Brato moram ti udarit repliku!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jasta trebali bi preci bulevar da nas nauce maniru kulturi i bontonu stare mostarske familije Pehar iz Krehinog Gradca,Marici iz Ljutog doca,Kvesici iz Jara i Zelenike iz KocerinaVolimVelez je napisao/la:Jok bola, mi smo seljacine iz podvelezja, a vi samoprozvani rvatici ste mostarćine prave. Šljegli 95-96 godineRigoletto je napisao/la:Pa dobro ima li itko da navija za taj nazoviklub s bar malo manira![]()
![]()
a hija zekani
Krmak okani se tolike kolicine hurde taman ces overirat. Na to rumeno lice su i halucinacije pocele. Grozno![]()
Pehara ima u deset sela, a jedni su starosjedioci u Mostaru, jer mi je stari pričo da smo njihovu zemlju, a imali su je puno nisu Turci oduzeli, Kvesiči nisu iz jara nego iz Mamića, Zelenike su iz Jara, a ima i Mostarskih, eno ti na Balinovcu zelenikin sokak, prije rata bio u ime jednog brata partizana, a danas u ime drugog brata koji je bio HR vojnik. Dalje Marići su iz Pologa,a u Mostaru su starosjedioci što mi na prvu pada na pamet Vladići, Dujmovići, Borasi,Balinovići,Komadine, Marojevići, Nibleri, Majksneri, Barteli, Kljajo,Novak, Ilić, Mihić...