A nama baraž je
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: A nama baraž je
Ko je domacin finala lige nacija?onaj ko je bolji na rang listi ili se izvlaci za to?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
I sad ce se raja opet nafurat da smo mi neki favoriti u barazu protiv bilo koje od ovih ekipa 

Nasa jedina sansa jeste da i finale igramo na domacem.
Nema sanse nadati se necemu u R.Irskoj pa i Walesu.
Ljudi pred svojim navijacima uvijek igraju iznad svojih mogucnosti.
U slucaju da u finalu gostujemo, onda je Slovacka najbolja opcija.
A kao domacini, svejedno mi je, bilo koja od nabrojanih.
Mislim da su ove kvale pokazale da smo u gostima donji protiv bilo koga.hurem je napisao/la:Nasa jedina sansa jeste da i finale igramo na domacem.
Mi smo u i kod kuce i nastrani protiv bilo koga donji ako ova Kitarevicka Marijoneta, Zutokljunski Kozojebac i Krme Debelo alkoholouzirano ostsna na klupi. Zivim za dan kad ce otici a dp tad Bojkot **** ti Begic Majku a i ti njemu. #bojkot#petarde#baklje# protiv italije.. samo samo pi dzepu..Odlazi krme debelo ..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
HvalA sto ste me ispravilinajrodjeniji je napisao/la:Zra je napisao/la:I Bosna odskace NEkvalitetom, realno gledajuciDrFilgud je napisao/la:Evo sada je cini mi se dosta jasnije. Najvjerovatnije su u igri Bosna, Vels, Slovacka, Repblika Irska, Sjeverna Irska.
Vels malo odskace kvalitetom, ostali smo tu negdje.

Bilo je malo ironicno napisano/zamisljeno xD
Jedini nacin prolaska na euro kroz baraz :
1. Dovesti novog trenera
2. Izviniti se Ibisevicu i Lulicu, na koljenima ih moliti da odigraju ovo zbog drzave
3. Vratiti Vranjesa (teskog srca ali treba nam)
4. Dilaveru zavrsiti papire kako znaju
5. Otjerati Sarica, Besica, Cimirota i jos par polovnjaka
6. Napraviti euforiju, vratiti povjerenje navijaca
7. Osvajamo Euro
1. Dovesti novog trenera
2. Izviniti se Ibisevicu i Lulicu, na koljenima ih moliti da odigraju ovo zbog drzave
3. Vratiti Vranjesa (teskog srca ali treba nam)
4. Dilaveru zavrsiti papire kako znaju
5. Otjerati Sarica, Besica, Cimirota i jos par polovnjaka
6. Napraviti euforiju, vratiti povjerenje navijaca
7. Osvajamo Euro
Gianni De Biasi - slobodan (vodio Albaniju na Euro 2016).
Heimir Hallgrímsson - trenutno vod Al-Arabi (stvorio Island i hit bio sa Islandom, hladno bi arape otpisao za izazov)
Hoćemo na EURO?
E to košta!
Heimir Hallgrímsson - trenutno vod Al-Arabi (stvorio Island i hit bio sa Islandom, hladno bi arape otpisao za izazov)
Hoćemo na EURO?
E to košta!
Kad bi ponudili Biasi-u 15 hiljada eura mjesecno +ako prodjemo na Euro npr 5 posto od nagrade(negdje sam procito da se za prolazak dobiva 10 miliona eura tako da on bio dobio 500 hiljada eura) prihvatio bi milion postohz1987 je napisao/la:Gianni De Biasi - slobodan (vodio Albaniju na Euro 2016).
Hoćemo na EURO?
E to košta!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
ItsRamiz je napisao/la:

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sreća pa je Lihtenštajn tek pred kraj kvalifikacija proigrao pa ćemo bar ispred njih završiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Znači danas i zvanično, Turska i Češka osigurale EURO. Očekivano.
Od ostalih, moguće su Vels, Slovačka, Sj.Irska, Irska, Danska, Švedska i Austrija.
Od ostalih, moguće su Vels, Slovačka, Sj.Irska, Irska, Danska, Švedska i Austrija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sve jace reprezentacije od Finske i Grcke. Ne valja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Na uefinoj strani je neki dan spominjan vels, s. Irska i slovacka sa nama u grupi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prvo treba da se završe kvalifikacije, pa da se onda vidi koliko će ekipa iz grupe B ići u baraž. Može 4, a može 5. Ako bude 4 onda je to to, a ako bude 5, onda 1 otpada. Sve to će se odrediti izvlačenjem. S tim što mi ne možemo s Dancima igrati prvu. Isto tako ni s Švedima. Malo je komplikovano jer ima puno zavisnih varijabli

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Večeras Rumunija i Švedska direktan duel za 2. mjesto. Šveđani trenutno drugi s 15, Rumuni treći s 14. Šveđani sljedeću s Fraskim Otocima, a Rumuni protiv "nezainteresovane" Španije u gostima. Prvi meč između ova 2 tima dobila Švedska s 2-1. Iskreno, ne bih imao ništa protiv da Šveđani budu u baražu s nama.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Švedska i zvanično na EURU. Ostale su još Austrija, Vels, Slovačka, Irska, Danska i Sj.Irska. Sutra igraju Austrija, Slovačka, Vels i Sj.Irska. Evo situacije.
Austrija-Makedonija. Računica je jasna, Austrija ne smije izgubiti i prošli su na EURO. Čak i ako izgube u zadnjem kolu gostuju Latviji koja je izgubila sve mečeve.
Sj.Irska-Holandija. I u ovoj grupi bi se situacija mogla riješiti već sutra. Sjevernim Ircima igra samo pobjeda da bi održali kakve takve šanse, jer zadnje kolo gostuju Njemcima, a Holanđani kući igraju s Estoncima. Prvu tekmu Holandija uzela 3-1.
Azerbejdžan-Vels i Hrvatska-Slovačka. Situacija u grupije je sljedeća:
1. Hrv 14 (7)
2. Mađ 12 (7)
3. Slo 10 (6)
4. Vels 8 (6)
Vels i Slovačka su pod imperativom. Velšani moraju dobiti da bi u zadnje kolo ušli s nadoknadivim zaaostatkom i da im onda pobjeda garantuje plasman na EURO. Zadnju igraju s Mađarima kući. Slovaci ako izgube, onda moraju navijati za remi između Mađarske i Velsa i da oni uzmu Azerbejdžan.
Austrija-Makedonija. Računica je jasna, Austrija ne smije izgubiti i prošli su na EURO. Čak i ako izgube u zadnjem kolu gostuju Latviji koja je izgubila sve mečeve.
Sj.Irska-Holandija. I u ovoj grupi bi se situacija mogla riješiti već sutra. Sjevernim Ircima igra samo pobjeda da bi održali kakve takve šanse, jer zadnje kolo gostuju Njemcima, a Holanđani kući igraju s Estoncima. Prvu tekmu Holandija uzela 3-1.
Azerbejdžan-Vels i Hrvatska-Slovačka. Situacija u grupije je sljedeća:
1. Hrv 14 (7)
2. Mađ 12 (7)
3. Slo 10 (6)
4. Vels 8 (6)
Vels i Slovačka su pod imperativom. Velšani moraju dobiti da bi u zadnje kolo ušli s nadoknadivim zaaostatkom i da im onda pobjeda garantuje plasman na EURO. Zadnju igraju s Mađarima kući. Slovaci ako izgube, onda moraju navijati za remi između Mađarske i Velsa i da oni uzmu Azerbejdžan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.