Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šta kažu napokon objavili registar boraca a ne možeš ući na stranicu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
SDA DEMOKRATIJAAAA
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Japanci zlikovci i gamad, ali evropski narodi totalno kul i progresivni. Okej...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Fantasista
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Šta kažu napokon objavili registar boraca a ne možeš ući na stranicu.
Da su dali trogodišnjaku da napravi stranicu ispala bi bolja, koji odron
Tako je to kad je jedina referrnca da si član SDA.Fantasista je napisao/la:Saurman je napisao/la:Šta kažu napokon objavili registar boraca a ne možeš ući na stranicu.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma pala stranica jer je raja potrčala da vidi koliko je Bake proveo u vojsci.Heller je napisao/la:Tako je to kad je jedina referrnca da si član SDA.Fantasista je napisao/la:Saurman je napisao/la:Šta kažu napokon objavili registar boraca a ne možeš ući na stranicu.![]()
Trezor Divizija. To je i novi album Marduka.
Nego vidim taksisti prave sranje zbog ove rideshare aplikacije. U Tuzli bi Uber i Car:Go propali treći dan.
Nego vidim taksisti prave sranje zbog ove rideshare aplikacije. U Tuzli bi Uber i Car:Go propali treći dan.
Nullius in verba
Čekamo da otklone "grešku" pa da vidimo taj famozni spisak.Fantasista je napisao/la:Saurman je napisao/la:Šta kažu napokon objavili registar boraca a ne možeš ući na stranicu.![]()
Ne bi me začudilo da vidimo više boraca u 2019 nego što ih je bilo 1992-1995 SDA demokratija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Fantasista
- Kontakt:
Vjerovatno su i borci iz Minhena i Geteborga na spisku.
i Helsinkija...starosne dobi 27 godina 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da Đekija ubace. Baš me interesuje kad je najveći patrijota na forumu došao u Švedsku.
Nullius in verba
Helco i ja smo stare prike.Osim13 je napisao/la:VolimTz je napisao/la:Da se jednom i ja slozim sa svojim sugrađaninom Helcom.Heller je napisao/la: Pretpostavljam da su ti članovi porodice iz Minkena izganjali boračkr naknade pa sad pizdiš.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- IlProfessore
- Kontakt:
Nikad Bošnjaka od tuzlaka.VolimTz je napisao/la:Da se jednom i ja slozim sa svojim sugrađaninom Helcom.Heller je napisao/la:Pretpostavljam da su ti članovi porodice iz Minkena izganjali boračkr naknade pa sad pizdiš.IlProfessore je napisao/la:Nema glupljeg naroda a da više svršava na javne registre, nebitno da li oni bili tzv. borački, ili oni sa platama itd. Samo glupom muji to može biti neka duševna satisfakcija dok mahala tuđa imena u pretraživaču i gleda ko je bio gdje, koliko, u kojim bitkama, ili kolika mu je plata kod komšije i sl.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Grohotom se smijem, grohotom.IlProfessore je napisao/la:Nikad Bošnjaka od tuzlaka.VolimTz je napisao/la:Da se jednom i ja slozim sa svojim sugrađaninom Helcom.Heller je napisao/la: Pretpostavljam da su ti članovi porodice iz Minkena izganjali boračkr naknade pa sad pizdiš.
Bošnjaci su puno više od SDA. Uzalud ih braniš.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- IlProfessore
- Kontakt:
Druže, puca te kompleks od SDA. Nisam je pomenuo niti jednom jedinom rečenicom, a staješ u odbranu krmojeda koji prebacuje lopticu na lični nivo i potvara mi porodicu. Argumentovano reci šta je dobro u javnom registru dostupnom svima, pa čak i onima koji žive za dan da npr. osvete djecu, i pokušaj ne spomenuti Aliju, Bakira, SDA, zlatne kašike ili vreće zlata.VolimTz je napisao/la:Grohotom se smijem, grohotom.IlProfessore je napisao/la:Nikad Bošnjaka od tuzlaka.VolimTz je napisao/la:
Da se jednom i ja slozim sa svojim sugrađaninom Helcom.
Bošnjaci su puno više od SDA. Uzalud ih braniš.
Ne odudaraš nimalo od 99% tuzlaka sa takvim razmišljanjem.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ako borci ovo budu znali koristit pa se krenu prijavljivat i skidati sa spiska lazni borci biti ce i vise nego koristan. Da li su trebali mozda napraviti sistem u kojem bi registru mogli pristupiti samo oni koji su na njemu ? Da, trebali su. Ali bolje i ovo nego nista.
Ovako stajes u odbranu onih kojima je odgovaralo da se lazni borci nikada ne otkriju, jer su im oni cinili dio glasackog tijela. Zbog toga sam pomenuo zelene.
Ovako stajes u odbranu onih kojima je odgovaralo da se lazni borci nikada ne otkriju, jer su im oni cinili dio glasackog tijela. Zbog toga sam pomenuo zelene.
Javno objavljivati podatke tog tipa je baš naivno i nezrelo. Ovaj Bukvarević je, pretpostavljam, SDA kadar?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa izmanipulisani i lažni borci su izašli sa 3 zahtjeva a jedan od njih je bio upravo ovaj. A ja ni najmanje ne vjerujem u dobre namjere državi i njenim građanima od strane onih koji vežu zastave sa zastavom tzv. hzhb.Virtu4l je napisao/la:Javno objavljivati podatke tog tipa je baš naivno i nezrelo. Ovaj Bukvarević je, pretpostavljam, SDA kadar?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.