Ti ne zivis u bih , ti si u dijaspori. Nemas elementarna znanja.IlProfessore je napisao/la:A kroz šta ih treba gledati? Jesam li ja kriv što bi Rade Krunić igrao za reprezentaciju tzv. rs? Jesam li ja kriv što je Vranješ radikalni cheto? Jesam li ja kriv što Šunjić piše statuse protiv Bosne, govori da je šugava zemlja i sl. a njegov stari optuženi ratni zločinac koji bježi od zakona? Jesam li ja kriv što Aleksandar Kosorić sanja da igra za reprezentaciju Srbije a probudi se u našem dresu. Jesam li ja kriv što je stadion godinama skandirao Nemanji Supiću a on se zahvalio javnom podrškom osuđenim ratnim zločinima a kasnije još jače provocirao? Nije moja krivica što su svi takvi.slusalica je napisao/la:Kolasinac iz mjesta Kolasin u Crnoj Gori.
Hajrovic makedonski Bosnjak.
Besic - sin od kriminalca.
Grijesis Roki.
Kako ti onda vidis ovu zemlju kao zemlju B ,H i S ako iste posmatras kroz prizmu Praljka ili Mladica. Kapiras?
Ima još mali milion primjera, a Bosnu bezrezervno vole samo B, drugima je to samo prilika da se prodaju.
Ili si dijasporas ili si iz Opcine Stari Grad u Sarajevu. Ocito odsustvo znanja o vremenu i prostoru.