Lako je tebi da ti se svidja.. meni stara neda na InstagramBordoSarajevo je napisao/la:Jao kod Handže story-a na instagramu, strašno mi se đasvi pobjednička ekipa, tu su skoro svi povratnici
Sta kaze ociju ti..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lako je tebi da ti se svidja.. meni stara neda na InstagramBordoSarajevo je napisao/la:Jao kod Handže story-a na instagramu, strašno mi se đasvi pobjednička ekipa, tu su skoro svi povratnici
r3m1 je napisao/la:Hadzija jucer bio u Kaknju na tekmi Rudara, vjerovatno iz privatnih razloga, nema se dole ko gledati za nas.
Za sve vas, Gedeon je Saraj'vojoker90 je napisao/la:r3m1 je napisao/la:Hadzija jucer bio u Kaknju na tekmi Rudara, vjerovatno iz privatnih razloga, nema se dole ko gledati za nas.
Nikad ne znaš gdje novi Gedeon Guzina čeka.
Najverovatnije, a i ne treba zaboraviti da je Rudar Kakanj bio njegov prvi klub u karijeri.Napapijri je napisao/la:Mozda je ugovarao tu pripremnu koja se spominje protiv Rudara u utorak.
Imamo filijalu, zove se Celik Zenica.Stroj1946 je napisao/la:Mi nemamo više filijala kao Bosna Visoko što je bila!? Trebalo bi zaganjat neki klub u Federalnoj da ove omladince pošalju što ne igraju.
govorio je hadzija na onom druzenju da je u planu raditi nesto na tom polju, kao moguce slavija ili neki drugi klub da ce bitir3m1 je napisao/la:Imamo filijalu, zove se Celik Zenica.Stroj1946 je napisao/la:Mi nemamo više filijala kao Bosna Visoko što je bila!? Trebalo bi zaganjat neki klub u Federalnoj da ove omladince pošalju što ne igraju.
Guzina, Stožina... Još da nađemo kakvu Karinu.Sabinho je napisao/la:Sta mislis da nam Stozina bude naredna akvizicija?Giljotina je napisao/la:Zvuči nevjerovatno, ali u petak neće pasti kiša!
18hobiteljskicovjek je napisao/la:U koliko je u petak utakmica?
Hvala.
Jel sigurno 18 h ?? Nesta se govorilo u 19 a i na rezultatima pise u 19 hNapapijri je napisao/la:18hobiteljskicovjek je napisao/la:U koliko je u petak utakmica?
Hvala.
Zatvorena za navijace a otvorena za spijune, pa se cudimo sto svaka šuša zna sastav i sta uigravamo.Stroj1946 je napisao/la:Što je ba uvijek zatvorena za javnost prijateljska u kampu!? A vazda nakve raje bude na onoj tribini!? Ne kontam
Pa Olimpic hebem mu nebo, iz milion razlogaTheNorthFace je napisao/la:govorio je hadzija na onom druzenju da je u planu raditi nesto na tom polju, kao moguce slavija ili neki drugi klub da ce bitir3m1 je napisao/la:Imamo filijalu, zove se Celik Zenica.Stroj1946 je napisao/la:Mi nemamo više filijala kao Bosna Visoko što je bila!? Trebalo bi zaganjat neki klub u Federalnoj da ove omladince pošalju što ne igraju.
Znam, zato i pitam, i čudim se, niđe vezeShofaII je napisao/la:Zatvorena za navijace a otvorena za spijune, pa se cudimo sto svaka šuša zna sastav i sta uigravamo.Stroj1946 je napisao/la:Što je ba uvijek zatvorena za javnost prijateljska u kampu!? A vazda nakve raje bude na onoj tribini!? Ne kontam
Trenutno korisnika/ca: bvsic, haklamas, johntravolta123, Laganini1986, Napapijri, Terreasilver, Vanja8 i 46 gostiju.