0-2Bosco je napisao/la:Ma oni su nafakaši, jel to Fabianski opet oduševljavao šire narodne mase ?GunnerS je napisao/la:Samo da tako ostaneFaraon iz Visokog je napisao/la:Eno cska gubi,sta sam vam reko
Fabianski ko Khan u vakat
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
0-2Bosco je napisao/la:Ma oni su nafakaši, jel to Fabianski opet oduševljavao šire narodne mase ?GunnerS je napisao/la:Samo da tako ostaneFaraon iz Visokog je napisao/la:Eno cska gubi,sta sam vam reko
Biće nešto,evo 2 boda iza Chelsea to se traži.GunnerS je napisao/la:Mi smo svakako napredni, a Arsenal ima još mjesta za napredakreds je napisao/la:Čestitam kolege napredujete samo tako.
moze bitBosco je napisao/la:Da nije neko sihire bacio na Fabianskog.
Pogledaj man of the match na arsenal.com pa ćeš vidjetBosco je napisao/la:Ma oni su nafakaši, jel to Fabianski opet oduševljavao šire narodne mase ?GunnerS je napisao/la:Samo da tako ostaneFaraon iz Visokog je napisao/la:Eno cska gubi,sta sam vam reko
ee nasoj sreci nema krajaBlue_He4rt je napisao/la:Jel`vam drago??
bod protiv tottenhama nikad nije dobar, nema veze koji smo na tabeli, koji su oni, ova se mora dobiti, msm realno ovo je utakmica za prestiz, oni nas mrze zato sto smo bolji, zato sto smo im uzeli mjesto u ligi 1919. xD a mi njih zato sto su kokoske XDFaraon iz Visokog je napisao/la:Uhh slijedece kolo valja ginut
sad cemo vidjet ko je brzibale il walcott
samo bez poraza i bod je dobar
Svaka mu čast !Bosco je napisao/la:Pogledajte od 0:05 do 0:20. Wenger kralj !
[youtube][/youtube]