Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Cetnici su obicni ljudi ali handzarovci su najveci zlotvori 20.vijeka 
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 13 okt 2019, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Barbarossa
- Kontakt:
ima li gdje kakav fajl s recimo 1000 pjesama svejedno kakve su može biti i trash, dade mi ovaj lik USB 4GB hoće sve da ispuni ,a meni mrsko skidat
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Pa obični vojnici i pješadija i u jednom i u drugom slučaju je nepismena sirotinja koju je pokupila prva vojska i nije ih se ništa pitalo.BosniaBoston je napisao/la:Cetnici su obicni ljudi ali handzarovci su najveci zlotvori 20.vijeka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma ko vas pita sirotinjo cafirska kupite prnje i ne vracajte se!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
cetnici duse drage
merhametli narod nema sta
helco zaglupio si s ovim asdom skroz na skroz
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Novi je pravopis odobrio svakojake dublete, kao u primjeru "nešto" / "nešta". Norma je svakako porušena i bagatelizirana u odnosu na prethodne pravopise. Zato je ovaj pravopis itekako kritiziran.Aerials je napisao/la:Gdje je onaj High kad ga čovjek treba, da mi objasni otkud u našem jeziku da se pojavi "nešta" kao sasvim normalna pojava.
- Nail for Real
- Kontakt:
Stara dobra komunisticka: kad si u nedoumici, strijeljaj da te ne glava ne boli
...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nisam ni reko da su merhametli, nego da je običan vojnik 1942 bio nepismen i nije imo pojma u šta se upušta u većini slučajeva.ItsRamiz je napisao/la:cetnici duse drage
Pritome mislim na seljake koji du uzeli oružje ne na profesionalnce.
Da su je dosljedno proveli danas ne bi bilo SDA, HDZ, SDS, SNS, SRS i sličnih karinada.Nail for Real je napisao/la:Stara dobra komunisticka: kad si u nedoumici, strijeljaj da te ne glava ne boli...
Nullius in verba
Jednom od najvećih zločinaca prošlog stoljeća je jedini minus što nije pobio četnika.Epidaurus je napisao/la:Jedini minus Titu je sto ih nije dovoljno postreljao pa im tako omogucio da se probude 90ih i pocnu vrsit nove pokolje po Bosni.
Divno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Komunizam je ideologija kojoj se tezilo kroz ekonomske principe socijalisticke prirode. U teoriji trazila se besklasnost dok se u stvarnosti namecu kao partija koja kontrolise sve drustvene tokove.
Slicni rezimi traze "pravicnost" i obracunavaju se sa svojim neistomisljenicima.
S druge strane, nacizam iskljucuje i ponistava sva prirodna prava. Temelje nacizma moramo traziti u specificnom progresu patriotizma obicnog njemackog seljaka te visevjekovnoj mrznji prema Jevrejima utkanoj u doktrini srednjovjekovne crkve.
Onda istupa intelektualna elita koja to sve fino formulise u program usmjeren prema pomenutim. Pa imamo npr. Paula de Legardea (prof orijentalnih jezika koji u Jevrejima vidi neprijatelje), Engleza koji je presao u Njemacku (Hjustona Chembrlena), pa Arthura de Gobina... do kompozitora Richarda Wagnera i jos nekoliko onih iz tzv. visih krugova. Tu se stvorila tolika netrpeljivost da je bila dovoljna mala iskra koji bi neukog zemljoradnika pretvorila u masinu za ubijanje.
Slican razvoj imamo i glede velikosrpske ideologija te cetnika kao jednog od odjeljenja utjelovljena iste. Znaci prvo se bude teznje za sirenjem vlastitog teritorija, onda mitomanija te djela raznih istoricara koji degradiraju drzavu i istoriju jednog naroda.. Dolazimo do zakljucka da se jedino tako neukoj sirotinji moze gurnuti oruzje u ruke te pomenutu okrenuti protiv svojih komsija.
Slicni rezimi traze "pravicnost" i obracunavaju se sa svojim neistomisljenicima.
S druge strane, nacizam iskljucuje i ponistava sva prirodna prava. Temelje nacizma moramo traziti u specificnom progresu patriotizma obicnog njemackog seljaka te visevjekovnoj mrznji prema Jevrejima utkanoj u doktrini srednjovjekovne crkve.
Onda istupa intelektualna elita koja to sve fino formulise u program usmjeren prema pomenutim. Pa imamo npr. Paula de Legardea (prof orijentalnih jezika koji u Jevrejima vidi neprijatelje), Engleza koji je presao u Njemacku (Hjustona Chembrlena), pa Arthura de Gobina... do kompozitora Richarda Wagnera i jos nekoliko onih iz tzv. visih krugova. Tu se stvorila tolika netrpeljivost da je bila dovoljna mala iskra koji bi neukog zemljoradnika pretvorila u masinu za ubijanje.
Slican razvoj imamo i glede velikosrpske ideologija te cetnika kao jednog od odjeljenja utjelovljena iste. Znaci prvo se bude teznje za sirenjem vlastitog teritorija, onda mitomanija te djela raznih istoricara koji degradiraju drzavu i istoriju jednog naroda.. Dolazimo do zakljucka da se jedino tako neukoj sirotinji moze gurnuti oruzje u ruke te pomenutu okrenuti protiv svojih komsija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 13 okt 2019, 15:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da ti nije zlocinca lijepa tvoja bi bila velicine slovenijeLillard je napisao/la:Jednom od najvećih zločinaca prošlog stoljeća je jedini minus što nije pobio četnika.Epidaurus je napisao/la:Jedini minus Titu je sto ih nije dovoljno postreljao pa im tako omogucio da se probude 90ih i pocnu vrsit nove pokolje po Bosni.
Divno
#Punoljetstvo
Reče @Lillard koji drži poglavnikovu sliku na tavanu i kome je Praljak herojLillard je napisao/la:Jednom od najvećih zločinaca prošlog stoljeća je jedini minus što nije pobio četnika.Epidaurus je napisao/la:Jedini minus Titu je sto ih nije dovoljno postreljao pa im tako omogucio da se probude 90ih i pocnu vrsit nove pokolje po Bosni.
Divno
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
tito zlocinacLillard je napisao/la:Jednom od najvećih zločinaca prošlog stoljeća je jedini minus što nije pobio četnika.Epidaurus je napisao/la:Jedini minus Titu je sto ih nije dovoljno postreljao pa im tako omogucio da se probude 90ih i pocnu vrsit nove pokolje po Bosni.
Divno
praljak heroj
krutenejebo kakav um
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Evropa je, barem na papiru protiv ovih koji zagovaraju strijeljane bez sudjenja. Narocito ako je neko kriv samo jer ima suprotno misljenje kao Mustafa Busuladzic. Srboslavija je ubijala moj narod narocito u istocnoj bosni i hercegovini. Pogotovo gamad koja je poklala focu i onda stavila petokrake pa nastavila. E to je ono sto meni smeta a tito kao tito nije toliko los covjek bio!ASD je napisao/la:Šta ćeš ti u Evropi ćafirskoj?vest je napisao/la:Ma ko vas pita sirotinjo cafirska kupite prnje i ne vracajte se!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Tito nije za mene i takve kao ja zločinac, on je zločiac za svakog normalnog insana. Jedan totalitarni režim ne opravdava drugi.
Crne uniforme su prodale dio Hrvatske i najveći su neprijatelj iste države. A ti pričaj bajke i dalje u kojima su oni meni heroji.
Veliki moralizatori i borci za pravdu za jedinu Bosnu, a Tito im božanstvo. Tugo moja.
Crne uniforme su prodale dio Hrvatske i najveći su neprijatelj iste države. A ti pričaj bajke i dalje u kojima su oni meni heroji.
Veliki moralizatori i borci za pravdu za jedinu Bosnu, a Tito im božanstvo. Tugo moja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.