Stariji gospodin koji svršava na sramotno "Nož, žica, Srebrenica"Mandrak je napisao/la:Ovaj RBA isto glumio finjak duži period ali ne može da izdrži više...evo i on pokazuje svoje pravo napaceno lice...samo razmišljaju o obrezanim falusima![]()
kakav poremecaj, pa to je nevjerovatno
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- nookey
- Kontakt:
Pa šta drugo očekivati od kloceva?Mandrak je napisao/la:Ovaj RBA isto glumio finjak duži period ali ne može da izdrži više...evo i on pokazuje svoje pravo napaceno lice...samo razmišljaju o obrezanim falusima![]()
kakav poremecaj, pa to je nevjerovatno
![]()
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
hajde malo ti na onu svoju temu napaćeni stvore, jesi li ti stvarno glup ili treniraš ???RBA 1987 je napisao/la:Ma naravno, hahahahaha, al već kada se lažete morate biti malo organizovaniji, hahahahah
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
jel te to slager poslo?ovdje malo na zeleni forumRBA 1987 je napisao/la:Ma naravno, hahahahaha, al već kada se lažete morate biti malo organizovaniji, hahahahah
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Borac 33
Zeljeznicar 25

Zeljeznicar 25
Čovjek napiše da u Borcu nema para, dobije uredan demant da to nikako ne može biti tačno imajući u vidu renoviranje stadiona, planiranja izgradnje još dvije tribine (sjeverne i južne) te također par "imena" u rosteru. Dakle para ima, nisu desetine miliona, al' nađe se ponešto za birački korpus. 
Jel teško shvatiti ili da vam nacrtamo?
Hajnce, viriš iz pakaša tog gestapovca.
@HSKZM
Istopiće se ta prednost do maja mjeseca.
Jel teško shvatiti ili da vam nacrtamo?
Hajnce, viriš iz pakaša tog gestapovca.
@HSKZM
Istopiće se ta prednost do maja mjeseca.
- zeljovac87
- Kontakt:
Dobro ima budala među nama. OK a šta je sa vama?RBA 1987 je napisao/la:Ma neznam prijatelju, ali ako ti živiš sa ovakvima u istom gradu, znam da ti je teško, čuvaj djecu, pazi sa kim će u vrtić, pazi sa kim će da sjede u školskoj klupi, jer evo iz priloženog vidiš da se glupost širi, ili je ovo isti čovjek, ipak neću da vjerujem da su ovo dva pacijenta...KARL HAJNC je napisao/la:Oni ne lažu,oni su takvi po prirodi p.r.i.g.l.u.p.i, čim ih neko izofira i iznese činjenice odmah riječi odlepršaj,odskakutaj itd s naše teme........RBA 1987 je napisao/la:Ma naravno, hahahahaha, al već kada se lažete morate biti malo organizovaniji, hahahahah
manijak to ne može biti svak![]()
Što se tiče para ne stojimo mi tu baš najbolje. Zapitajmo se zašto smo juče igrali onako kao djevojčice?! Nisu ni nama baš najredovnije plate a o premijama neću ni pisati. Usput, juće sam čuo da se Borac raspituje za dvojicu naših igrača.
nasla krpa zakrpu,love is in the airKARL HAJNC je napisao/la:Oni ne lažu,oni su takvi po prirodi p.r.i.g.l.u.p.i, čim ih neko izofira i iznese činjenice odmah riječi odlepršaj,odskakutaj itd s naše teme........RBA 1987 je napisao/la:Ma naravno, hahahahaha, al već kada se lažete morate biti malo organizovaniji, hahahahah
manijak to ne može biti svak![]()
Zadnji put prijavljen/a:
14 nov 2010, 20:43
Ukupno postova:
142 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.02% od svih postova / 0.78 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(142 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(67 post(ov)a / 47.18% od postova korisnika/ce)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dobra arena, šteta što je mogu napuniti samo Zvezda ili Partizan..
I Željo. :=)
Ma može i dosta drugih klubova većih od željeznićara...tanzla je napisao/la:Dobra arena, šteta što je mogu napuniti samo Zvezda ili Partizan..
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zeljovac87
- Kontakt:
Nisam slinio ali je stadion porpilićno sređen. Bio sam ja i prije u BL i u poređenju sa stanjem u kojem se nekada nalazio, stadion sad izgleda prilićno dobro. A to ime ulice u kojoj se nalazi stadion treba mijenjati. Pa nisu svi pravoslavci u toj ulici pa da ulica nosi ime Vladike!?RBA 1987 je napisao/la:Hahahahaha, jadno, jadno, jadno, pokušaj nešto bolje...
@zeljovac, pa ti si bio u Banjaluci, jednom došao i odmah počeo da navijaš za Borac, molim te kao malo objektivnijeg da ovim panjevima napišeš kakav je stadion, jesi li i malo zaslinio za Banjalučkom arenom iz Ul. Vladike Platona...
Ne sumnjam nimalo.
Jedno je sigurno, BoJac ne može.
Jedno je sigurno, BoJac ne može.
Gdje je administrator da nam skine vise ovog glupana sa nase teme ja kako je lik dosadan
Stadion "Senad Lupić" Banjaluka bi bilo najprikladnije, složićeš se? 
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 14 nov 2010, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
haha divi ovog pitara koridaša KARL HAJNCA što im se žetonira u pakaš
joooojjj
Borac - ŽELJEZNIČAR 1:0 (Maletić)
ŽELJEZNIČAR: Šehić - Marković, Stanić, Vasilić, Kerla - Ćulum (Perak), Savić, Bešlija M, Čolić E (Višća), Zeba (Baljić) - Popović

Glup pa glup.
ŽELJEZNIČAR: Šehić - Marković, Stanić, Vasilić, Kerla - Ćulum (Perak), Savić, Bešlija M, Čolić E (Višća), Zeba (Baljić) - Popović
Glup pa glup.
cuj simic
sad ces ti care odavde dobiti šut kartu trajno...samo se malo strpi, pa ce ti se administrator zahvaliti za doprinos ovoj temi i tome slicno.
- spielführer_21
- Kontakt:
U pravu je čovjek, Šimić promaši prazan gol sinoć protiv Dinama, a Radovanović me najviše razočarao, zagrijava se pola sata i na kraju i ne uđe u igru. Zna ovaj sve k'o insan...RBA 1987 je napisao/la:Pa što da me skine, evo lijepo hoću da vam kažem da ste loši, loše ste igrali, a najslabiji su bili, Čulum, Simić, Radovanović... Sve levat do levata...adi11 je napisao/la:Gdje je administrator da nam skine vise ovog glupana sa nase teme ja kako je lik dosadan
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Neka smo mi losi idi sad na svoju temu i tamo svrsavajRBA 1987 je napisao/la:Pa što da me skine, evo lijepo hoću da vam kažem da ste loši, loše ste igrali, a najslabiji su bili, Čulum, Simić, Radovanović... Sve levat do levata...adi11 je napisao/la:Gdje je administrator da nam skine vise ovog glupana sa nase teme ja kako je lik dosadan
- zeljovac87
- Kontakt:
Vidim da nisi baš upoznat sa našom ekipomRBA 1987 je napisao/la:Pa što da me skine, evo lijepo hoću da vam kažem da ste loši, loše ste igrali, a najslabiji su bili, Čulum, Simić, Radovanović... Sve levat do levata...adi11 je napisao/la:Gdje je administrator da nam skine vise ovog glupana sa nase teme ja kako je lik dosadan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.