BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Baš me zaboli ona stvar ko poštuje kojeg zlocinca ako branimo boje istog dresa.
Zato smo mi gdje jesmo a npr Španija diže trofeje iako su puno više podjeljeni međusobno.
Zato smo mi gdje jesmo a npr Španija diže trofeje iako su puno više podjeljeni međusobno.
Nije to nista cudno. Sigurno bi i za Srbiju radije igrao. Ali nemas im sta zamjeriti. I nas dvojica bi bili isti takvi da smo od tamo i odgajani kao oni. Opet igra za nas najbolje sto moze.IlProfessore je napisao/la:Daje izjave za medije da bi volio igrati za reprezentaciju tzv. rs-a.Justin je napisao/la: Kakva je to prica za Krunica?
Imas i "nasih" kojim smo rezervna opcija bili. Eto Medunjanin i Hajrovic.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nama sve zavjesi na utakmicu Finska - Armenija, da Armenija dobije ovu utakmicu mi imam pravo nerijeseno odigrati protiv Grcke i Italije, ali sam siguran u pobjedu danas tako da mi idemo na Euro.
Evo vam tabela kako bi to izgledalo
https://ibb.co/KV1VFQV
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Uozbilji se.SanaBosna je napisao/la:Nama sve zavjesi na utakmicu Finska - Armenija, da Armenija dobije ovu utakmicu mi imam pravo nerijeseno odigrati protiv Grcke i Italije, ali sam siguran u pobjedu danas tako da mi idemo na Euro.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Danas je dan D !!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- IlProfessore
- Kontakt:
Svejedno, meni je to itekako za zamjeriti jer postoje neke stvari u životu koje su mi važnije od fudbala. Ne kažem da ne bi, njihova mitologija i indoktrinacija od kolijevke su čudo, ali definitivno onda ne bi imali šta tražiti u ovoj državi i sipati so na ranu stotinama hiljada ljudi koji su prolpatili zbog te ideologije.Justin je napisao/la:
Nije to nista cudno. Sigurno bi i za Srbiju radije igrao. Ali nemas im sta zamjeriti. I nas dvojica bi bili isti takvi da smo od tamo i odgajani kao oni. Opet igra za nas najbolje sto moze.
Imas i "nasih" kojim smo rezervna opcija bili. Eto Medunjanin i Hajrovic.
Za Medunjanina nisam upućen, ali za Hajrovićevu odluku i želju da igra za Švicarsku jesam, a tek kada ga je Ottmar Hitzfeld izlevatio nakon debija i kad je vidio da će biti klupa klupi, onda je došao igrati za nas priuštivši kolektivni nacionalni orgazam i masturbaciju nakon gola protiv Slovačke. Pogledaj samo sastav Kosova i pogledaj njihove dosadašnje rezultete i smjer u kojem idu.
Dobro je rekao Ivica Osim kada je rekao da imamo top svjetske igrače ali da nemamo značajniji iskorak zato jer nemaju patriotizma. Niko ne smije očekivati ozbiljnije rezultate niti se smije nadati nečemu većem sve dok nam za državu igraju oni koji jedva čekaju da ona nestane i kojima je ona samo sredstvo da se prodaju i odskočna daska u karijeri. Kad budu išli srcem, glavom na krampone, možemo se nadati nečemu, do tada će zbog ravnogoraca igrači kalibra Ibiševića i slični biti daleko od reprezentacije iako bi mogli biti ubojiti džokeri sa klupe, zbog njihovih fašističkih ispada.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
U 18h bodrit za X2... a u 20:45h za 2...

Ne mora patriotizam imati veze s tim, dokaz su ti recimo Vranjes, Cimirot, Djuric i slicni, a koji daju maksimum svaki put.
Veci su ti problem Dzeko, Kolasinac i pojedina ekipa koji kad im se digne neka stvar boli ih briga, nit potrcati nit...
Gojak trci i ne staje...vidjet cemo hoce li biti ovakav za godinu, dvije kad se ustali u prvih 11 reprezentacije?!
Veci su ti problem Dzeko, Kolasinac i pojedina ekipa koji kad im se digne neka stvar boli ih briga, nit potrcati nit...
Gojak trci i ne staje...vidjet cemo hoce li biti ovakav za godinu, dvije kad se ustali u prvih 11 reprezentacije?!
Umjesto sto se zbog 'neuroze' pred vecerasnju tekmu bodemo medjusobom koje veci patrijota i anti-Ogi hajmo radje halalit Fincima (il' Armenima) kvalifikacije. Bolje oni koji nikad nisu nigdje bili nego mrski Grki. Sevap je ... 
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nek je Ogi dobarslusalica je napisao/la:Uz Slobodu odrast'o sam ja,staragarda je napisao/la:Šta kaže...dobar momak....a i mlad je ...hahahahahah...j e b o im on mater če t n i č k u ,a i oni njemu ko god se sa njim pozdravio na treningu ....on je svoje odigrao za repku..sad mu je samo pozdravljanje i ostalo....ljajica izbacise ko kera iz repke jer im nije htio pjevat bože pravde....malo je nama jedan rat bio...nikad pameti
Za Slogu sada navijam,
Pic.ka najveca,
Dusa prodana - pola seljak , pola k..arina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
hurem je napisao/la:Ne mora patriotizam imati veze s tim, dokaz su ti recimo Vranjes, Cimirot, Djuric i slicni, a koji daju maksimum svaki put.
Slažem se sa tobom, mislim da je najveći problem baš taj što su neki sigurica u repki pa ono boli ih kita kako god da odigraju. I staro i mlado komentariše da im se sviđa kako su momci igrali protiv Finske, kažu borbeni, i zaista jesu bili takvi. Znam da bilo šta protiv Džeke napisati nema smisla, čovjek je uz Pjanketa naš daleko najbolji igrač ali ne mogu da se odvojim od utiska da nam je igra nekako fluidnija bez njeg, borbenija ako ništa
+1benjo34 je napisao/la:hurem je napisao/la:Ne mora patriotizam imati veze s tim, dokaz su ti recimo Vranjes, Cimirot, Djuric i slicni, a koji daju maksimum svaki put.
Slažem se sa tobom, mislim da je najveći problem baš taj što su neki sigurica u repki pa ono boli ih kita kako god da odigraju. I staro i mlado komentariše da im se sviđa kako su momci igrali protiv Finske, kažu borbeni, i zaista jesu bili takvi. Znam da bilo šta protiv Džeke napisati nema smisla, čovjek je uz Pjanketa naš daleko najbolji igrač ali ne mogu da se odvojim od utiska da nam je igra nekako fluidnija bez njeg, borbenija ako ništa
Historijska epizoda 756.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vratio se stari žar pred odlučujuće tekme repke
Dobro je sto finci od sest igraju, znacemo na cemu smo
Dobro je sto finci od sest igraju, znacemo na cemu smo
Ma ko da je bitno, Finci su ugašeni neku noć.
Prognoziram laganih 1:1
Prognoziram laganih 1:1
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma sreca je nasa veceras. Nakon svega ovog sto smo prosli mislim da ce od veceras sve biti u nasim rukama
Povrijedjen,nije igrao ni protiv Lihtenstajnaslusalica je napisao/la:igra li Mkhitaryan?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.