znam sta sam citao
Konkretno sb fidelis je najveci zastupnik te teorije , nismo mi drugi su,vuvu_zzz je napisao/la:Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.
Da drenaža nije na maksimalnom nivou ona se utakmica uopće nebi igrala jer 3 dana bez prestanka je padala kiša onako kako si vidio u tv prenosu i samo je čudo da je travnjak ono uspio uopće "izdržati" .adnanhz je napisao/la:Konkretno sb fidelis je najveci zastupnik te teorije , nismo mi drugi su,vuvu_zzz je napisao/la:Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.![]()
Druga stvar samo nije jasno nesto se busate u prsa za nekakve sportske kampove,stadion a nemte normalne drenaze za onakav teren bi se i neke oranice postidile
Ovi momci je najvjerovatnije i nisu unijeli na stadion, njima je samo ''zanimljivo'' bilo paradirati na tribini sa njom kao idiotima, a nju jesu po prvim info donijeli momci koji su se izjasnili kao torcida i kod njih je kakva je bila prica a nitko nije to lupnuo bezveze uocena po dolasku (i tu je odmah morala biti i uklonjena), sto nije neobicno jer bilo je i ljudi iz drugih dijelova hercegovine, imotske krajine, ali eto to je na istragi da pokaze pravu sliku, no to je nebitno u svemu tome i ni u kojem slucaju ne opravdava domacina koji je morao to uociti i ranije skloniti, ako ne vec pri pretresu, i oni koji su je izvjesili na tribini i oni koji su je unijeli (istraga je jos u tijeku) zasluzeno su kaznjeni ili ce biti kaznjeni. Kao i klub. To nazalost nije jedini slucaj na ovim prostorima, dogadjalo se i na utakmicama Hajduka, Dinama, po Europi u Rimu, Madridu, Milanu, sjecamo se svi i paljenje Hrvatske zastave u Sarajevu, paljenje zastave BiH u Širokom, paljenje zastave HB u Mostaru, jednostavno treba kazniti pojedince i krenuti dalje jer u suprotnom zaista nema smisla.adnanhz je napisao/la:Konkretno sb fidelis je najveci zastupnik te teorije , nismo mi drugi su,vuvu_zzz je napisao/la:Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.![]()
Druga stvar samo nije jasno nesto se busate u prsa za nekakve sportske kampove,stadion a nemte normalne drenaze za onakav teren bi se i neke oranice postidile
Pa da, zato je titula u Sarajevu, a kup u Banjaluci. A ove ce godine izgleda biti isto samo sa zamjenom trofeja.bob 33 je napisao/la:MAMIĆ: Sarajevo i Željo ugledajte se na Zrinjski I Široki....
Maminjo je ipak udijelio packe čelnicima Sarajeva i Željezničara, porukom kako uprave tih klubova nisu na razini najtrofejnijih klubova u zemlji: "Nije mi jasno kako najtrofejniji BiH klubovi, Sarajevo i Željezničar, nisu konstantno u vrhu. Kada gledamo veličinu grada, broj stanovnika i navijača, to pokazuje da nesposobni u njihovim upravama sjede nesposobni ljudi", poručio je Maminjo, navodeći primjer Zrinjskog i Širokog, gdje se radi bolje i organiziranije.
hahahahahaha ovakvi su mi najdražinbamacosmswin je napisao/la:Sramotna utakmica u Mostaru pod hitno ovu utakmicu treba uefa pregledati, za stelu je znao citav široki,pod hitno obje ekipe izbaciti iz lige.
Daj molim te, kakav kvalitet, to bi bilo isto kao što bi ja tebi sad trebao reči kako je nepravedno što je Drina poslednja i da je bolja od polovine klubova, jednostavno PL je još uvijek domaćinska liga i to se i u ovom kolu potvrdilo, mada ova utakmica smrdi na nešto drugo ali nevažno sad, vidjećemo taj kvalitet u Zvorniku.spielführer_21 je napisao/la:@Box,
Ako si slučajno pomislio da će se drina boriti sa zrinjskim za o(p)stanak onda stvarno ne pratiš ovu ligu. Bilo bi nepravedno i prema Bogu i prema narodu da zrinjski ispadne, kvalitetom su svjetlosnim godinama ispred pola timova premijer lige, tako da od te ljubavi nema ništa... To si se mogao uvjeriti i danas, btw. Čestitke i širokom na fantastičnoj utakmici danas, ljepotica polusezone, realno bi bilo remi, ali je sreća morala pomaziti i mostarce jednom.. U svakom slučaju čestitke i jednima i drugima..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.