BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Pa nisu **** Belgija da mogu tako sigurno upisat bodove protiv Armenije. Da se razumijemo izvjesno je da će ih pobjediti, ali ovaj poraz od sinoć dobro ih je prizemljio.ReX je napisao/la:Nisu ni ocekivali ni se predali ali znaju da im poraz nista ne znaci jer dolazi Armenija i Lihtenstajn na noge. Dvije pobjede, a realno trebaju biti rutinske, ih vode na euro. Mislis da ce roniti suze sto su izgubili ovaj mec?JonSnow je napisao/la:E ako su ovo očekivali i ako su se predali onda su glupi ko ****.
Dakle nisu.
I mi imamo sposobnost napraviti od muhe medvjeda, a od Finske Francusku.
Logično je nokautirat direktnog konkurenta i osigurat drugo mjesto, a to nisu mogli jer su **** od ekipe kojoj se posrećilo.darker10 je napisao/la:Pa niko ne kaze da su ljudi ovdje dosli i skinuli gace nego da je logicno da vide vecu sansu u mecu sa Armenijom kojeg igraju kod KUCE.Isto ko sto imas da se nasa raja fura na to da mozemo svakog pobijedit kod kuce tako i oni vjerovatno
Mi smo krivi jer smo im to omogućili, sad se moramo nadat da će Armenija odigrat iznad svojih mogućnosti, a čak i ako se to ne desi nije isključeno Finci kiksaju.
Finci svakako mogu izgubit od Armenije,al i mi svakako mozemo izgubit od bilo koga od njih sto se i pokazalo u ovim kvalama.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pogrešno gledaš situaciju. Nije se Fincima posrećilo, već se Armeniji, Grčkoj, Italiji I Finskoj posrećilo inače su sve kurchine od ekipa.darker10 je napisao/la:Logicnije je i nama bilo nokautirat Fince u Finskoj,Armene u Armeniji i Grke kod kuce pa igrat do kraja za raju nego ganjat pobjede protiv Grka u gostima i Italije kod kuceAl bu hu,mi smo tu gdje jesmo samo zato sto se Fincima posrecilo.Aj majke ti,dok god razmisljamo tako nikad nama nece bit dobro.
Finci svakako mogu izgubit od Armenije,al i mi svakako mozemo izgubit od bilo koga od njih sto se i pokazalo u ovim kvalama.
Mi smo sa druge strane bili neozbiljni i zajebo nas loš trener. Nismo bili nafakali ebiga desi se.
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
svi imaju srece samo mi nemamoDonnie Darko je napisao/la:Pogrešno gledaš situaciju. Nije se Fincima posrećilo, već se Armeniji, Grčkoj, Italiji I Finskoj posrećilo inače su sve kurchine od ekipa.darker10 je napisao/la:Logicnije je i nama bilo nokautirat Fince u Finskoj,Armene u Armeniji i Grke kod kuce pa igrat do kraja za raju nego ganjat pobjede protiv Grka u gostima i Italije kod kuceAl bu hu,mi smo tu gdje jesmo samo zato sto se Fincima posrecilo.Aj majke ti,dok god razmisljamo tako nikad nama nece bit dobro.
Mi smo sa druge strane bili neozbiljni i zajebo nas loš trener. Nismo bili nafakali ebiga desi se.
Ne mozemo ni mi Fincima ni jedan bez Pjanketa a da oni nekom nesto bez Henrikha koji im je jedini pro fudbaler ...darker10 je napisao/la:Pa isli su sigurno da probaju uzet nesto ovdje,al sigurno vecu sansu vide u utakmici kuci sa Armenijom.JonSnow je napisao/la:E ako su ovo očekivali i ako su se predali onda su glupi ko ****.
Dakle nisu.
Nas realno treba da bude sramota sto smo dobili 4 komada od Armenije.Pa ljudi jednom Lihtenstajnu nisu mogli uvalit vise od jednog.
Nas je zajebao Pjanic sa onim crvenim kartonom. Prvo protiv Grka nas je kostalo, a onda je i propustio Fince. Vjerovatno ne bi izgubili da je igrao.darker10 je napisao/la:svi imaju srece samo mi nemamoDonnie Darko je napisao/la:Pogrešno gledaš situaciju. Nije se Fincima posrećilo, već se Armeniji, Grčkoj, Italiji I Finskoj posrećilo inače su sve kurchine od ekipa.darker10 je napisao/la:Logicnije je i nama bilo nokautirat Fince u Finskoj,Armene u Armeniji i Grke kod kuce pa igrat do kraja za raju nego ganjat pobjede protiv Grka u gostima i Italije kod kuceAl bu hu,mi smo tu gdje jesmo samo zato sto se Fincima posrecilo.Aj majke ti,dok god razmisljamo tako nikad nama nece bit dobro.
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svjestan sam da nas najvjerovatnije ceka baraz nakon ovih kvalifikacija. Finci imaju laksi raspored a mi moramo dvije velike utakmice dobiti. No, uopste nisam uvjeren da ce oni ove zadnje tri tekme izrutinirati bez poteskoca. Ovaj jucerasnji rezultat bi na kraju mogao biti zlata vrijedan. Sve dok ima sanse (pa makar i 1%) treba se boriti. Tako se gradi pozitivni, fajterski mentalitet.
Armenija zna da ih samo pobijeda ostavlja u igri za euro tako da ce izginut na terenu 100 posto,i iskreno ishod te utakmice ce najvjerovatnije biti presudan u nasoj utakmici.
Ako finci ne pobijede mi cemo pobijediti grke,ako pobijede nasi se nece ni boriti posto znaju da je to onda gotovo prijateljska utakmica
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Grcka pada
aha, pred talijanima koji svaki vikend igraju pred cca 50k ljudi. Boli ih ona stvar za vatrenim nebom. Nije ovo '77 da mozes ljude gadjat koka kola bocama pa da se ukake.avenija je napisao/la:Gorit ce nebesa protiv talijana ako dobijemo grke, ne treba srljati u atini samo polahko, nemaju oni motiva da ginu ali opet sinoc su jako dobro odigrali protiv talijana, ima neki Zeka opasan brz..
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, AhmedNurudin, al87, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, dubrovnik, DUVNO1921, Google [Bot], harko35, Jarodwest, juka55, Jurica95, karajlo, klasik, LeCoq, legendarnadruga, LiverpoolREDS, MaroonBjelave, MostarNeretva, Muumii, napapijri1987, NEZALAGANJE, Paromlinac, perodeformero, Poligon10, Proximic, Resolute, rio_Ferdy88, RobijasiZenica1988, rukometubih23, SanaBosna, Sarun, Shategabri, Shevko, SHZ82, Smaja, Tihi, USB, VensanKasel, Wilshere10, Zglavkar i 305 gostiju.