Razumijem ja PL i stari mi je bio tamo, al kako se to broji u ratni staž da ga ****? Ti si upućeniji pa nam objasni. Ni 1996 mi nije jasna, mislim razumijem pripadnik Armije al koliko znam tad već nije bilo rata nego postepeno.VolimTz je napisao/la:Fakat, i ja se pitam.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znam da su neki nasi branili Dubrovnik, dok su u isto vrijeme drugi napadali Vukovar. Nije valjda da svima sve broje.Heller je napisao/la:Razumijem ja PL i stari mi je bio tamo, al kako se to broji u ratni staž da ga ****? Ti si upućeniji pa nam objasni. Ni 1996 mi nije jasna, mislim razumijem pripadnik Armije al koliko znam tad već nije bilo rata nego postepeno.VolimTz je napisao/la:Fakat, i ja se pitam.
Ozbiljno, ne znam. Suludo izgleda, narocito ovaj u 1996., staz da, ali ratni ne. Muckalice ponovo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Valjda se tek kraj 1996. uzima kao prestanak neposredne ratne opasnosti.Ni 1996 mi nije jasna, mislim razumijem pripadnik Armije al koliko znam tad već nije bilo rata nego postepeno
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa šta ona ima bit lijepaDex je napisao/la:Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
samo za svog čovjeka, a ima ih neudatihOsim13 je napisao/la:Pa šta ona ima bit lijepaDex je napisao/la:Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa
Može biti jedino PL jer je tih dana i formirana u Tešnju.Heller je napisao/la:Đe on ratovo 1991?Derdiyok je napisao/la:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Al nije ratovo ****.dirkules je napisao/la:Može biti jedino PL jer je tih dana i formirana u Tešnju.Heller je napisao/la:Đe on ratovo 1991?Derdiyok je napisao/la:
Nullius in verba
@Heller Naravno da nije ratovao, ali odbrana nije počela sa ABiH također.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Sarrifufna
ako joj vidis lice, onda uopste i nije muslimanka, pajelDex je napisao/la:Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa
4:50
you really got to love that bitch's eyes
pocasni precjednik @ FK Formula
- Fantasista
- Kontakt:
Jel proradila stranica?
Ja pokušao ući al prijeti mi neki virus
Nikad čista posla sa SDA kockastim glavama
Ja pokušao ući al prijeti mi neki virus
Nikad čista posla sa SDA kockastim glavama
Naravno da ne priliči. Čim razgovarate zajedno neprilični ste.Dex je napisao/la:Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa
Let's talk about SIX baby!
Ja ne znam gdje nađete te gluposti.Dex je napisao/la:Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Sarrifufna
Sta ce zena sama u kafaniOsim13 je napisao/la:Šta će žensko napolju
pocasni precjednik @ FK Formula
Neki su se organizovali 1991.godine. Ne sjećam se koji je ono datum uzet, 30.mart 1991. bi mogao biti, kao dan osnivanja PL i samim tim početak organizacije otpora.Heller je napisao/la:Đe on ratovo 1991?Derdiyok je napisao/la:
sad vidio jednu nosi još masku preko, jak smog u Sarajevu, gori grčka vatraSarrifufna je napisao/la:ako joj vidis lice, onda uopste i nije muslimanka, pajelDex je napisao/la:Upravo pročita da ne priliči da se kaže muslimanki da je lijepa![]()
4:50
you really got to love that bitch's eyes
Ko je taj pokemon?

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.