BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Pjanic prima loptu od stopera i jedina mogucnost koji ima je vratiti istu nazad, ili pokusati je provuci prema naprijed. Za Sarica i Cimirota ne znas je l' vise stete ofanzivi ili defanzivi. Ovo je vrh ekipa protiv ekipe koja se brani i koja ti ne vrsi presing na 30m. Treba zrtvovati krilo i pojacati vezni red da bi se lakse lopta prenosila i kontrolisala radi ovih kontri gdje bekovi izlaze previse prema naprijed.
Jedan grad, jedna ljubav!
B tim s 1 utakmicom u nogama bolji od A tima s bezbroj utakmica u nogama ... i mi hocemo negdje ... na koridu u Cevljanovice, eto gdje ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hahah ljudi se okomili na Pjanica, gledate li vi tekmu ikako. Dvojac cimirot saric u izgradnji napada doprinose jedno VELIKO 0 (NULA). Debeli mjenjaj sredinu odmah!!!
Baho je najveci krivac. Obolio opet dabogda
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 15 okt 2019, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Barbarossa
- Kontakt:
ALLAHU EKBER
la ilahe illallah vahdehu la serike leh
la ilahe illallah vahdehu la serike leh
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Gumistucna
- Kontakt:
rijetko ga ko razumijedelinjo je napisao/la:ali iPjanketu je tegoba jedne subotre igra sa Ronaldom a onda naredne mora sa Saricem![]()
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- kontrasviju
- Kontakt:
Hajrović je 3 puta lošiji igrač od Višće, kakav god Višća da je. I to bi se svi mi ovdje uvjerili da 5 utakmica zaredom krene od početka.Drape je napisao/la:Igrao je Višća do sad u kvalifikacijama mnogo više od Izeta pa smo tu gdje jesmo. Salanović je naše najbolje krilo koje nas i dalje drži u igri, zbog njeg su Grci i odustali od kvalifikacija i odlučili do kraja samo provjeravati nove igrače.let3 je napisao/la:Madal je napisao/la:Jel ima gdje Hajrovica? Napad? Odbrana?
Bukvalno nestao u akciji...ali naši veliki forum strucnjaci vele da je Messi za Viscu
![]()
samo nidje bosanskog Messija na terenu
1921
U zadnjih 8 utakmica imamo jedan clean sheet i to protiv lihtenstajna....pametnom dosta
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Glupo je spominjati Sarica i Cimirota kad su svi losi, ali bukvalno.
Trebalo bi odmah napraviti dvije izmjene u poluvremenu... svjezi Jajalo i Besic umjesto Cimija i Sarica pa da uzmemo posjed na sredini terena.
Kolasinac mora vise pokusavati...
Trebalo bi odmah napraviti dvije izmjene u poluvremenu... svjezi Jajalo i Besic umjesto Cimija i Sarica pa da uzmemo posjed na sredini terena.
Kolasinac mora vise pokusavati...
Gumistucna je napisao/la:rijetko ga ko razumijedelinjo je napisao/la:ali iPjanketu je tegoba jedne subotre igra sa Ronaldom a onda naredne mora sa Saricem![]()
tuga majke mi ..jedne sedmice moras izbaciti u sansu Ronalda i Higuaina ...a onda se moras prebaciti i restartovati na Sarica I Hodzica
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nasa repka ko tottenham.Svaki put “malo nam je falilo”,”nikad poraz samo lekcija”,”vise srece drugi put” itd...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- IlCapitano
- Kontakt:
Bešić odmah umjesto Cimirota. Kakav je da je doktor za ovog.
Sarić vani ili za Krunića ili Duljevića.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Da nije Sea, sad bi gubili na poluvremenu.
Ocajni smo u svakom smislu i to postane ocigledno protiv svake ekipe koja iole zna igrati fudbal. Defanzivno smo smijesni, od svake protivnicke polusanse mi napravimo stopostotnu. Nevjerovatno je koliko prostora uvijek ostane pozadi, kao da igramo s igracem manje od samog pocetka utakmice. Ovaj Gojak je odlican fudbaler, ali nerijetko ima potez viska i vise mi on izvuce zivaca, nego igracina Saric. Cak i da dobijemo ovo, C tim Italije ce nas rastaviti na proste faktore. Najvecu car svemu daje ovaj strucnjak umilnog glasa, kojeg je milina slusati dok nasi reprezentativci plesu po terenu. 
Daj Besica, nek bar neko dobije crveni.
Daj Besica, nek bar neko dobije crveni.
Odbrana u paketu sa bekovima vjerovatno u rangu San Marina. Nevjerovatno kakvi su to kikseri, s loptom na vi, postavljanja i veza sa sredinom za njih su visa matematika.
Tesko da mi na klupi imamo nesto posebno bolje. Jajala nikako ne bih volio vidjeti, mozda jedino Besic umjesto Cimirota. Uvesti i ovog iz Maribora ako vec bude gusto za rezultat, Duljevic vec odavno nema minuta.
Gojak soliranje i komplikovanje zna nervirati (primjer vracanje lopte u zadnjoj minuti), ali barem ima ono dole za razliku od vecine.
Tesko da mi na klupi imamo nesto posebno bolje. Jajala nikako ne bih volio vidjeti, mozda jedino Besic umjesto Cimirota. Uvesti i ovog iz Maribora ako vec bude gusto za rezultat, Duljevic vec odavno nema minuta.
Gojak soliranje i komplikovanje zna nervirati (primjer vracanje lopte u zadnjoj minuti), ali barem ima ono dole za razliku od vecine.
Prije 70. minute on mijenja samo ako se neki igrač povrijedi a i tad uvede BajićaGoalgetter je napisao/la:Robi ako je pametan odmah ce izvrsiti dvije izmjene (Cimirot i Saric van) inace gubimo ovu utakmicu, Ali sumnjam da razmislja o tome.
Bešić je još veći retard od CimirotaIlCapitano je napisao/la:Bešić odmah umjesto Cimirota. Kakav je da je doktor za ovog.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
jajalo,krunic,visca in a cimirot,saric,hajrovic out
Krunić, bez nogu da igra je bolji od Sarica. Nije naš futbal u krizi nego nama menadžeri sastavljaju ekipu
Jooj sto vi znate palamuditi.
Daj bolan ima jos polu vrijeme da se igra!
Daj bolan ima jos polu vrijeme da se igra!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, denza, General505, Goalgetter, lolcina, RajvoSA03, rukometubih23, Shategabri, UtdBiH21, Wolffire i 103 gosta.