Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Euro 2020
Ovaj Lovren je baš glup momak.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
al pokradose rvate, kakav faul daviesa
Svakako su trebali dobiti crveni nakon onog start ali eto pokaza liku samo žuti karton, da je Ramos onako startovao na nekog, sad bi se pisalo ovdje da je lik ubicaTorres_9 je napisao/la:al pokradose rvate, kakav faul daviesa
Ulazimo u 2020. godinu a Raul Albiol u startnih 11 Španije.Barbarossa je napisao/la:
Nevjerovatno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Onaj Lovrenov start na početku je mogao komotno bit penal. Lik ga je otpuhao na tribine.Celtic je napisao/la:Svakako su trebali dobiti crveni nakon onog start ali eto pokaza liku samo žuti karton, da je Ramos onako startovao na nekog, sad bi se pisalo ovdje da je lik ubicaTorres_9 je napisao/la:al pokradose rvate, kakav faul daviesa
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Taman htio napisati da se Makedonci dobro drže u Varšavi kad tup.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta je toliko nevjerovatno, zato sto je Spanija u pitanju?Barbarossa je napisao/la:
Nevjerovatno
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
U svojoj kompletnoj historiji nikad nisu igrali sa 11 igrača iz 11 različitih klubova.
Hajmo Kosovoooo
- ASD
- Kontakt:
Od ovih šiptara što igraju za Kosovo otprilike samo trojica znaju gdje se Kosovo nalazi.
Kako bi bilo mocno da kosovari dobiju crnokozce... Zamisli ljudi se kvalifikuju na euro prije nas heheh zalosti moja
- ASD
- Kontakt:
Kuha se u medijima već par dana politički između Francuske i Turske, a evo Francuzi izveli daleko od najjačeg sastava.
Po cemu je 'daleko od najjaceg'? Najbolji su povrijedjeni.ASD je napisao/la:Kuha se u medijima već par dana politički između Francuske i Turske, a evo Francuzi izveli daleko od najjačeg sastava.
Koliko ja vidim, s klupe bi jedino Kante mogao uletiti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro. Nisam naveo razlog, samo sam naveo da je daleko od najjačeg sastava.
Po nekom mom mišljenju, bar 4 igrača nisu iz najjačeg sastava.
Po nekom mom mišljenju, bar 4 igrača nisu iz najjačeg sastava.
de manje pisi tako se manje provaljujes
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Hoće sultanovi dupelizači večeras opet salutirat ako zabiju gol? Pitanje je sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.