Velež vs Zrinjski
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
Eto 'ultrasa' napadača, 2005., 2003. I 2000. Godiste
o ovom sam neki dan pričo..al nema veze. Svrstat cemo i njih u ultrase i ovog decka u red army...nema veze sto svi imaju veze s tim skupinama kolk i ja tisucu kilometara udaljen
Psi laju na karavane...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Tema je Zrinjski i Velez, a ne hrvati i bosnjaci, katolici i muslimani. Ko to ne razumije I ne moze svariti da ovdje pisemo o fudbalu a ne politici, vjeri isl, bice udaljen sa foruma.
A ovi sto tuce reklamiraju, o tome vole pricati, oni ce nas pogotovo napustiti.
Ovdje se skuplja fina raja, sportski rivali... kome ne odgovara nek frustracije lijeci negdje drugo
A ovi sto tuce reklamiraju, o tome vole pricati, oni ce nas pogotovo napustiti.
Ovdje se skuplja fina raja, sportski rivali... kome ne odgovara nek frustracije lijeci negdje drugo
Tko ce odluciti utakmicu?
Fajic ili Lendric?
Brandao ili Ibanez?
Sto se mene tice moze Zvonic opet za 0:1
Fajic ili Lendric?
Brandao ili Ibanez?
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Imate dosta kvalitetni igracki kadar i skoro cijeli svoj buzet ulazete u igrace,dok Velez zadnje 3 godine vecinu svog novca ulaze u infrastrukturu gdje smo nevjerovatno napreodovali,ovu sezonu smo svjesno usli sam minimalnim ulaganjima u igracki kadar i prvenstveni cilj je opstanak u ligi,ali nista ovo ne znaci u derbiju gdje jedna sitnica moze odluciti utakmicu kao npr. taj glupi aug. ZvonicaTaramba je napisao/la:Tko ce odluciti utakmicu?
Fajic ili Lendric?
Brandao ili Ibanez?
Ma BRANDAO rijesava
0:3 je po meni realan rezultat, oni plesu na ivici ispadanja, ovo su te male utakmice na kojima se uzima prvenstvo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- oldschool72
- Kontakt:
uzeće zrinka muda marjanovaRigoletto je napisao/la:0:3 je po meni realan rezultat, oni plesu na ivici ispadanja, ovo su te male utakmice na kojima se uzima prvenstvo
Velež do groba
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Glabaće ga zrinka naivna klinka.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
vile su vas nosale i pod BB,Brandao nije tada imo srece (stativa) ko ni Zvonic (autogol,pa zicer glavom sa 5m preko gola),vjerujem da se pehovi nece i ne mogu ponoviti 2 puta.Ova utakmica ce biti puno drugacija utakmica i za nas i za vas i mi ako budemo odigrali kako objektivno mozemo uzimamo bodove sigurno .Istina,zrinjski ima dosta kvalitetnih igraca u rosteru ali ni to ne mora nista da znaci ako domacin bude pravi(za publiku vec znam da ce biti prava)Uglavnom bice paklena atmosfera(nadam se da nece biti kise ko onaj dan kad smo igrali pod BB)pa kom obojci kom opanci . 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
VolimVelez
- Kontakt:
Uzecete kite u labrnje peksineRigoletto je napisao/la:0:3 je po meni realan rezultat, oni plesu na ivici ispadanja, ovo su te male utakmice na kojima se uzima prvenstvo
Mostar u srcu Velež do groba !
Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nema.Rigoletto je napisao/la:Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
VolimVelez
- Kontakt:
Jok bola, mi smo seljacine iz podvelezja, a vi samoprozvani rvatici ste mostarćine prave. Šljegli 95-96 godineRigoletto je napisao/la:Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira
Mostar u srcu Velež do groba !
Fore livadica na nivou drugog osnovne 
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jasta trebali bi preci bulevar da nas nauce maniru kulturi i bontonu stare mostarske familije Pehar iz Krehinog Gradca,Marici iz Ljutog doca,Kvesici iz Jara i Zelenike iz KocerinaVolimVelez je napisao/la:Jok bola, mi smo seljacine iz podvelezja, a vi samoprozvani rvatici ste mostarćine prave. Šljegli 95-96 godineRigoletto je napisao/la:Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira
Krmak okani se tolike kolicine hurde taman ces overirat. Na to rumeno lice su i halucinacije pocele. Grozno
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Rigoletto jeli mobilizacija u toku?jesu li Uzaruci,Ljuti Dolac,Jare,Kočerin i ostala škutorija na nogama?Rigoletto je napisao/la:Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira
Sta je s nama iz Ilića, iz najzapadnijeg djele grada s 2500 tisuce starosjedilaca Hrvata. Imamo li mi pravo glasa 
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Izvini stari mostarac , pa da krenemo redom Maksumići - Podveležje , Špago - Podveležje , Ćustović - Gacko , Čampara - GackoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jasta trebali bi preci bulevar da nas nauce maniru kulturi i bontonu stare mostarske familije Pehar iz Krehinog Gradca,Marici iz Ljutog doca,Kvesici iz Jara i Zelenike iz KocerinaVolimVelez je napisao/la:Jok bola, mi smo seljacine iz podvelezja, a vi samoprozvani rvatici ste mostarćine prave. Šljegli 95-96 godineRigoletto je napisao/la:Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira![]()
![]()
a hija zekani
Krmak okani se tolike kolicine hurde taman ces overirat. Na to rumeno lice su i halucinacije pocele. Grozno![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Jeste li vi zastave pripremili
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Doktorinho i 32 gosta.