FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Olimpic igra u naj jacoj opstini u drzavi, vise ljudi nego kompletna zenica.
Jebote amaw ne poredime sa kriminalcom
Jebote amaw ne poredime sa kriminalcom
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Sorry na upadu ali fakat moram da napisem par stvari.
Kao prvo kako ce Čelik biti filijala pa nije Čelik u rangu (Olimpija,vrbanjuse,Slavije,itd) klubova,mislim realno pojedini sa tim potezom drze nisko Čelik jer ipak kakav god je u zadnjih par godina taj klub je klub sa tradicijom i neki renome ipak ima u BiH nogometu.
Kao drugo ja licno ne bi sporio da nase uprave imaju dobru saradnju a to i rade par godina iako je mrznja medju nama navijacima bila velika odavnina al spasnulo je to godinama i dovelo do grubo je rec al ok odnosima u sta se i slazem.
Dugo godina sam na tribini i mislim da bas i nije ljudski da se nazivamo filijalama jer ipak smo mi Čelik i Zenica a ne neki kukuruz klub bez tradicije,ali valjalo bi da dobro posluju medjusobno i po vas i po nas.
A da se nadovezem i za petak i tekmu,po meni bice tvrda tekma i ovaj termin je brutalno los pogotovo za nas al eto kao navijac Čelika nadam se dobroj igri i barem bodu samo da nas ne zadesi sudbina kao inace da nas Ne naklanfate
Kao prvo kako ce Čelik biti filijala pa nije Čelik u rangu (Olimpija,vrbanjuse,Slavije,itd) klubova,mislim realno pojedini sa tim potezom drze nisko Čelik jer ipak kakav god je u zadnjih par godina taj klub je klub sa tradicijom i neki renome ipak ima u BiH nogometu.
Kao drugo ja licno ne bi sporio da nase uprave imaju dobru saradnju a to i rade par godina iako je mrznja medju nama navijacima bila velika odavnina al spasnulo je to godinama i dovelo do grubo je rec al ok odnosima u sta se i slazem.
Dugo godina sam na tribini i mislim da bas i nije ljudski da se nazivamo filijalama jer ipak smo mi Čelik i Zenica a ne neki kukuruz klub bez tradicije,ali valjalo bi da dobro posluju medjusobno i po vas i po nas.
A da se nadovezem i za petak i tekmu,po meni bice tvrda tekma i ovaj termin je brutalno los pogotovo za nas al eto kao navijac Čelika nadam se dobroj igri i barem bodu samo da nas ne zadesi sudbina kao inace da nas Ne naklanfate
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Mi smo se samo izrazili pogresno ne filijala vec klub u koji cemo slat nase mlade igrace.
Hvala celiku i robijasima za batea
Hvala celiku i robijasima za batea
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dovoljna je dobra saradnja sa Mladosti DK, strašan posao bi se tu mogao praviti, ova trenutna saradnja djeluje kao da smo mi njima filijala jer su daleko više koristi oni imali od nas nego mi od njih.
Anđušić, Nikolić, Smajlagić, Vazda, Crnički, Hadžić(?)....
Njima bi legli baš Mustafić i Kurdić na proljeće za borbu za opstanak, još bi im dodao i Šišića a u drugom pravcu Fanimo recimo.
Njima bi legli baš Mustafić i Kurdić na proljeće za borbu za opstanak, još bi im dodao i Šišića a u drugom pravcu Fanimo recimo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Biće Zeljo naša filijala.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fina ekipica, tu su Oremuš, Tatar, Rahmanović...
Normala, šta ko može ovoj ekipi?
Kakav tandem
Jeko ovaj?
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nadam se onda nastupu Velkoskog ako se oporavio. Mislim da je vrijeme da dobije neku minutažu, već 7-8 dana nije odigrao ni minute. Husrefe na potezu si!BordoSarajevo je napisao/la:Ja negdje pročita da će sutra igrat ovi što nemaju veliku minutažu
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kenan Dervišagić, ako se ne varam.BordoSarajevo je napisao/la:Fina ekipica, tu su Oremuš, Tatar, Rahmanović...Normala, šta ko može ovoj ekipi?Kakav tandem![]()
Jeko ovaj?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
još im stavili dupovca i hebu da smetaju i drugog golmanaBordoSarajevo je napisao/la:Fina ekipica, tu su Oremuš, Tatar, Rahmanović...Normala, šta ko može ovoj ekipi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije on, on je 15ka, ovo je neko sa brojem 35.MortemHz je napisao/la:Kenan Dervišagić, ako se ne varam.BordoSarajevo je napisao/la:Fina ekipica, tu su Oremuš, Tatar, Rahmanović...Normala, šta ko može ovoj ekipi?Kakav tandem![]()
Jeko ovaj?
Manje više broj, ne bi reko da je ovo Dervišagić, ovo je neko novo lice
FK Sarajevo
Dizdarević golman nosi 35icuBordoSarajevo je napisao/la:
Nije on, on je 15ka, ovo je neko sa brojem 35.
uzeo mu šorc ba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ahmetu bi ta boja najbolje godila 
FK Sarajevo
jes pa da ga danci zovu u repku mjesto DolbergaBordoSarajevo je napisao/la:Ahmetu bi ta boja najbolje godila
Besic. Stoper akademac, valjda pokido na Zlatiboru kad su bili, ima dosta interesovanja za njega, pa nasi hoce ugovor i za godinu-dvije ode Mujakicevim stopama.BordoSarajevo je napisao/la:Nije on, on je 15ka, ovo je neko sa brojem 35.MortemHz je napisao/la:Kenan Dervišagić, ako se ne varam.BordoSarajevo je napisao/la:Fina ekipica, tu su Oremuš, Tatar, Rahmanović...Normala, šta ko može ovoj ekipi?Kakav tandem![]()
Jeko ovaj?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Laznjak je napisao/la:Besic. Stoper akademac, valjda pokido na Zlatiboru kad su bili, ima dosta interesovanja za njega, pa nasi hoce ugovor i za godinu-dvije ode Mujakicevim stopama.BordoSarajevo je napisao/la: Jeko ovaj?

ne znam, nisam siguran i meni je više bacao na dervišagića
Bešić je lijevak a stoper....do 21-ve mu je trenutni ali treba ga probat, bar na ovim prijateljskim...
Fanima izgleda mozemo da zaboravimo...mislim da je amaw to vec kaparisao....sjedio neki dan sa njim. Tako da mislim da je on bacio oko na njega i zavrsio ga. Ako se ispostavi tacno nasa krivica sto nismo ranije reagovali.BordoSarajevo je napisao/la:Dovoljna je dobra saradnja sa Mladosti DK, strašan posao bi se tu mogao praviti, ova trenutna saradnja djeluje kao da smo mi njima filijala jer su daleko više koristi oni imali od nas nego mi od njih.
Zašto bi bila greška? Nama treba da bude cilj da dovodimo bolje igrače od Fanima. Uvijek ima i može bolje...
Slavija je lokacijski Ok, čak i igranje u RS lizi je OK, osnovni problem je oranica i problematična uprava, morali bi ih pogurati organizacijski i sa terenom, ne samo igrački-organizacijski.TheNorthFace je napisao/la:govorio je hadzija na onom druzenju da je u planu raditi nesto na tom polju, kao moguce slavija ili neki drugi klub da ce bitir3m1 je napisao/la:Imamo filijalu, zove se Celik Zenica.Stroj1946 je napisao/la:Mi nemamo više filijala kao Bosna Visoko što je bila!? Trebalo bi zaganjat neki klub u Federalnoj da ove omladince pošalju što ne igraju.
Gledajuči lokaciju, Preferirao bi Famos( i njhov teren se treba doraditi), Radnik H.(solidan stadion, blizu Butmira a kada ove godine protrče kroz federalku, shvatiti će da moraju imati jaču igračku-organizacijsku bazu), Ilijaš(stadion relativno OK, realno blizu, a bez neke eksterne pomoći nema ih nigdje)...
Nema potrebe za izmišljanjem Sarajevo II ili sl, najbolje-najlakše je podići(pomoći u razvoju) postojeći klub. Saradnju treba razvijati sa organizovanim(ako treba, pomoći im u tome) klubom, a ne sa nekom raspalom sredinom u kojoj se nezna, ko pije - ko plaća. Cilj slanja igrača na posudbu je da se razvijaju, a ne da ih j.be neka seoska lola.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 15 okt 2019, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ne zaboravi da kad Olimpic udje u premijer ligu, nema stadiona na kojem ce igrati jer je Otoka i dalje neuslovna za premijer ligu.Pitar6785 je napisao/la:Ja mislim da je bolja varijanta Celik, posto realno ni ajax nesalje po 20 igraca po sezoni u svoje filijale a kamoli mi.
3-5 igraca max na posudbu 2-3 u nas prvi tim i to je to.
Olimpic jeste najbolja opcija da prede u FK SARAJEVO 2 al se to nikad desit nece, jer olimpic ce uc u prvu ligu ove godine bice nesto ko cardif city u premier ligi ulazenje izlazenje, drugo imaju veoma fin stadion koji je na mjestu(boljo mnogo nego radnikov recimo krupin zvjezdin i mnogih drugi.
I trece imaju oni omladinski pogon fin, po mom misljenju oni su u boljoj situaci nego sloboda radnik krupa zvjezda mladost celik pa cak i borac.
Celik je opcija jer nije puno daleko imaju veoma dobar teren sto je veoma vazno za mladog igraca imaju naboj zna se pocesto desit da te gleda 10 hiljada ljudi nasto se trebaju naviknjavat takode mladi igraci, i izgleda da im je na vrijeme plata sto je mnogo dobro jer nas dio plate ce bit bar 50% manji i nece igrac nit moralno a financiski sjeban
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, PapakIzSa i 8 gostiju.