nije hamsik lud da iz veceg kluba predze u manjiOmerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Pa nisu rekli da ce preci u Interamell je napisao/la:nije hamsik lud da iz veceg kluba predze u manjiOmerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
![]()
![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bayern4ever
- Kontakt:
Nek si mu rekao , ma koji ce nam Hamsik ccc... Bolje Dzeku jednog beka i stopera , ( na ljeto golmana dovesti)guber_90 je napisao/la:Pa nisu rekli da ce preci u Inter.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
According to our **** in Germany, Bayern Munich club officials are planning to approach Napoli with an offer of 35 million Euros for Slovakian midfielder Marek Hamsik. However, the 23-year-old is not for sale for at least another year.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
S obzirom da je u opticaju 35 miliona, vrlo lako bi mogli promijeniti misljenje i pustiti ga vec u januaru, a ne kako se navodi sljedece godine.FRANK RIBERY je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
According to our **** in Germany, Bayern Munich club officials are planning to approach Napoli with an offer of 35 million Euros for Slovakian midfielder Marek Hamsik. However, the 23-year-old is not for sale for at least another year.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
on bi na koljenima molio da predze u naseg i vaseg prvaka,nije budala da predze u bundesligu-monotonijuguber_90 je napisao/la:Pa nisu rekli da ce preci u Interamell je napisao/la:nije hamsik lud da iz veceg kluba predze u manjiOmerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
![]()
![]()
.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Butt---Pranjic-Buyten-Demichelis-Lahm---Ottl-Tymoschuk-Kroos-Schweinsteiger-Altintop---Gomez
Ocekivana postava, u skladu s najavama. Strah me ovog stoperskog dvojca, ali vidjet cemo. Valjda je red da i oni odigraju jednu pristojnu utakmicu.
Ocekivana postava, u skladu s najavama. Strah me ovog stoperskog dvojca, ali vidjet cemo. Valjda je red da i oni odigraju jednu pristojnu utakmicu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- schweinsteiger
- Kontakt:
I naravno opet taj covjek nas vadi opet je tu Marioooo
Mozel mi neko rec kakvi smo u 1.poluvremenu i sastav ako nije problem

Mozel mi neko rec kakvi smo u 1.poluvremenu i sastav ako nije problem
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imas sastav u jednom od prethodnih postova.
Moze li kakav kvalitetan stream za drugo poluvrijeme?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
de mi link gdje ti gledas,ovi sto sam nasao sve **** do **** :SOmerbavarac je napisao/la:Imas sastav u jednom od prethodnih postova.
#miasanmia
U prvom poluvremenu smo bili malo bolji i uspjeli postići taj gol. Pranjić sjajno prošao po lijevoj strani, ušao u sredinu, dupli pas čini mi se sa Schweineiem, izlazi sam pred gol ubacuje u sredini i Mario to sa pola metra šalje u praznu mreže. Osim tog gola, Demichelis se jednom našao neometan, ali glavom šutirao malo pored gola, Kroos i Altintop iz daljine pokušali, ali Schafer paradom brani, još 2 puta Pranjić prolazio po toj lijevoj stran. Najbolji kod nas su bili Pranjić i Mario
- Omerbavarac
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:de mi link gdje ti gledas,ovi sto sam nasao sve **** do **** :SOmerbavarac je napisao/la:Imas sastav u jednom od prethodnih postova.
http://www.footni.net/ch1.html
Probaj ovdje.
hvala to mi je trebalo a sto se tice Maria pa on je uvijek medju boljimKlare je napisao/la:U prvom poluvremenu smo bili malo bolji i uspjeli postići taj gol. Pranjić sjajno prošao po lijevoj strani, ušao u sredinu, dupli pas čini mi se sa Schweineiem, izlazi sam pred gol ubacuje u sredini i Mario to sa pola metra šalje u praznu mreže. Osim tog gola, Demichelis se jednom našao neometan, ali glavom šutirao malo pored gola, Kroos i Altintop iz daljine pokušali, ali Schafer paradom brani, još 2 puta Pranjić prolazio po toj lijevoj stran. Najbolji kod nas su bili Pranjić i Mario
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Penal i Lahm za 2:0.
- schweinsteiger
- Kontakt:
http://www.tvoo.eu/ch2.htmlOmerbavarac je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:de mi link gdje ti gledas,ovi sto sam nasao sve **** do **** :SOmerbavarac je napisao/la:Imas sastav u jednom od prethodnih postova.
http://www.footni.net/ch1.html
Probaj ovdje.
ovde je opet bolje
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
joj ljepote gledat' ovu lijevu stranu i kombinacije Ribery-a,nije ni 5 minuta u igri,odma proradio 
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovi golovi iz kornera presli u naviku. Gomez na ubacaj Riberya za 3:0.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta je sa ovim Gomezom? Pa lik je bolji kada nema nikog s kim bi se "laktao" za poziciju napadača, negoli kada mu je konkurencija zdrava. Moram priznati da je od kloca postao ubica. Nego, šteta što onaj udarac Pinole sa početka drugog poluvremena nije završio u mreži Bayerna, jer bi to bio fenomenalan gol. Inače, Bayern kontroliše utakmicu, samo moglo je ovo biti i uvjerljivije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gomez promasio penal.
Nema treceg hattricka.
Nema treceg hattricka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.