Ne radi se o stvarnosti uopste. Nego kakav on signal salje kao kapiten svojim suigracima, prijateljima a sam nije puno ponudio? Nisu to uopste osobine jednog lidera, nego se izjavi da imamo dosta na cemu moramo da radimo, da se bolje ugiramo, sazrijemo kao ekipa, ali da imao potencijala. Tako nesto se izjavi, pa i da nije tacno, tako se izjavi, a ne poniziti igrace s kojim dijeli svlacionicu, a sam licno nista bolje nije izgledao na terenu. Mozes ti igrati u grande juve, ali sam nije nista apsolutno pokazao.Pogba je napisao/la:Fakat. Odlicna izjava i spustanje na zemlju. Osrednja reprezentacija kojoj je eksces izlazak na velike smotre, a u javnosti se neodlazak smatra kao katastrofa.jasmin10 je napisao/la:Lincovati Pjanica jer je rekao istinu.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
To je to.Tristan10 je napisao/la:Ne radi se o stvarnosti uopste. Nego kakav on signal salje kao kapiten svojim suigracima, prijateljima a sam nije puno ponudio? Nisu to uopste osobine jednog lidera, nego se izjavi da imamo dosta na cemu moramo da radimo, da se bolje ugiramo, sazrijemo kao ekipa, ali da imao potencijala. Tako nesto se izjavi, pa i da nije tacno, tako se izjavi, a ne poniziti igrace s kojim dijeli svlacionicu, a sam licno nista bolje nije izgledao na terenu. Mozes ti igrati u grande juve, ali sam nije nista apsolutno pokazao.Pogba je napisao/la:Fakat. Odlicna izjava i spustanje na zemlju. Osrednja reprezentacija kojoj je eksces izlazak na velike smotre, a u javnosti se neodlazak smatra kao katastrofa.jasmin10 je napisao/la:Lincovati Pjanica jer je rekao istinu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije on ponizio ostale igrace, a da pri tome nije barem duplo vise ponizio sebe kao kapitena i igraca sa najvecom reputacijom. Tako to treba shvatiti
Mi smo prosjecna reprezentacija sa Pjanicem na celu.
Dosta je floskula, unaprijed pripremljenih i odvaganih klise izjava. Iskrenost je jedini temelj za napredak.
Mi smo prosjecna reprezentacija sa Pjanicem na celu.
Dosta je floskula, unaprijed pripremljenih i odvaganih klise izjava. Iskrenost je jedini temelj za napredak.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ova grupa nam je bila ZICER i prvenstvo smo imali na tacni bukvalno. Nije nas izbacila niti Finska niti Armenija nego sami sebe, ponajvise pristupom u nekim utakmicama. Osrednja reprezentacija bi otisla na EP iz ove grupe, mi nismo ni to.Pogba je napisao/la:Fakat. Odlicna izjava i spustanje na zemlju. Osrednja reprezentacija kojoj je eksces izlazak na velike smotre, a u javnosti se neodlazak smatra kao katastrofa.jasmin10 je napisao/la:Lincovati Pjanica jer je rekao istinu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- RollingPaper
- Kontakt:
Najdebilnija moguća izjava ikad.
Nisam se nervirao mnogo nakon utakmice, valjda zato što smo se i pofino navikli da se sad-sad obrukamo, ali kad sam vidio u naslovu smješnu izjavu Pjanića poludio sam.
Klasična izvlakuša. Sve što je nedostajalo i oko čega se sve vrti u reprezentativnom fudbalu(osim ako nisi DE,FR,AR itd) jeste voljni je.beni momenat. Da ste poginuli na terenu ta izjava bi imala smisla i hype ove debilane iznad mog posta bi bio opravdan.
jao spustio nas Pjanic na zemlju
A dan te je.bo...
Nisam se nervirao mnogo nakon utakmice, valjda zato što smo se i pofino navikli da se sad-sad obrukamo, ali kad sam vidio u naslovu smješnu izjavu Pjanića poludio sam.
Klasična izvlakuša. Sve što je nedostajalo i oko čega se sve vrti u reprezentativnom fudbalu(osim ako nisi DE,FR,AR itd) jeste voljni je.beni momenat. Da ste poginuli na terenu ta izjava bi imala smisla i hype ove debilane iznad mog posta bi bio opravdan.
jao spustio nas Pjanic na zemlju
A dan te je.bo...
Opet jedna legendarna izjava covjeka koji je godinama ispred nas:
- najrodjeniji
- Kontakt:
Fudbaleri su inače poznati kao školovani ljudi i genijalci, lik vjerovatno ni čitat ne zna, ne znam što vas iznenađuje i vrijeđa ovakva izjava kad lik ne zna ni sistem kvalifikacija
Još malo pa smo treći, ide baraž. Dame i gospodo, Panjić Miralem
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Nevezano za ovu izjavu Pjanića, nego generalno za fudbalere...Od svih sportista, mislim da su oni na samom dnu kada su obrazovanje i inteligencija u pitanju.najrodjeniji je napisao/la:Fudbaleri su inače poznati kao školovani ljudi i genijalci, lik vjerovatno ni čitat ne zna, ne znam što vas iznenađuje i vrijeđa ovakva izjava kad lik ne zna ni sistem kvalifikacija![]()
![]()
![]()
Ovi klosari iz Srbije su ismijavali jednog Subotića zato sto je na okupljanjima citao knjige, a nije ganjao qrve, opijao se, igrao karte i pess...
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 16 okt 2019, 08:57, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lik prica 7 jezika, igra u jednom od najvecih klubova svijeta ... mozda jeste Panjic ali ne moras bas pisati glupostinajrodjeniji je napisao/la:Fudbaleri su inače poznati kao školovani ljudi i genijalci, lik vjerovatno ni čitat ne zna, ne znam što vas iznenađuje i vrijeđa ovakva izjava kad lik ne zna ni sistem kvalifikacija![]()
![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Narod voli rec "Zasto on ne igra za reprezentaciju kao za Juventus?"JonSnow je napisao/la:Baš se u jednom trenutku vidjelo u kakvom smo kurcu. Pjanić prima loptu 5m od najbližeg stopera, a u kadru se ne vide ni Sarić i Cimirot.
Sredina šuplja ko **** i šta onda od njega očekivat?
- najrodjeniji
- Kontakt:
Priča francuski jer je tamo živio cijeli život, priča valjda njemački jer se rodio u Luxu ili gdje već, i talijanski nabada jer se oko njega to čeprka.Pantelija je napisao/la:
Lik prica 7 jezika, igra u jednom od najvecih klubova svijeta ... mozda jeste Panjic ali ne moras bas pisati glupostinajrodjeniji je napisao/la:Fudbaleri su inače poznati kao školovani ljudi i genijalci, lik vjerovatno ni čitat ne zna, ne znam što vas iznenađuje i vrijeđa ovakva izjava kad lik ne zna ni sistem kvalifikacija![]()
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Ti ako jedan promil vjerujes u ovo sto si napisao.....najrodjeniji je napisao/la: lik ne zna ni sistem kvalifikacija
Pjana nista slagao nije izjava je na mjestu, za njega je najveca patnja uopste igrat sa ovim igracima, ja bi jos gore izjavio, sta treba uvijek glava u pijesak i ko nesto smo? E pa nismo, sasvim prosjecna ekipa kojoj uopste nije mjesto na EP
- anonymousHD
- Kontakt:
Bez dlake. Tako je Pjaniću. Kapitenski.
Nema se tu šta pričati, kakve igrače imamo, tako i igramo. Kad vidiš odbranu i sredinu, ne možeš više očekivati.
Nema se tu šta pričati, kakve igrače imamo, tako i igramo. Kad vidiš odbranu i sredinu, ne možeš više očekivati.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Nisam mu ja stavio riječi u usta, doduše možda od umora nije baš vezao, 17 kilomeara pretrčaodinoo je napisao/la:Ti ako jedan promil vjerujes u ovo sto si napisao.....najrodjeniji je napisao/la: lik ne zna ni sistem kvalifikacija
Pjanic apsolutno upravu. Cak je dobro sto covjek jos dolazi na okupljanja. Kakva je nipodistavanja prezivio, a najvazniji je igrac reprezentacije. Džeki svaka cast, ali da nema Pjanica nikad lopta ne bi ni dosla do Džeke.
Imamo toliko nesposobne bekove i stopere da nikako nisu mogli da iskoriste to sto je kod iznosenja lote uvijek bilo 2 igraca na Pjanicu. Tj i ostale nesposobne vezne igrače.
Jos Prosinecki uvodi Jajala umjesto Cimirota. Oj pa koliko retardiran moras da budes. Znaci nerijeseno ili poraz ti ne igraju apsolutno nista ti umjesto da uvedes Krunica ili Hotica (ofanzivnije igrace) on uvodi Jajala. Idiot.
Imamo toliko nesposobne bekove i stopere da nikako nisu mogli da iskoriste to sto je kod iznosenja lote uvijek bilo 2 igraca na Pjanicu. Tj i ostale nesposobne vezne igrače.
Jos Prosinecki uvodi Jajala umjesto Cimirota. Oj pa koliko retardiran moras da budes. Znaci nerijeseno ili poraz ti ne igraju apsolutno nista ti umjesto da uvedes Krunica ili Hotica (ofanzivnije igrace) on uvodi Jajala. Idiot.
Barba halali sto smo sumnjali.
Ovaj mali miš, kao i njegov stariji kafansku brat Edin i Miske, lazni mahalac s Mahmutovca, su posebna prica.
Fenomenalni igraci i nikakvi lideri, nastavljaci svijetle kafansko-mahalske tradicije iz vremena Bazena.
Nazalost njihova krivica je manja, glavnu odgovornost snosi bolesno i korumpirano okruzenje, koje ih je odgojilo da je Bosne mjesto gdje se loce, zdere i hoda po kafanama. Rezultati su od sekundarnog znacaja.
Fenomenalni igraci i nikakvi lideri, nastavljaci svijetle kafansko-mahalske tradicije iz vremena Bazena.
Nazalost njihova krivica je manja, glavnu odgovornost snosi bolesno i korumpirano okruzenje, koje ih je odgojilo da je Bosne mjesto gdje se loce, zdere i hoda po kafanama. Rezultati su od sekundarnog znacaja.
Sad se vidi da nije baš istina da pored Miralema treba samo postaviti dvojicu da trče i igraju defanzivu a on će sam držati vezni red prema naprijed. Cimirot i Sarić upravo odgovaraju profilu igrača koji su prema naprijed 0, nema od njih puno koristi u pas igri i kreaciji igre ali hoće se boriti i trčati.
Mali covjek definitivno, jadu jedan nek jsu Finska i Armenija vrhunske reprezentacije.
Jadu, dodjes ovdje da pijes i lumpujes a u Juvetu si manji od makovog zrna.
Jadu, dodjes ovdje da pijes i lumpujes a u Juvetu si manji od makovog zrna.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bosnjo22, Daduli, General505, GG3, MostarNeretva, Proximic, random11 i 75 gostiju.