HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Zašto je utakmica bila blokirana u williamsu vec u 10 sati, da je trebalo široki bi ovu momcad Zrinskog dobio 5 razlike,niti jedan zuti kartom, start , sramota od lige , ovo nije prva vec 5 u nizu izmedju ova kluba koji igraju 3 za 3 boda ,nek se zna.Maka Ivankovic 40 mu godina rastura Široki smješno.
Hoces reci da je Siroki neka ozbiljna momcad?!nbamacosmswin je napisao/la:Zašto je utakmica bila blokirana u williamsu vec u 10 sati, da je trebalo široki bi ovu momcad Zrinskog dobio 5 razlike,niti jedan zuti kartom, start , sramota od lige , ovo nije prva vec 5 u nizu izmedju ova kluba koji igraju 3 za 3 boda ,nek se zna.Maka Ivankovic 40 mu godina rastura Široki smješno.

Hoces reci da u ovoj drzavi ima neka ozbiljna momcad?
Ja sam uplatio par u Milleniumu u 16 i 45 min!

nijedne godine Široki nije "pustio" Zrinjskom, samo je 2005 Zrinjski pustio Širokog u polufinalu Kupa BIH....nbamacosmswin je napisao/la:Zašto je utakmica bila blokirana u williamsu vec u 10 sati, da je trebalo široki bi ovu momcad Zrinskog dobio 5 razlike,niti jedan zuti kartom, start , sramota od lige , ovo nije prva vec 5 u nizu izmedju ova kluba koji igraju 3 za 3 boda ,nek se zna.Maka Ivankovic 40 mu godina rastura Široki smješno.
par nije blokiran ni u Premieru, ni u Mileniumu, ni u Bet-Liveu.....
Mario Ivanković ima 35 godina.....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ma pusti kompleksase,mozda momak nije ni sa sirokog vec provokator!
zrinjski jedini multenticki klub a da nije iz bosnjackog dijela
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Bio i ostat ce prijatelju! 

haveru na ovome vam svi koje ja poznajem (a poznajme ih puno Hz i BP 46) skidamo kapu i cesto se ovdje kod nas prica kako furate jednu pravo pozitivnu furku u kojo ima mjesta i za bosnjaka i za srbinaHSKZM je napisao/la:Bio i ostat ce prijatelju!
sto se toga tice svaka cast
jos kad bi se rijesio stadion bilo bi extra i puno stvari bi krenulo u pravom smjeru !!!
uzeli ste i veceras momacki
Stadion se mogao davno rjesiti no to je stvar politike,da se stadion hoce rjesiti rjesilo bi se to prodajom zemljista i pravljenjem manjih funkcionalnih stadiona i Velezu i Zrinjskom!
BB je ruglo od stadiona al zato mu plac vrijedi para i para!
BB je ruglo od stadiona al zato mu plac vrijedi para i para!
juniori Zrinjskog su danas pogotkom mladog Barisica savladali Leotar 1:0,inace ovom momku je ovo 19 pogodak ove sezone!
Zasluzio je ako nista uzi krug momcadi pored silnih kvazi igraca!
Zasluzio je ako nista uzi krug momcadi pored silnih kvazi igraca!
Dragičević nije ni dotakao loptu kod trećeg gola. Autogol čist k'o suza. Nepostojeće reakcije kod druga dva gola u drugom poluvremenu golmana Širokog su bile skoro pa nevjerovatne.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
To im prijetiš, jel ?ćaćapreljepi je napisao/la:Nastavite li, imat ćete privatnu poruku...

bravo zrinjski,napokon jedna dobra utakmica,cestitam nasem treneru musi....nadam se da cemo se pojacat i slagat momcad za iducu godinu i pohod na titulu prvaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
PRVE LIGE FEDERACIJE?Rosas7 je napisao/la:bravo zrinjski,napokon jedna dobra utakmica,cestitam nasem treneru musi....nadam se da cemo se pojacat i slagat momcad za iducu godinu i pohod na titulu prvaka

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
hahaha KOMPLEKSASI hahahćaćapreljepi je napisao/la:Vi "Ultrasi" i "Zrinjevci" koji pišete ovdje, da znate da već više od 2 mjeseca nitko od naših ne piše na ovom licemjernom i jednonacionalnom forumu, što možete i sami skontati ako išta u glavi imate iz ovih samo par postova što su ostavili na zadnje dvije strane ovi navijači drugih klubova, ovi kvazimultnietnićari...Toliko ! Nastavite li, imat ćete privatnu poruku...

Da nije TUZNO bilo bi RUZNO
ne vidim razloga sto nebi ovdje pisao o Zrinjskom,to sto su neki zadrti nacionalizmom i jednoumljem nije moj problem,pratim forum dugo i ima svecega od provokacija do laznih tekstova nekih novinara ali ovdje smo da pisemo o sportu a ovi sto se cesto sjecaju rata nisu nas problem!
caca hakerdrH je napisao/la:hahaha KOMPLEKSASI hahahćaćapreljepi je napisao/la:Vi "Ultrasi" i "Zrinjevci" koji pišete ovdje, da znate da već više od 2 mjeseca nitko od naših ne piše na ovom licemjernom i jednonacionalnom forumu, što možete i sami skontati ako išta u glavi imate iz ovih samo par postova što su ostavili na zadnje dvije strane ovi navijači drugih klubova, ovi kvazimultnietnićari...Toliko ! Nastavite li, imat ćete privatnu poruku...![]()
Da nije TUZNO bilo bi RUZNO
trazi ip i bije ljude po mostaru jesi jak
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Cuvaj te se ćaća haker unistava forumase preko privatni poruka 

Samo jedan klub Velež Mostar
Tako je plemiĆuplemic1 je napisao/la:ne pisite ovdje sveto ime Zrinjskog vise i ne dajite povoda multietniĆarima za bilo kakve rasprave !!!!!!

Vid ti momka jest jakićaćapreljepi je napisao/la:Vi "Ultrasi" i "Zrinjevci" koji pišete ovdje, da znate da već više od 2 mjeseca nitko od naših ne piše na ovom licemjernom i jednonacionalnom forumu, što možete i sami skontati ako išta u glavi imate iz ovih samo par postova što su ostavili na zadnje dvije strane ovi navijači drugih klubova, ovi kvazimultnietnićari...Toliko ! Nastavite li, imat ćete privatnu poruku...

Eto, ako nitko neće pisati ovdje od vas "Plemića" onda ću ja. Ionako mi deda živi dolje pa će me obavještavati

Znači, sljedeća tekma Zrinjevaca je u Zvorniku protiv Drine koja vas osokoljena dočekuje nakon remija protiv Sarajeva

p.s. Nije da vas simpatiziram (ipak mi je Čelik dole numero uno), ali uvijek kontra primitivizma i nacionalizma..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:uvijek kontra primitivizma i nacionalizma..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.