IstinaHeller je napisao/la:Sky cola jeste bolja od Coca Cole. Fakti.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jok eto do tetke na šalteru je što Samsung J**+ sojke.Denchi je napisao/la:ja do Samsunga jetuzlak1987 je napisao/la:Jedan info. Samsung svasta pravi zadnjih godina, u Telecomu je blokirana prodaja A40 (prevelik broj reklamacija).
nije do bošnje uhljeba koji neće da radi
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo burazera sa Kubexom vratio se 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
pa obje su Coleleorey je napisao/la:Pa ja, a Sky i nekadasnja Bajric kola bolja od Coca Cole. Tu je to negdje jel.Denchi je napisao/la:mogo si 10 Cubota x20 pro za te pare uzet a svi bolji od tog Apple kršaleorey je napisao/la:
Ne, nego sam napisao jer mu je cijena pristupacnija, recimo jeftiniji je od Xr kad je izlazio. Jer oko 1400KM za takav telefon nije bas skupo. Da sam htio da se pohvalim rekao bi da imam 11 pro max koji kosta 3 milje kod nas.![]()
![]()
podjelit familiji, da ti tepih izrolaju kad te vide a ne ko sad...
I ko je rekao da sam uzeo mobitel od 3 milje maraka? Citas li ti uopste?
jel ti treba da koke znaju ko je baja, ili ti treba telefon?
ima telefon, uzmeš koristiš, ispadne boli te ****, ostavi te koka ,baciš ga od zid boli te ****, padneš na skijanju boli te ****, sjebeš ga za jutub kanal boli te ****, i tako 10 puta dok ovom od 3 milje , neće da otvori aplikaciju hladan znoj te oblije u rukavicama ga koristiš, ako slučajno padne naručiš se kod Kacile za svaki slučaj pa onda ga okreneš da vidiš šta je bilo....
3 milje je preseravanje ali i to rade loše, ima telefon ručno rađen, sa živim batlerom na raspolaganju za svaki pojedinačni...zove se Vertu i košta 17milja najjeftiniji e to je baja i to je premium proizvod...a ovo govance što se radi 15m od fabrike Cubota je porez na glupane....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
treba ugovor sa serviserom a već primili malog od tetičneHeller je napisao/la:Jok eto do tetke na šalteru je što Samsung **** sojke.Denchi je napisao/la:ja do Samsunga jetuzlak1987 je napisao/la:Jedan info. Samsung svasta pravi zadnjih godina, u Telecomu je blokirana prodaja A40 (prevelik broj reklamacija).
![]()
![]()
do Samsunga ba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi se vodi onom Seve je Seve al dvaput je dvaput.
Vuduom pretpostavljam. Znači kome se Audi pokvari ić **** mater InterAutu.
Baj d vej, opet izmišljotine pišeš. Kad BHTelecom bilo kakav uređaj stavlja u ponudu jedan od uslova je obezbjeđen servis, u ovom slučaju Agram Mostar, da si ikad kupio Samsung u Telecomu znao bi da dobijaš njohov garantni.
Jah i mali u servisu kriv jer se telefoni kvare.Denchi je napisao/la:treba ugovor sa serviserom a već primili malog od tetičneHeller je napisao/la:Jok eto do tetke na šalteru je što Samsung **** sojke.Denchi je napisao/la: ja do Samsunga je
![]()
![]()
do Samsunga ba
Baj d vej, opet izmišljotine pišeš. Kad BHTelecom bilo kakav uređaj stavlja u ponudu jedan od uslova je obezbjeđen servis, u ovom slučaju Agram Mostar, da si ikad kupio Samsung u Telecomu znao bi da dobijaš njohov garantni.
Nullius in verba
Ja stvarno mislio lik se zayebava za ovo da je Bh telekom kriv je se samsungovi telefoni kvare
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kupujte ajfone i koreanske telefone, heller je od malih nogu indoktriniran dok je pio losa vina, to su trajne posljedice. Xiaomi je škart
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ma bgt, dobro ti živiš u filmu gdje Telecom poštuje pravila i zakone...lijep je to film romantična komedijaHeller je napisao/la:Denchi se vodi onom Seve je Seve al dvaput je dvaput.
Jah i mali u servisu kriv jer se telefoni kvare.Vuduom pretpostavljam.
kažem ti kod nas je bht prodavao iPhone i niko nije imao servisera
što ne znači da ti nisi imao u Mostaru
moje iskustvo je takvo da te lažu u oči na šalteru i pokušavaju prevariti...i da tako puste priču eto telefoni se kvare nećete vjerovati...svaki telefon se kvari...isto tako postoji neko ko ih naručuje, bira model...strategija, planning, studija tržišta, isplativost.....ili to nema u BiH ha???
svi telefoni se kvare....Brokula je napisao/la:Ja stvarno mislio lik se zayebava za ovo da je Bh telekom kriv je se samsungovi telefoni kvare
on je serviser, ja bih njemu vjerovaoBrokula je napisao/la:Ja stvarno mislio lik se zayebava za ovo da je Bh telekom kriv je se samsungovi telefoni kvare
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Međede nije bitno gdje si i gdje kupuješ Samsung kad ga popravlja Agram Mostar. 
Čuj oni na šalteru hoće da te prevare. Druže boli ih ****.
A de nam objasni kakve veze serviser iz BHTelecoma ima veze s kvarenjem novog telefona.
A de nam objasni kakve veze serviser iz BHTelecoma ima veze s kvarenjem novog telefona.
Nullius in verba
ne govorim o samsungu striktno, valjda si to mogao skontati kad sam spomenuo iphone(ako nisi izvinjavam se nisam znao da si malo sporiji)Heller je napisao/la:Međede nije bitno gdje si i gdje kupuješ Samsung kad ga popravlja Agram Mostar.
da ih zbilja boli **** zašto bi ih bolio **** toliko da blokiraju nešto??? prodaju nečega zašta ih kako veliš boli racku???
iste veze kao samsung s Agramom, bar bi trebalo da je postojao....jel
Da si ikad kupio ili imao kontakt sa Samsungom iz BHTelecoma znao bi kakve veze ima Agram. Hajde sad lijepo priznaj da si se provalio za ovo sa Serviserima i kvarenjem telefona.
Nullius in verba
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i to dobra buranija, po dobro provjerenom kineskom receptuBrokula je napisao/la:Čuj Xiaomi buranija
bebo draga , ja sam ti napisao moje iskustvo i moje mišljenje o tom, to je smisao forumaHeller je napisao/la:Da si ikad kupio ili imao kontakt sa Samsungom iz BHTelecoma znao bi kakve veze ima Agram. Hajde sad lijepo priznaj da si se provalio za ovo sa Serviserima i kvarenjem telefona.
što ti nećeš da shvatiš da je to drugačije drugdje je tvoj lični problem ja nemam problem da shvatim da ti imaš bajnu uslugu u svom telekomu i vjeruješ im i ja bih da sam imao to iskustvo....
Daleko od istineQUARESMA 18<<< je napisao/la:i to dobra buranija, po dobro provjerenom kineskom receptuBrokula je napisao/la:Čuj Xiaomi buranija
Pozdrav,moze li preporuka za neki mobitel od 150-180 km,samo da nije kineski jedan mi danas se pokvario ne moze da se ukljuci vjrovatno crkao?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto se tice Xiaomija ne bih ni da se raspravljam oko toga jel pouzdan, jel dobar, jel se isplati. To je vec gotova stvar. Bespotrebne rasprave oko neceg sto vec par godina nema prigovora kod ljudi koji koriste. Sada to malo progurati da se koristi u firmama koje imaju 500+ radnika je tezi posao. Tacnije problema nema osim predrasuda. Huawei je dobro izgradio ime vec na ovim prostorima, ali sam svjedok da su ih ostetili sa ovim pricama oko Googlea jer se svi boje preuzeti rizik posto rade sa google-om. Predpostavljam da ce Xiaomi kada malo prodje u operaterima kod ljudi dobiti na vaznosti kao Huawei i onda im ga smijes legitimno gurnuti u ruke bez da kazu "Sta si nam ovo kupio?".
2019a je godina, android je usavršen, čipovi su usavršeni, oled se vrti na 120 hz. Konkurencija na tržištu pametnih telefona je najbolja stvar koja se dogodila čovječanstvu u ovoj deceniji. Za 400 KM možeš kupiti vrhunski telefon danas, jedino je pitanje da li će date kompanije redovno apdejtovati OS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.