako sam mislio da je ok. :crazy:

Za Delinha, mogu ti reći da je ok momak, iako sam se i ja klao sa njim na pocetku, zna za zayebanciju i regularan je... :kafa:
Nije kao Bosnia hinjski ovako, podmuklo, što ja najviše mrzim, a prema Bosni sam bio ok uvijek, a on tako iza ledja mene yebe! :nedam:

E jarane, ne valja ti to, zayebao si se, kod mene to ne prolazi... :nene:
Nisam ti ja postavljao nego sam samo komentarisao tvoje smijesne postovd.Nisam ti ja nikakva hinja,jednostavno smanji agresiju i arogantni stav prema drugima,nisi uvijek u pravu
#Punoljetstvo

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 14 okt 2019, 00:41

@Bosnia

Nije problem druže, sad bar znam kakav si čovjek, očito da ti nije prvi put...
:kafa:

Ovdje si isto jučer za Muju i Sulju napisao, a ja sam samo odgovorio Rafi, da je u pravu kad Rafe nema nejač mogu osvajati, ali kad je bik tu, Bgm teže će ići jer on omladinu tambura!

Ti si od toga napravio sprdnju, a najgore što je to živa istina jer Rafa ima 16-1 omjer protiv spomenute četvorke! :nene:

Nije problem, ne ljutim se ja ništa, samo ćemo od sada drugi pristup i to je to! :thumbup:

P.S.

Ti si kačio moje postove, tebi je to smiješno, meni nije...
A moja agresija bude samo prema onom ko je djubre i ko je nula od čovjeka i ko se tako sprda i sl, tu tolerancije nemam, prema regulara momcima, nikad nije bilo agresije!

Pozz

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 okt 2019, 00:50

nikoneznanovic je napisao/la:@Bosnia

Nije problem druže, sad bar znam kakav si čovjek, očito da ti nije prvi put...
:kafa:

Ovdje si isto jučer za Muju i Sulju napisao, a ja sam samo odgovorio Rafi, da je u pravu kad Rafe nema nejač mogu osvajati, ali kad je bik tu, Bgm teže će ići jer on omladinu tambura!

Ti si od toga napravio sprdnju, a najgore što je to živa istina jer Rafa ima 16-1 omjer protiv spomenute četvorke! :nene:

Nije problem, ne ljutim se ja ništa, samo ćemo od sada drugi pristup i to je to! :thumbup:

P.S.

Ti si kačio moje postove, tebi je to smiješno, meni nije...
A moja agresija bude samo prema onom ko je djubre i ko je nula od čovjeka i ko se tako sprda i sl, tu tolerancije nemam, prema regulara momcima, nikad nije bilo agresije!

Pozz
Pozz i od mene.I za tvoju informaciju,da sam hinja slao bi tvoje postove u PP a ne na temu gdje svi sve mogu da vide ukljucujuci i tebe :thumbup:
#Punoljetstvo

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.