mire96 je napisao/la:Ciro kad je otisao svi su mu se nahebali majke, jos poseban prilog napravljen na 60 minuta o menadzerskim talovima koje je kao imao oko repke. Sad ispade da je jedini selektor koji nam je ikad valjao. Mi se niti sa jednim selektorom nismo rastali mirno i u pozitivnoj atmosferi. Uvijek su bili neki skandali, glasine, navodi o nepotizmu. I koliko god se selektora izmijenilo, mi cemo uvijek imati taj problem. A ozbiljan selektor koji bi mogao stati na loptu i prekinuti taj vrtlog nece nikada doci da nas vodi jer bi mu to bila silazna putanja u karijeri. Zamisli ozbiljan selektor da mora kumiti i loziti svoje vrhunske igrace iz Juventusa, Rome, Arsenala da trce i da dobiju jednu Armeniju, Kipar ili C selekciju Grcke jbt.
Ma mislim da je to smijesna prica bar u ovom slucaju...zvao je robi najbolje sto je mogao, e sad o taktici, motivaciji bi se moglo diskutovat. Cuj menadzerska reprezentacija

jbt ko da imamo nez kakvih igraca po evropi pa ono nece da ih zove
Pljuvali ga radi Begovica ispostavi se da je Sehic bolji golman trenutno. Pljuvali ga za viscu ispostavi se da Hajrovic nije uospte bolji cak je i gore rijesenje da igra od prve minute. Pljuvali ga zbog Sarica, a ono Besic i pogotovo Jajalo nista bolje nisu igrali, cak su i debelo podbacili kad se uzem u ozbir sta se ocekivalo od njih....i kae mendadzer kroje sastav

Je.bem ti nasu raju ono je culo negdje da je to u fazonu furat pa kao hajde udri po tom

Ne mislim ovo za tebe nego opcenito govorim