NK Široki Brijeg

vuvu_zzz
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la vuvu_zzz » 11 nov 2010, 19:44

nisam se ja uhvatio za to, vec su se pojedinci ufatili koji su iz tvog grada :roll:

znam sta sam citao
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 nov 2010, 19:46

vuvu_zzz je napisao/la:
Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.
Konkretno sb fidelis je najveci zastupnik te teorije , nismo mi drugi su, :lol:
Druga stvar samo nije jasno nesto se busate u prsa za nekakve sportske kampove,stadion a nemte normalne drenaze za onakav teren bi se i neke oranice postidile :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 19:52

adnanhz je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:
Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.
Druga stvar samo nije jasno nesto se busate u prsa za nekakve sportske kampove,stadion a nemte normalne drenaze za onakav teren bi se i neke oranice postidile :roll:
Da drenaža nije na maksimalnom nivou ona se utakmica uopće nebi igrala jer 3 dana bez prestanka je padala kiša onako kako si vidio u tv prenosu i samo je čudo da je travnjak ono uspio uopće "izdržati" .
Inače je travnjak sasvim pristojan iako star preko 35 godina . A o kampu moraš doći i vidjeti jer je to čudo , 2 x travnata (savršena) terena 1x umjetna trava , igralište za odbojku,mali nogomet , svlačionice za seniore , teretana , svlačionice za omladinski pogon i mnogo tog još više .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 11 nov 2010, 20:00

Koliko znam Dinamo je osvojio danasnji kup eufa,67 znaci prvaci su bili!!!Svatko normalan je se ogradio od one zastave i ne vidim vise nigdje problem.Naravno da je kazna zasluzena,nije ni to problem.Problem je sto se ovdje pise o svemu samo ne o Širokom Brijegu.Ti decko dođi vidi kakav nam je kamp pa pricaj.Mozes igrati kosarku,odbojku,mali nogomet,rukomet,...........4 dana je kisa padale bez prestanka a evo padala je i danas i teren je u losem stanju,sad je na razini onih u premijer ligi.Dao Bog da nasi klubovi uvijek budu ispred klubova iz srbije i hrvatske jer bi nam to svima podiglo i vrijednost a i lakse bi nam bilo u Europi.
Idemo li u Mostar po pobjedu????? :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 11 nov 2010, 20:10

Konacno i mi u nekom pozitivnom svjetlu.Sportsport iako je huškao na nas cijelo ovo vrijeme od pojavljivanja ove glupe zastave imao je hrabrosti otici u Široki i sve ovo snimiti.Kad vidim ove snimke nije mi zao sto sam se topio 90 minuta!!! :mrgreen: :twisted: :twisted: :lol: :x :P :P 8-) cestitao bi igracima Sarajeva na korektnosti !!! :) :D

net.hr
Kontakt:

Post Postao/la net.hr » 11 nov 2010, 20:12

adnanhz je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:
Ovi momci je najvjerovatnije i nisu unijeli na stadion, njima je samo ''zanimljivo'' bilo paradirati na tribini sa njom kao idiotima, a nju jesu po prvim info donijeli momci koji su se izjasnili kao torcida i kod njih je kakva je bila prica a nitko nije to lupnuo bezveze uocena po dolasku (i tu je odmah morala biti i uklonjena), sto nije neobicno jer bilo je i ljudi iz drugih dijelova hercegovine, imotske krajine, ali eto to je na istragi da pokaze pravu sliku, no to je nebitno u svemu tome i ni u kojem slucaju ne opravdava domacina koji je morao to uociti i ranije skloniti, ako ne vec pri pretresu, i oni koji su je izvjesili na tribini i oni koji su je unijeli (istraga je jos u tijeku) zasluzeno su kaznjeni ili ce biti kaznjeni. Kao i klub. To nazalost nije jedini slucaj na ovim prostorima, dogadjalo se i na utakmicama Hajduka, Dinama, po Europi u Rimu, Madridu, Milanu, sjecamo se svi i paljenje Hrvatske zastave u Sarajevu, paljenje zastave BiH u Širokom, paljenje zastave HB u Mostaru, jednostavno treba kazniti pojedince i krenuti dalje jer u suprotnom zaista nema smisla.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 nov 2010, 00:06

Mani se pominjanja sta je gdje paljeno :evil: i ko je sta koliko palio - ko je i koliko mostova srusio i branio. Slazem se da treba da idemo dalje - ali ne po cijeni da nas uvucete u problem s UEFA i FIFA. Bar da ne ispastamo zbog onih koji nas i ne vole - zato smo ogorceni gdje god se nesto ljaga baca na BiH. I vi ste dio nje, makar to ne zelili, pai mi ispastamo ako nas kazne - vama je svejedno ako vas FIFA i UEFA kazni. Nama nije svejedno ako i nas kazne zbog nekih budala. Nije valjda da je nekome to cilj. Mi zelimo uspjeh BiH klubova i svako dobro nasem klubu Siroki Brijeg u Evropi, ali urazumite se ... To je ono sto vam zeli svako normalan. Dosta je ba - stanite na loptu. Zadnje godinu dvije ste stvarno prevrsilu svu mjeru...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bob 33
Kontakt:

Post Postao/la bob 33 » 12 nov 2010, 13:07

MAMIĆ: Sarajevo i Željo ugledajte se na Zrinjski I Široki....
Maminjo je ipak udijelio packe čelnicima Sarajeva i Željezničara, porukom kako uprave tih klubova nisu na razini najtrofejnijih klubova u zemlji: "Nije mi jasno kako najtrofejniji BiH klubovi, Sarajevo i Željezničar, nisu konstantno u vrhu. Kada gledamo veličinu grada, broj stanovnika i navijača, to pokazuje da nesposobni u njihovim upravama sjede nesposobni ljudi", poručio je Maminjo, navodeći primjer Zrinjskog i Širokog, gdje se radi bolje i organiziranije.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 nov 2010, 13:08

Nisi ti dobar s glavom nikako cuj ko su to nasi i vasi ? i nemoj mi reci da sam jos jedan protiv Sirokog i ostalog , jer to je suplja odmah bolje upuceni znaju ... :evil: :evil: Osudili su svi i to je to ... kakos am napisao u nekim postovima a ti ga brate pretjera ... Mi to smrdimo pa nismo vasi ili vi niste nasi ne kontam
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 12 nov 2010, 15:59

Ovo saopštenje za javnost FK Široki Brijeg je jadno. mizerno i pokazuje da izgleda ta bolest nacionalizma i fašizma nikada neće nestati iz tih ljudi.Nikada nisam bio sklon da optužujem većinu tj. cjelokupan narod zbog idiotarija pojedinca ali kada ZVANIČNO UPRAVA jednog fudbalskog kluba izađe sa ovakvom izjavom i koju vjerovatno 100% podržavaju navijači i građani Širokog Brijega,onda je zaista žalosno i tužno.Pa zar normalnom mozgu i čovjeku koji recimo nije uopšte sa ovih prostora ne bi bilo jasno šta se zapravo desilo u ratu 92'-96 ???!!!Pa (ne)ljudi, dokle više???Izjednačavati npr. četnike i ustaše (kojih se svaki normalan čovjek zgražava bilo da je srbin,hrvat ili bošnjak jer su to FAŠISTI u suštini) i bivšu ARBIH je sramotno i nenormalno! Izjednačavati HVO koji je izvršio agresiju i masakre nad civilima kada su četnici počeli paliti i klati sve redom!Zašto mislite da je ubijen pokojni Blaž Kraljević, komandant HOS-a, čija se vojska borila protiv četnika i za Bosnu???Ja se iskreno stidim onoga što su propadnici ARBiH napravili u Grabovici, svaki NORMALAN čovjek bi trebao jer je to fašizam i umobolnost i zadrtost.
Podsjeti me odmah na izjavu Karadžića koji kaže da su Sarajlije sami na sebe ispaljivali granate i na Sarajevo?!Da li je čovjek kojem je poginula familija cijela ispalio tu granatu na njih?Nije, jer nije ni mogao izaći iz podruma od agresorskih snajpera i granata! Dakle, sami smo sebi krivi što smo se Ko je i gdje pravio konc-logore i masakre nad civilima? Zastava RBiH na kojoj su ljiljani postoji nekoliko vijekova i Kulina Bana i na takvu historiju je ponosan svaki normalan stanovnik ove Države, pogotovo katolički franjevci , zastupnici katoličanstva i hrvata ,koji su imali veliku ulogu kroz historiju Bosne.Od davnina su ti ljiljani i zašto je problem ta zastava koju su Kraljevi koristili vijekovima???Meni lično ne smeta hrvatska zastava niti ću ikada tako maloumno razmišljati.Meni smeta fašizam koji je duboko ukorijenjen i narod koji na to nasjeda, koji mrzi svakog i sve što je drugačije od njegove IDEOLOGIJE, RELIGIJE ILI NARODNE PRIPADNOSTI.Dok god slijedili ljude i vođe koji to propagiraju, neće ni vas niko voljeti niti će te u očima normalnih,civilizovanih ljudi biti normalni jer je to BOLEST i to gora od side.
Ne može ti niko zabraniti da razmišljaš svojom glavom i niko ti od tih vođa ne može zabraniti da na forumu kažeš ono što želiš, ali što je najtužnije i na forumu nećeš da razmišljaš svojom glavom!
Ja dok sam živ ću se boriti za Državu koja će biti sinonim za multietničnost, suživot, harmoniju i ljubav.Borit ću se protiv onih što upiru prstom i nazivaju nekog četnikom,ustašom, balijom samo zbog imena ili načina odijevanja jer takvi ljudi su BOLEST koja se širi.Dok god na to ne bude većina spremna, priča o sportu,kulturi,obrazovanju - NEMA SMISLA i u začaranom smo krugu samo zato što slijedimo IDIOTE koji radi svojih kompleksa i trauma i interesa tako pričaju i rade.Budimo normalni jer je fudbal kao i sve drugo dato normalnim ljudima i takvi trebamo biti.
ja s
Ja se nadam da ovaj post neće biti izbrisan jer se i ovaj portal bori protiv fašizma i nacionalizma kao i ja !
Svim normalnim ljudima želim sve najbolje i razmišljajte SVOJOM GLAVOM !
Željo - My first love!!!

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 13 nov 2010, 14:35

mozda da ne pustaju ubice da pobjegnu bi i imali neki kredibilitet da se razmisli o onome sto pricaju, ovako ne treba trositi vrijeme ni na citanje onoga sto zele da nam poruce... komotno se ta opstina moze svrstati u isti kos... svi pusu u isti rog nazalost... nema progresivnog razmisljanja ili i ako ga ima takvi ljudi nece u dogledno vrijeme dobiti bilo kakvu sansu...

ubistvo je ubistvo... nista ga ne moze opravdati... nacizam je nacizam, nista ga ne moze opravdati... i fasiti voze mercedese i nose kravate... a ima ih i svih nacija... udri fasistu dok je mlad bez obzira koje ime nosi...

smrt fasizmu, sloboda narodu...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 13 nov 2010, 15:02

bob 33 je napisao/la:MAMIĆ: Sarajevo i Željo ugledajte se na Zrinjski I Široki....
Maminjo je ipak udijelio packe čelnicima Sarajeva i Željezničara, porukom kako uprave tih klubova nisu na razini najtrofejnijih klubova u zemlji: "Nije mi jasno kako najtrofejniji BiH klubovi, Sarajevo i Željezničar, nisu konstantno u vrhu. Kada gledamo veličinu grada, broj stanovnika i navijača, to pokazuje da nesposobni u njihovim upravama sjede nesposobni ljudi", poručio je Maminjo, navodeći primjer Zrinjskog i Širokog, gdje se radi bolje i organiziranije.
Pa da, zato je titula u Sarajevu, a kup u Banjaluci. A ove ce godine izgleda biti isto samo sa zamjenom trofeja.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 14 nov 2010, 09:49

Završeno sa nacizmom, više nijedan post ne želim vidjeti na tu temu. Vratimo se fudbalu.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 14 nov 2010, 14:27

Marjan. Jedan dan u Širokom Brijegu.

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46480.htm

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 nov 2010, 17:05

Bravo, svaka čast, treba nam vaša pobjeda :mrgreen:
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 nov 2010, 18:48

Jbg. razočaraste me na kraju :cry:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 nov 2010, 19:01

@Box,
Ako si slučajno pomislio da će se drina boriti sa zrinjskim za o(p)stanak onda stvarno ne pratiš ovu ligu. Bilo bi nepravedno i prema Bogu i prema narodu da zrinjski ispadne, kvalitetom su svjetlosnim godinama ispred pola timova premijer lige, tako da od te ljubavi nema ništa... To si se mogao uvjeriti i danas, btw. Čestitke i širokom na fantastičnoj utakmici danas, ljepotica polusezone, realno bi bilo remi, ali je sreća morala pomaziti i mostarce jednom.. U svakom slučaju čestitke i jednima i drugima..
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 14 nov 2010, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nbamacosmswin
Kontakt:

Post Postao/la nbamacosmswin » 14 nov 2010, 19:03

Sramotna utakmica u Mostaru pod hitno ovu utakmicu treba uefa pregledati, za stelu je znao citav široki,pod hitno obje ekipe izbaciti iz lige.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 14 nov 2010, 19:04

nbamacosmswin je napisao/la:Sramotna utakmica u Mostaru pod hitno ovu utakmicu treba uefa pregledati, za stelu je znao citav široki,pod hitno obje ekipe izbaciti iz lige.
hahahahahaha ovakvi su mi najdraži
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 nov 2010, 19:50

spielführer_21 je napisao/la:@Box,
Ako si slučajno pomislio da će se drina boriti sa zrinjskim za o(p)stanak onda stvarno ne pratiš ovu ligu. Bilo bi nepravedno i prema Bogu i prema narodu da zrinjski ispadne, kvalitetom su svjetlosnim godinama ispred pola timova premijer lige, tako da od te ljubavi nema ništa... To si se mogao uvjeriti i danas, btw. Čestitke i širokom na fantastičnoj utakmici danas, ljepotica polusezone, realno bi bilo remi, ali je sreća morala pomaziti i mostarce jednom.. U svakom slučaju čestitke i jednima i drugima..
Daj molim te, kakav kvalitet, to bi bilo isto kao što bi ja tebi sad trebao reči kako je nepravedno što je Drina poslednja i da je bolja od polovine klubova, jednostavno PL je još uvijek domaćinska liga i to se i u ovom kolu potvrdilo, mada ova utakmica smrdi na nešto drugo ali nevažno sad, vidjećemo taj kvalitet u Zvorniku.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.