Nova mapa izgleda dolaziBrokula je napisao/la:Kako prejak live event na fortnajtu

Twitch pao skroz, 1.6 miliona imaju trenutno gledalaca, Tfue 350k

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nova mapa izgleda dolaziBrokula je napisao/la:Kako prejak live event na fortnajtu
Hmm,imao sam XBOX360 wireless za PC nekih 7god i rijec je vrhunskom gamepadu. Zadnjih godinu dana koristim XBOXONE i moram reci da je rijec o boljem gamepadu od X360.harden je napisao/la:Microsoft. Nea boljeg dzojstika od onog XBOX360 za PC, jos uzmes wireless resiver, ljepota.TonySosa je napisao/la:Ko pravi najbolje džojstike za računar?
Budjenje mrtvog konjabodi123 je napisao/la:Nova mapa izgleda dolaziBrokula je napisao/la:Kako prejak live event na fortnajtu![]()
![]()
Twitch pao skroz, 1.6 miliona imaju trenutno gledalaca, Tfue 350k![]()
Sad će eksplodirat opet, bukvalno su sve promjenili, website čak su obrisali trenutno i ubacuju novi, launcher za igru takodjer, twitter profil... strasno sta su ljudi napravili, hype je nenormalanBosniaBoston je napisao/la:Budjenje mrtvog konjabodi123 je napisao/la:Nova mapa izgleda dolaziBrokula je napisao/la:Kako prejak live event na fortnajtu![]()
![]()
Twitch pao skroz, 1.6 miliona imaju trenutno gledalaca, Tfue 350k![]()
Zavisi sve kakva će nova mapa bit. Imaju evo neki leakovi sad da bi moglo bit dosta OG starih mjesta koje će vratit, ako bude tako to će se svima dopast, opet će vratit onu popularnost koju su imali prije pola godine, godinuBosniaBoston je napisao/la:Hoce ali krace nego 1.put.5-6 mjeseci i to je to
Ako vrate OG vracam se da igrambodi123 je napisao/la:Zavisi sve kakva će nova mapa bit. Imaju evo neki leakovi sad da bi moglo bit dosta OG starih mjesta koje će vratit, ako bude tako to će se svima dopast, opet će vratit onu popularnost koju su imali prije pola godine, godinuBosniaBoston je napisao/la:Hoce ali krace nego 1.put.5-6 mjeseci i to je to
BosniaBoston je napisao/la: Ako vrate OG vracam se da igram
Da, to je to uglavnom. Taj nisam probao al vjerujem ti na rijec. Jel i za njega treba posebno resiver da bi radio wirelss na pcu?Marvin je napisao/la:Hmm,imao sam XBOX360 wireless za PC nekih 7god i rijec je vrhunskom gamepadu. Zadnjih godinu dana koristim XBOXONE i moram reci da je rijec o boljem gamepadu od X360.harden je napisao/la:Microsoft. Nea boljeg dzojstika od onog XBOX360 za PC, jos uzmes wireless resiver, ljepota.TonySosa je napisao/la:Ko pravi najbolje džojstike za računar?
Skuplji je ali deff precizniji i kvalitetniji.
Treba reciever,ali ja sam uzeo u paketu za 45 eura.harden je napisao/la:Taj nisam probao al vjerujem ti na rijec. Jel i za njega treba posebno resiver da bi radio wirelss na pcu?
Jedino sto je duplo skuplji od 360, al top gamepadi oba uglavnom. Prije sam uzimao one svakakve od 15 20 maraka, ne mogu se ni porediti sa ovim.
Ima trailer je leakan već, bruka novih stvari, nova mapa, nove puske, brodovi, plivanje, pecanje...Brokula je napisao/la:I dalje crna rupa na fortnajtu, ima li kakvih novosti?
Iskreno ocekujem skroz drugu mapu
Shvatis ih kao djecu.ItsRamiz je napisao/la:Ne mogu da shvatim nikako ljude koji igraju fortnite ozbiljno
shvatam sto djeca igraju ali ovi odrasli nikakoGracanicaAA je napisao/la:Shvatis ih kao djecu.ItsRamiz je napisao/la:Ne mogu da shvatim nikako ljude koji igraju fortnite ozbiljno
Brate igram igre da se zayebajem i odmorim glavu, a ne da se svađam sa djecom na forumu koja je igra za odrasle, a koja ne. Ko god tako dijeli igre je dijete na prvom mjestuItsRamiz je napisao/la:
shvatam sto djeca igraju ali ovi odrasli nikako
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW i 14 gostiju.