Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sta mozes izvuc od igraca kojem se lopta pri prijemu najjednostavnijeg pasa odbija 2 metra od noge ? Mozes ga samo za ku.rac povuc. S morzem bi ista situacija bila. Razlika bi bila jedino u tome sto mu ne bi citav forum je.bo najmilije.
Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.
Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.
Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170
Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.
Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.
Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.
Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.
Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Amar bi bar natjerao na vece zalaganje od strane igracaEpidaurus je napisao/la:Sta mozes izvuc od igraca kojem se lopta pri prijemu najjednostavnijeg pasa odbija 2 metra od noge ? Mozes ga samo za ku.rac povuc. S morzem bi ista situacija bila. Razlika bi bila jedino u tome sto mu ne bi citav forum je.bo najmilije.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da, ja sam jedini član na forumu koji je prije dvije godine bio za Prosineckog ispred Amara.
Jeste dosadan ovaj crnogorski četalj
Virtu4l je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.![]()

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- Fantasista
- Kontakt:
Gori ste vi što mislite da čuvari klupe i tribina mogu nešto da naprave. Zove Krunića i Bešića koji loptu jedva vide na treningu u svojoj ekipi umjesto da poziv dobije neko ko zaslužuje. Momcima iz naše fildžan lige pružiti šansu jer nisu ništa gori od odrona koji igraju u amaterskim ligama i donose vodu saigračima u Turskoj.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da ode kad je bilo vrijeme, poslije najvece sramote u historiji reprezentacije, debakla protiv mrtve Armenije.Epidaurus je napisao/la:Pa ne znam sta ste ocekivali da se napravi sa dva igraca svjetske klase i jos hrpom invalida ? Daleko je Robi od nekog velikog strucnjaka svakako al nasim invalidima ne bi pomogli ni Pep i Klopp zajedno. Realnost je da smo go ku.rac od ekipe i nista bolji od ovih poluekipa iza kojih cemo zavrsit. Promijenit selektora je najmanji problem, on ce vjerovatno nakon sto se ne plasiramo ni kroz baraz otic al sav igracki skart i kriminalci u savezu ce ostat. Potrefila nam se jedna jaka generacija i digla nam ocekivanja u nebo, sad se samo vracamo gdje smo uvijek i bili.
Koliko svjetskih klasa imaju Finci, Armenci i Grci zajedno? Kad su ti konkurencija karine manjak kvalitete nije nikakav izgvor. Uostalom da je gubio sve po 5:0 sve bi mu bilo oprosteno da nije dozvolio sebi da ostane do kraja.
Al nek je, nadam se da vise nikakav trenerski angazman nece pronaci nakon ovoga, jer neko kome Grci osutaju na gol vise puta nego su osutali od eura 2004 do danas, nije trener, vec je neko ko je zalutao na tu poziciju.
Ti si bio medju najogavnijim od svih lizaca usranog zutog supka. Zakopaj se u neku septicku jamu i ne izlazi.Vucevich je napisao/la:Da, ja sam jedini član na forumu koji je prije dvije godine bio za Prosineckog ispred Amara.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
-
- Kontakt:
Haha kako uspi napraviti veci cirkus od ere Hotica i priprema u njemackoj.
Jos se smije Kovacevicu prije nego sto ce ga zabiti. Pa ti ga pozvao pjani stvore.
Vadi Hodzica koji se jedini borio.
Dajte nam repku iz premijer lige. Ove dame otjerati zajedno sa Vucevichem i ostalom dijasporom.
Jos se smije Kovacevicu prije nego sto ce ga zabiti. Pa ti ga pozvao pjani stvore.
Vadi Hodzica koji se jedini borio.
Dajte nam repku iz premijer lige. Ove dame otjerati zajedno sa Vucevichem i ostalom dijasporom.
Amar Osim - Selektor

Jedan grad, jedna ljubav!
Neka njega da imam po kome da pishkim na ovom podforumu.samoposmatram je napisao/la:Ove dame otjerati zajedno sa Vucevichem i ostalom dijasporom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:Amar Osim - Selektor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
E jesi smijesan, njih samo bog moze natjerati da trce. Niko vise. Trcat ce iduce kvalifikacije, jednu utakmicu naravno.BosniaBoston je napisao/la:Amar bi bar natjerao na vece zalaganje od strane igracaEpidaurus je napisao/la:Sta mozes izvuc od igraca kojem se lopta pri prijemu najjednostavnijeg pasa odbija 2 metra od noge ? Mozes ga samo za ku.rac povuc. S morzem bi ista situacija bila. Razlika bi bila jedino u tome sto mu ne bi citav forum je.bo najmilije.

MORA OTICI PRIJE BARAZA! AKO TREBA PUSKOM OTJERATI!!! NEZNALICA MRTVA!
Taman nas vodio Braco gumena glava.
Taman nas vodio Braco gumena glava.
Normalno da je selektor kriv sto sve izgleda jalavo nepovezano, amaterski kad dosta igraca nikad zajedno nisu ni igrali. Njegovo je da odabere prave igrace i uigra. Rekao je da BiH sigurno ima kvalitet za to drugo mjesto, nije uspio, vozdra.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 15 okt 2019, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske op reprezentacije BiH
Povuci morza za Ku.rac svakako ga ne vadis iz usta.Epidaurus je napisao/la:Sta mozes izvuc od igraca kojem se lopta pri prijemu najjednostavnijeg pasa odbija 2 metra od noge ? Mozes ga samo za ku.rac povuc. S morzem bi ista situacija bila. Razlika bi bila jedino u tome sto mu ne bi citav forum je.bo najmilije.
23
- mohikanac12
- Kontakt:
Nađi sebi kuju, prvi sam ga zapiko!Virtu4l je napisao/la:Neka njega da imam po kome da pishkim na ovom podforumu.samoposmatram je napisao/la:Ove dame otjerati zajedno sa Vucevichem i ostalom dijasporom.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Amar ‘3-0 od Borca’ Osim hahaha
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 7 gostiju.