Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
I sve si ovo napisao da bi se pohvalio koji mobitel nosis

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne, nego sam napisao jer mu je cijena pristupacnija, recimo jeftiniji je od Xr kad je izlazio. Jer oko 1400KM za takav telefon nije bas skupo. Da sam htio da se pohvalim rekao bi da imam 11 pro max koji kosta 3 milje kod nas.Azpi je napisao/la:I sve si ovo napisao da bi se pohvalio koji mobitel nosis![]()
27.10.2020
Pravi si papak. 
Ja imao 6 Iphonea i opet nosam Samsung jer vise dobijes za manje love.
Ja imao 6 Iphonea i opet nosam Samsung jer vise dobijes za manje love.
Svaki put kad od kolege uzmem S9+ u ruke primjetim lag kad se ulazi Recent apps, recimo da na Iphonu nikad nisam vidio takvo nesto iako ima manje rama i slabiji cpu, pa ni na starijim uredjajima poput Iphone 6.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Još je poodavno Sir Arthur Clarke "upozorio" na Kineze.
Huawei Tito.
Huawei Tito.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Samo budala može dat za telefon 3000leorey je napisao/la:Ne, nego sam napisao jer mu je cijena pristupacnija, recimo jeftiniji je od Xr kad je izlazio. Jer oko 1400KM za takav telefon nije bas skupo. Da sam htio da se pohvalim rekao bi da imam 11 pro max koji kosta 3 milje kod nas.Azpi je napisao/la:I sve si ovo napisao da bi se pohvalio koji mobitel nosis![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tu se slazem, nepotrebno je jer izlazi svake godine novo nesto. Isto vrijedi ti recimo i za graficke karte, gdje nova GTX 2080 kosta oko 2 i po milje, a za 3 godine ce da bude 3 puta jacih. Ono sto izlazi svake godine ne bi trebalo puno placati.
Recimo isto tako igre koje izgube online podrsku za godinu, godinu ili tako nesto ( a to su PES, FIFA) placati po 130 KM je van svake pameti, one ne bi trebale toliko ni da kostaju.
Ali ybg, kao sto neki vole mijenjati auta, tako neki vole i mobitele.
Recimo isto tako igre koje izgube online podrsku za godinu, godinu ili tako nesto ( a to su PES, FIFA) placati po 130 KM je van svake pameti, one ne bi trebale toliko ni da kostaju.
Ali ybg, kao sto neki vole mijenjati auta, tako neki vole i mobitele.
27.10.2020
Ogromna razlika u operativnim sistemima i koristenju radne memorije.harden je napisao/la:Svaki put kad od kolege uzmem S9+ u ruke primjetim lag kad se ulazi Recent apps, recimo da na Iphonu nikad nisam vidio takvo nesto iako ima manje rama i slabiji cpu, pa ni na starijim uredjajima poput Iphone 6.
Sto se tice telefona mislim da asusov rog 2 šiša sve na tržištu trenutno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Xiaomi naspram Samsunga isto Bony kola naspram Coca Cole.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jest sigurno, pogotovo ovi modeli do 400KM.StrikeWarzone je napisao/la:Xiaomi naspram Samsunga isto Bony kola naspram Coca Cole.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jesi dobar, vidi samo RedmiNote 7 vs A40 i uporedi.StrikeWarzone je napisao/la:Xiaomi naspram Samsunga isto Bony kola naspram Coca Cole.
Nullius in verba
Ma ovde svak svog konja hvali realno ...pola ih nije koristilo nista vise od 1- 2 marke , a pisu o svakom modelu koda ga posjeduju...ako vas zanima model odete na yt i pogledate recenzije ....mani te se forumasa ...realno
Pocophone leti i nakon godinu dana.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Apple, Samsung, Sony, LG i sl su firme koje milijarde skrše na research i development, i onda dodje Xiaomi i slicna buranija koja jednim dijelom kupi kajmak.
I onda dodju pojedinci i kazu navedeni su neopravdano skuplji. Kako da ne. Novac sam pada s drveća. U kapitalizmu ili te ima ili nema, Nokija je sam primjer, a onda ide HTC, Sony, LG koji su grohnuli pa više ih niko haman ne uzima za ozbiljno. Svaka marka zaradjena je bitna.
Svaka ova firma trazi neki novi prozivod, nesto s cim ce moci uzimati pare, i tako da ne ovise o jednom proizvodu.
Apple kad je prvi put izbacio iPod imali su ogroman prihod od toga, ali su imali super menadzment na celu s Jobsom, koji je znao da to nece zauvijek trajati, pa su krenuli u razvoj iPhonea. A razmak izmedju prvog izlaska iPoda i pocetak developmenta iPhonea mozda svega u godinu, dvije.
Ista stvar se sad desava sto prodaju ovaj accessories/pribor za telefone naknadno, tipa slusalice, covere, olovke i sta sve ne. A uz to dodajte i ove pretplate, koje su inače, fenomenalna stvar realno.
I nije tu samo research i development, vec i marketing, a tu opet prednjace apple i samsung. i ne zaboravite, ima ona koja kaze, ne prodajte proizvod kvalitet, nego marketing.
Vazda u našem narodu se govorilo, pruzi se koliko se mozes pokriti, reci da nekom nema smisla da potrosi 3000KM na telefon je bezveze, imate ljudi koji ce potrositi preko 1000KM na biciklo + odrzavanja + opremu za sebe ko voli ici dalje s time, pa isto tako imate ljudi koji daju 400-500KM na sat i tako dalje i tako dalje.
sve je stvar šta je kome ćejf i šta ko moze sebi priustiti.
I onda dodju pojedinci i kazu navedeni su neopravdano skuplji. Kako da ne. Novac sam pada s drveća. U kapitalizmu ili te ima ili nema, Nokija je sam primjer, a onda ide HTC, Sony, LG koji su grohnuli pa više ih niko haman ne uzima za ozbiljno. Svaka marka zaradjena je bitna.
Svaka ova firma trazi neki novi prozivod, nesto s cim ce moci uzimati pare, i tako da ne ovise o jednom proizvodu.
Apple kad je prvi put izbacio iPod imali su ogroman prihod od toga, ali su imali super menadzment na celu s Jobsom, koji je znao da to nece zauvijek trajati, pa su krenuli u razvoj iPhonea. A razmak izmedju prvog izlaska iPoda i pocetak developmenta iPhonea mozda svega u godinu, dvije.
Ista stvar se sad desava sto prodaju ovaj accessories/pribor za telefone naknadno, tipa slusalice, covere, olovke i sta sve ne. A uz to dodajte i ove pretplate, koje su inače, fenomenalna stvar realno.
I nije tu samo research i development, vec i marketing, a tu opet prednjace apple i samsung. i ne zaboravite, ima ona koja kaze, ne prodajte proizvod kvalitet, nego marketing.
Vazda u našem narodu se govorilo, pruzi se koliko se mozes pokriti, reci da nekom nema smisla da potrosi 3000KM na telefon je bezveze, imate ljudi koji ce potrositi preko 1000KM na biciklo + odrzavanja + opremu za sebe ko voli ici dalje s time, pa isto tako imate ljudi koji daju 400-500KM na sat i tako dalje i tako dalje.
sve je stvar šta je kome ćejf i šta ko moze sebi priustiti.
Čuj Xiaomi buranija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
mogo si 10 Cubota x20 pro za te pare uzet a svi bolji od tog Apple kršaleorey je napisao/la:Ne, nego sam napisao jer mu je cijena pristupacnija, recimo jeftiniji je od Xr kad je izlazio. Jer oko 1400KM za takav telefon nije bas skupo. Da sam htio da se pohvalim rekao bi da imam 11 pro max koji kosta 3 milje kod nas.Azpi je napisao/la:I sve si ovo napisao da bi se pohvalio koji mobitel nosis![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedan info. Samsung svasta pravi zadnjih godina, u Telecomu je blokirana prodaja A40 (prevelik broj reklamacija).
ja do Samsunga jetuzlak1987 je napisao/la:Jedan info. Samsung svasta pravi zadnjih godina, u Telecomu je blokirana prodaja A40 (prevelik broj reklamacija).
nije do bošnje uhljeba koji neće da radi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa ja, a Sky i nekadasnja Bajric kola bolja od Coca Cole. Tu je to negdje jel.Denchi je napisao/la:mogo si 10 Cubota x20 pro za te pare uzet a svi bolji od tog Apple kršaleorey je napisao/la:Ne, nego sam napisao jer mu je cijena pristupacnija, recimo jeftiniji je od Xr kad je izlazio. Jer oko 1400KM za takav telefon nije bas skupo. Da sam htio da se pohvalim rekao bi da imam 11 pro max koji kosta 3 milje kod nas.Azpi je napisao/la:I sve si ovo napisao da bi se pohvalio koji mobitel nosis![]()
![]()
![]()
podjelit familiji, da ti tepih izrolaju kad te vide a ne ko sad...
I ko je rekao da sam uzeo mobitel od 3 milje maraka? Citas li ti uopste?
27.10.2020
Sky cola jeste bolja od Coca Cole. Fakti.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.