Daj mi alternative tim igračima, pogotovo Kvržiću.svabo8 je napisao/la:[
Stani, hoces da kazes da Saric, Hotic, Kvrzic zasluzuju mjesto u reprezentaciji?
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Najgore je sto nije otjeran nakon Irske, vec su ga cuvali dok nije upropastio citave kvalifikacije za Rusiju.Raonffa je napisao/la: Počevši od Papeta koji je dočekan prilično euforično, otjeran kao ker nakon Izraela.
Meša koji je dočekan kao neko ko neće analizirati protivnike na kaseti i koji će znati taktički postaviti ekipu, da nas izvadi iz govana, otjeran kao ker nakon Irske.
Robi isto tako dočekan kao neko ko će vratiti stari sjaj reprezentaciji, biće otjeran kao ker u budućnosti.
Tako će biti i u budućnosti, a stvarni problem tj. problem zalaganja i profesionalizma igrača će ostati.
- invincible1921
- Kontakt:
Pape je trebo nogu doibt nakon brazilaVucevich je napisao/la:Najgore je sto nije otjeran nakon Irske, vec su ga cuvali dok nije upropastio citave kvalifikacije za Rusiju.Raonffa je napisao/la: Počevši od Papeta koji je dočekan prilično euforično, otjeran kao ker nakon Izraela.
Meša koji je dočekan kao neko ko neće analizirati protivnike na kaseti i koji će znati taktički postaviti ekipu, da nas izvadi iz govana, otjeran kao ker nakon Irske.
Robi isto tako dočekan kao neko ko će vratiti stari sjaj reprezentaciji, biće otjeran kao ker u budućnosti.
Tako će biti i u budućnosti, a stvarni problem tj. problem zalaganja i profesionalizma igrača će ostati.
Mesa je MORAO dobit nakon irske...
=\_1921_/=
Pa umjesto tog Hotica iz Slovenije i Sarica iz Koreje zovni 2 mladja igraca iz premijer lige. Afirmisi ih. Draze mi je gledat Cavara i Danilovica kako grijese nego ovu dvojicu. A odgovorno tvrdim da su i Todorovic i Kadusic bara-bara sa Kvrzicem, plus su 10 godina mladjiJonSnow je napisao/la:Daj mi alternative tim igračima, pogotovo Kvržiću.svabo8 je napisao/la:[
Stani, hoces da kazes da Saric, Hotic, Kvrzic zasluzuju mjesto u reprezentaciji?
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovaj probao otici na vrijeme, pa i prije svih ocekivanja.invincible1921 je napisao/la:
Pape je trebo nogu doibt nakon brazila
Mesa je MORAO dobit nakon irske...
Nisu mu dali

Ko je krivac?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hotić nije ni ulazio, a Todorović je igrao 90% utakmica kvalifikacija.svabo8 je napisao/la:Pa umjesto tog Hotica iz Slovenije i Sarica iz Koreje zovni 2 mladja igraca iz premijer lige. Afirmisi ih. Draze mi je gledat Cavara i Danilovica kako grijese nego ovu dvojicu. A odgovorno tvrdim da su i Todorovic i Kadusic bara-bara sa Kvrzicem, plus su 10 godina mladjiJonSnow je napisao/la:Daj mi alternative tim igračima, pogotovo Kvržiću.svabo8 je napisao/la:[
Ti ne razmiješ d aje naša liga na takvom nivou da igrači bez obzira na svoje kvalitete nisu nisu spremni da odigraju ni 45 minuta ozbiljnog fusbala.
Šta više očekivati?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije ovdje problem kvalitet igraca nego pristup istih, shvatite to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno u ovom moru losih partija po meni je Todorovic medju najgorim...ako ne i najgori bio. Realno ako cemo samo o Kvrzicu ja mislim da mi trenutno boljeg na tom mjestu nemamo
=\_1921_/=
- JohnCleese
- Kontakt:
A za to je krivac?harden je napisao/la:Nije ovdje problem kvalitet igraca nego pristup istih, shvatite to.
Svabo je to...
Svabo je to...
Svi. Ne jedan krivac nego su svi krivci. Pocevsi od igraca koji su obicni bezmudani koji ne smiju uci u duel pa do Robija, a zavrsis sa neandertalcima iz saveza.JohnCleese je napisao/la:A za to je krivac?harden je napisao/la:Nije ovdje problem kvalitet igraca nego pristup istih, shvatite to.
Ako mislis da je Robi krivac - isto bi bilo i sa Osimom, Sliskovicem, Nalicem, nebitno, sa svakim domacim.
A i kad budemo imali igrace koji su u klubu gdje redovno igraju, tad mozda i bude nesto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro si, zaboravio sam da je vodio još jedan ciklus, ali nebitno, poenta je ista, svi su otjerani.Vucevich je napisao/la:Najgore je sto nije otjeran nakon Irske, vec su ga cuvali dok nije upropastio citave kvalifikacije za Rusiju.Raonffa je napisao/la: Počevši od Papeta koji je dočekan prilično euforično, otjeran kao ker nakon Izraela.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JohnCleese
- Kontakt:
A da je recimo neki stranac selektor ( ne znam koliko mora biti udaljen od BiH da ga se smatra strancem) kojeg bi izabrao ovaj savez mislis da bi onda igraci imali pristup i igrali bi redovno u svojim klubovima ?harden je napisao/la:Svi. Ne jedan krivac nego su svi krivci. Pocevsi od igraca koji su obicni bezmudani koji ne smiju uci u duel pa do Robija, a zavrsis sa neandertalcima iz saveza.JohnCleese je napisao/la:A za to je krivac?harden je napisao/la:Nije ovdje problem kvalitet igraca nego pristup istih, shvatite to.
Ako mislis da je Robi krivac - isto bi bilo i sa Osimom, Sliskovicem, Nalicem, nebitno, sa svakim domacim.
A i kad budemo imali igrace koji su u klubu gdje redovno igraju, tad mozda i bude nesto.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne mislim na bilo kakvog stranca nego nekog ko je zapravo imao neki uspjeh i jest neko ime u trenerskom svijetu ( van balkana ). Nece se popraviti pristup samo jer ih vodi neki stranac nego jer ih vodi neko kvalitetniji i bolji motivator, gledaj ko je nas vodio zadnjih par ciklusa, dobili smo samo one od kojih smo individualno jaci. Ja vjerujem da bi sa ozbiljnim selektorom i ovom istom grupom vec osigurali drugo mjesto.JohnCleese je napisao/la: A da je recimo neki stranac selektor ( ne znam koliko mora biti udaljen od BiH da ga se smatra strancem) kojeg bi izabrao ovaj savez mislis da bi onda igraci imali pristup i igrali bi redovno u svojim klubovima ?
To sto ne igraju u klubima je druga stvar mada sam i to spomenuo jer je itekako bitno. Oko reprezentacije ima mnogo problema i na puno mjesta smrdi, kriviti samo jednog pojednica ili par ljudi nema apsolutno nikakvog smisla.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako mislis da ce ovaj savez dovesti stranca/ trenera koji je imao neki uspjeh, koji je neko ime u trenerskom svijetu i koji je samim tim bolji motivator ( ako je uopste, jer mislim da bi bas takvim trenerima bilo nepojmljivo da se igraci moraju motivirati za reprezentativne nastupe, ali nebitno ) ???harden je napisao/la:Ne mislim na bilo kakvog stranca nego nekog ko je zapravo imao neki uspjeh i jest neko ime u trenerskom svijetu ( van balkana ). Nece se popraviti pristup samo jer ih vodi neki stranac nego jer ih vodi neko kvalitetniji i bolji motivator, gledaj ko je nas vodio zadnjih par ciklusa, dobili smo samo one od kojih smo individualno jaci. Ja vjerujem da bi sa ozbiljnim selektorom i ovom istom grupom vec osigurali drugo mjesto.JohnCleese je napisao/la: A da je recimo neki stranac selektor ( ne znam koliko mora biti udaljen od BiH da ga se smatra strancem) kojeg bi izabrao ovaj savez mislis da bi onda igraci imali pristup i igrali bi redovno u svojim klubovima ?
To sto ne igraju u klubima je druga stvar mada sam i to spomenuo jer je itekako bitno. Oko reprezentacije ima mnogo problema i na puno mjesta smrdi, kriviti samo jednog pojednica ili par ljudi nema apsolutno nikakvog smisla.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa riba smrdi od glave, fino sam napisao da je i savez problem. I meni je nepojmljivo da se igraci moraju motivirati kad igraju za svoju drzavu, al eo recimo da protiv Finske ili Armenije nisu izasli sa stavom 'lako cemo sa ovima, sta ce oni' to se moglo dobiti. Onakav poluvrijeme protiv Grcke, nelose odigrano protiv Italije i sad odlicna utakmica protiv Finaca su pokazatelj da se moze.JohnCleese je napisao/la: Kako mislis da ce ovaj savez dovesti stranca/ trenera koji je imao neki uspjeh, koji je neko ime u trenerskom svijetu i koji je samim tim bolji motivator ( ako je uopste, jer mislim da bi bas takvim trenerima bilo nepojmljivo da se igraci moraju motivirati za reprezentativne nastupe, ali nebitno ) ???
Ne znam, to je moje misljenje, ne moze se ovdje biti pametan nikako. Puno problema, previse.
Drape je napisao/la:
Vidis mu u licu da je neznalica.
Ja na FM 19 bolje vodim repku i pozivam bolje igrače.
ODLAZI NARKOMANCINO!
I on ce propasti kao Safet. Ociju mi.
Neznalica.
I on ce propasti kao Safet. Ociju mi.
Neznalica.
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro jutro predsjedniče.

Dobro jutro selektore.

Dobro jutro jutro Bosno i Hercegovino.

Dobro jutro selektore.

Dobro jutro jutro Bosno i Hercegovino.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Najveci krivac ubjedljivo je Robert. Sjetimo se prve utakmice protiv S. Irske i da nas je ista rasula kao i Grci veceras, samo nisu imali srece da nas zabiju gol iz 354 sanse koje su stvorili. Znaci ocito je da Robert ne zna sta radi. Ekipa na terenu izgleda tako disbalansirano i neuigrano da je to neki maksimum neuigranosti. Forsiraju se neki igraci koji kvalitetom mogu da igraju samo nasu PL, ne znam iz kojeg razloga al znam da bi smjeli gledat reprezentaciju samo preko TV a nikako da igraju glavnu ulogu u istoj. Uglavnom jedini plus selektora je Kvrzic na desnom beku i hvala mu za to valjat ce nam u buducnosti, a mi moramo traziti novo ime da nas vodi u barazu da imamo kakve takve sanse, jer sa ovim selektorom se krecemo unazad i to svjetlosnom brzinom.
Najlosiji selektor koji nas je ikad vodio.
Najlosiji selektor koji nas je ikad vodio.
DB aka Ledeni
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.