Bas tako, i meni smeta takav pristup al eto...
A sad uzivati u igri nasih mladih reprezentativaca
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A nisu. Trebo je Stanoje makar poluvrijeme. A haj za Oremusa me ne čudi, neće on skoro. Dok zaigraju svi godina će proći.Historicar je napisao/la:Jel ovo Oremuš i Stanojević nisu ni minute igrali
On nasao nekom nesto govoriti, de bgt... samo ignore dijasporca.belosevic28 je napisao/la:Ovaj pitar je stvarno mekad bio simpatican, nasmijes se kad sta napise, al brate nema potrebe da vrijedjas. Prvo je Celik nebitan kub, pa su Ilijas, Vigosca itd sela, pa je Rudar seljacka ekipa...i tako u nedogled. Ipet kazem, ovakvim razmisljanjem se stvara animozitet kao sto su kone uradile i vidi sta su dobile?! Zivo me zanima odakle si ti pa su ti svi seljaci
Btw, prica mi igrac Rudara, dobra utakmica bila u prvom poluvremenu, k'o da je prvenstvena
Zar se svega ti pališ na komentare onog nepismenog lika? One gluposti ne treba ni čitati, još onako nepismene postove. Zar njega neko shvata ozbiljnobelosevic28 je napisao/la:Ovaj pitar je stvarno mekad bio simpatican, nasmijes se kad sta napise, al brate nema potrebe da vrijedjas. Prvo je Celik nebitan kub, pa su Ilijas, Vigosca itd sela, pa je Rudar seljacka ekipa...i tako u nedogled. Ipet kazem, ovakvim razmisljanjem se stvara animozitet kao sto su kone uradile i vidi sta su dobile?! Zivo me zanima odakle si ti pa su ti svi seljaci
Btw, prica mi igrac Rudara, dobra utakmica bila u prvom poluvremenu, k'o da je prvenstvena
Svjestan si da se na forum moze svako prijaviti i da kao takav ne bi trebao biti relevantan izasta... Hvala Bogu pa forumasi nisu ti koji predstavljaju navijace Sarajeva.belosevic28 je napisao/la:A jbg kad se neko identifikuje kao nas navijac, onda se ti postovi prate i imaju odjeka kod drugih. Nazalost ali je tako.
Dobri su svi,kova malo losiji ali nije katastrofa,gade mi se ovi komentari kad je njemacka zabila gol ..Psuju mater kovacevicu.fuj!belosevic28 je napisao/la:To si upravu brate.
Serbecic strasna utakmica !
Ma očekivao sam Oremuša, jer nakon onih silnih njegovih slika, videa i izjava sa onog treninga, mnogi portali su ga uvrstili protiv Čelika među 18, a on izgleda nece među 18 prije utakmice sa Borcem krajem februara 2020OsmanhodzicBuco je napisao/la:A nisu. Trebo je Stanoje makar poluvrijeme. A haj za Oremusa me ne čudi, neće on skoro. Dok zaigraju svi godina će proći.Historicar je napisao/la:Jel ovo Oremuš i Stanojević nisu ni minute igrali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.