Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Iskra-Sloboda ..Bitna utakmica i za jedne i za druge..Sloboda ce se tu pokazati gdhe su i sta su,a dok Iskra ako izgubi ovu utakmicu jedni od vecih favorita ce biti za ispadanje ,tako da zeznuto bas i mislim da ce iskra ovo dobiti uz sudjenje na njihovu stranu ,po koja lopta za njih i tjt..
Sloga Doboj-Bosna visoko..Sloga uzima visoko na umor,jer visoko igra u srijedu u vogosci tako da sigurno 4-5 za doboj..
Gorazde -Vakuf..Jako interesantna utakmica,u Gorazdu publika i sudjenje je vazda haos,tako da ako vakuf uzme bodove tamo treba ljudima skinut kapu i cestitati..
Gracanica-Slavija..Mislim ovo gracanica glat uzima..
Vogosca-lokomotiva..prvo poluvrijeme gusto,ali drugo na pocetku ce se vogosca odlijepiti i to i bi..
Drina-izvidja ..Izlet izvidjaca desetak razlike
Konjuh-Borac..Jako interesantna utakmica,najbolja i najzanimljivija sigurno..Konjuh u losoj formi traze se ,a Borac u dobroj..Treba uzeti u obzir da Borac nije uzeo 3 boda iz Zivinica pa sigurno nekih 5-6 godina minimum...Sada imaju dobru priliku,cuo sam i ja da im je pola ekipe povrjedjeno jos i igraju takvi kod Konjuha zato i igraju lose,sada ako ne procepe bit ce dole haosa u klubu ..
Maglaj-Leotar ..Dobra jedna utakmica,sa novim trenerom idu u pobjedu..Leotara ne vidim kao neku dobru gostujucu ekipu,a to prosle godine sto su uzeli bodove to je predzadnje kolo bilo vjerovatno se ovima nije ni igralo jbg sada nakon serije losih rezultata maglaj ce se vratiti trijumfom,vidim tu nekih 4-5 za maglaj ..
Sloga Doboj-Bosna visoko..Sloga uzima visoko na umor,jer visoko igra u srijedu u vogosci tako da sigurno 4-5 za doboj..
Gorazde -Vakuf..Jako interesantna utakmica,u Gorazdu publika i sudjenje je vazda haos,tako da ako vakuf uzme bodove tamo treba ljudima skinut kapu i cestitati..
Gracanica-Slavija..Mislim ovo gracanica glat uzima..
Vogosca-lokomotiva..prvo poluvrijeme gusto,ali drugo na pocetku ce se vogosca odlijepiti i to i bi..
Drina-izvidja ..Izlet izvidjaca desetak razlike
Konjuh-Borac..Jako interesantna utakmica,najbolja i najzanimljivija sigurno..Konjuh u losoj formi traze se ,a Borac u dobroj..Treba uzeti u obzir da Borac nije uzeo 3 boda iz Zivinica pa sigurno nekih 5-6 godina minimum...Sada imaju dobru priliku,cuo sam i ja da im je pola ekipe povrjedjeno jos i igraju takvi kod Konjuha zato i igraju lose,sada ako ne procepe bit ce dole haosa u klubu ..
Maglaj-Leotar ..Dobra jedna utakmica,sa novim trenerom idu u pobjedu..Leotara ne vidim kao neku dobru gostujucu ekipu,a to prosle godine sto su uzeli bodove to je predzadnje kolo bilo vjerovatno se ovima nije ni igralo jbg sada nakon serije losih rezultata maglaj ce se vratiti trijumfom,vidim tu nekih 4-5 za maglaj ..
Znamo i staje tu bitno, pratimo volimo i znamo sve u rukometu konju jedan **** u usta
Uzmes rezultat ekipe i pomnozis i podjelis da mogucnostima, ocekivanjima i dobijes rezultat koji kaze da li ce biti smjenjen trenerMancini je napisao/la:Ovdje pojedinci znaju kada i ko bi trebao dobiti otkaz!?![]()
![]()
5.kolo
Iskra B – Sloboda 1x (iskra mora pobijedit ako misle ista ove sezone,x zbog nekih losijih rezultata iskre i zbog dobre ekipe Slobode
Vogošća – Lokomotiva 1 bez puno kalkulacija
Konjuh – Borac BL 2 Borac favorit za titulu Konjuh u krizi cista pobjeda gostiju
Sloga D – Bosna V (1x zbog domaceg terena mada moze biti svega ovdje)
Maglaj – Leotar 1 bez puno kalkulacija leotar u gostima katastrofa
Gračanica – Slavija 1 iako Slavija pokazala da moze bit neugodna u gostima
Goražde – Sloga GV 2 sloga bolja ekipa mada u gorazdu niko nemoze bit siguran sa onim sirenama i publikom iz prvog svjetskog rata
Drina – Izviđač 2 izvidac 7-8 razlike sigurno
Iskra B – Sloboda 1x (iskra mora pobijedit ako misle ista ove sezone,x zbog nekih losijih rezultata iskre i zbog dobre ekipe Slobode
Vogošća – Lokomotiva 1 bez puno kalkulacija
Konjuh – Borac BL 2 Borac favorit za titulu Konjuh u krizi cista pobjeda gostiju
Sloga D – Bosna V (1x zbog domaceg terena mada moze biti svega ovdje)
Maglaj – Leotar 1 bez puno kalkulacija leotar u gostima katastrofa
Gračanica – Slavija 1 iako Slavija pokazala da moze bit neugodna u gostima
Goražde – Sloga GV 2 sloga bolja ekipa mada u gorazdu niko nemoze bit siguran sa onim sirenama i publikom iz prvog svjetskog rata
Drina – Izviđač 2 izvidac 7-8 razlike sigurno
Kome ti psuješ primitivac jedan!?Juventud je napisao/la:Znamo i staje tu bitno, pratimo volimo i znamo sve u rukometu konju jedan **** u usta
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kakva je svrha stalnog mijenjanja trenera?ham19 je napisao/la:Uzmes rezultat ekipe i pomnozis i podjelis da mogucnostima, ocekivanjima i dobijes rezultat koji kaze da li ce biti smjenjen trenerMancini je napisao/la:Ovdje pojedinci znaju kada i ko bi trebao dobiti otkaz!?![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
E to je sad neka druga stvar...da se mene pita skopljak bi jos uvijek bio trener vogosce, a sa tim u vitrini bi bila i titula prvaka bih u sezoni 17-18Mancini je napisao/la:Kakva je svrha stalnog mijenjanja trenera?ham19 je napisao/la:Uzmes rezultat ekipe i pomnozis i podjelis da mogucnostima, ocekivanjima i dobijes rezultat koji kaze da li ce biti smjenjen trenerMancini je napisao/la:Ovdje pojedinci znaju kada i ko bi trebao dobiti otkaz!?![]()
![]()
Teb futrovani medo jedanMancini je napisao/la:Kome ti psuješ primitivac jedan!?Juventud je napisao/la:Znamo i staje tu bitno, pratimo volimo i znamo sve u rukometu konju jedan **** u usta
Drži jezik za zubima!Juventud je napisao/la:Teb futrovani medo jedanMancini je napisao/la:Kome ti psuješ primitivac jedan!?Juventud je napisao/la:Znamo i staje tu bitno, pratimo volimo i znamo sve u rukometu konju jedan **** u usta
Bez prepucavanja na ovoj temi , idite negdje drugo ovdje se fura rukomet peto kolo premier lige pred nama i ostala dešavanja
U međuvremenu Srđan Savić iz Borca i Bošković iz Zrinjskog došli u Vogošću
Savić bio suspendovan u Borcu , ima viska 15 kg ali eto uncaninu valja i takav , Bošković top desno krilo nešto mu se izjalovilo za Irsku i nije otišao pomoći će Vogošći samo zavisi da li je ista radio i koliko , ako je bar na 40-50% kondicione spremnosti sigurno će opravdati dolazak
Savić bio suspendovan u Borcu , ima viska 15 kg ali eto uncaninu valja i takav , Bošković top desno krilo nešto mu se izjalovilo za Irsku i nije otišao pomoći će Vogošći samo zavisi da li je ista radio i koliko , ako je bar na 40-50% kondicione spremnosti sigurno će opravdati dolazak
Gdje da ja idem!? Nisam ja njega uvrijedio nego on mene.pastore je napisao/la:Bez prepucavanja na ovoj temi , idite negdje drugo ovdje se fura rukomet peto kolo premier lige pred nama i ostala dešavanja
Zasto pojedincima smeta publika,sirene i nacin navijanja u Gorazdu... osim toga Gorazde-Sloga 1, ocekujem pobjedu laksu od ocekivanog,kao i svake sezone tesko ce ko uzimai bodove u Gorazdu,bez obzira na to kakva je ekipa 
Gorazde i Maglaj su uvijek imali takvu vrstu navijanja i ja nevidim tu problem ...
Sto se tiče utakmice protiv Sloge GV-U, mislim da će biti gusto , ali da će Sloga odnijeti bodove... Vjerujem da će Gorazde kod kuće imati mnogo pobjeda , ali Sloga se pokazala ove sezone da je veoma nezgodna ekipa i da ce sigurno ciljati sami vrh tabele.
Sto se tiče utakmice protiv Sloge GV-U, mislim da će biti gusto , ali da će Sloga odnijeti bodove... Vjerujem da će Gorazde kod kuće imati mnogo pobjeda , ali Sloga se pokazala ove sezone da je veoma nezgodna ekipa i da ce sigurno ciljati sami vrh tabele.
Kod nas u Gračanici su hvala bogu odavno oćejfili sa tim rekvizitima tipa truba, bubanj, svirena itd...ja realno nemam problem sa tim stvarima, neka navija ko kako hoće ali brate dragi kad se polupijani ili poludrogirani natakare na sviranje, buku, PM, udari u glavu, zuji dva dana. Jbo i to, nije fazon. Ili ovo što rade u GV/U. Glava te zaboli nakon utakmice od one galame na zvučnike.gz234 je napisao/la:Zasto pojedincima smeta publika,sirene i nacin navijanja u Gorazdu...
Dlanovi, ruke, grlo, pa ko hoće nek navija i neka pusti i druge da rahat gledaju. Jbg, nije pošteno prema starijim ljudima, djeci i oni plate ulaznicu da lijepo, normalno gledaju a ne da ih 3 dana nakon tekme boli glava.
Nego da se vratimo terenu. Večeras Vogošća-Bosna V. Iako su mi mrski i jedni i drugi, volio bi da domaćini pobijede, čisto da Gračanica ostane ispred Bosne
5. kolo:
Gračanica – Slavija - 1 - sa dosta opreza treba pristupiti ovoj utakmici. Slavija se pokazala kao opasna. Slavija mora pasti
Iskra – Sloboda - 1 - Iskra pobjeđuje. Kao što sam napisao, Sloboda ima imena ali nema tim.
Sloga D. – Bosna V. - 1 - domaćini su ovdje bliži pobjedi. Sloga uvijek zajebana u Doboju a pitanje je i u kakvom će stanju biti gosti jer igraju večeras isto tako tešku utakmicu.
Goražde – Sloga GV/U - 1x2 - msm da je ovdje sve moguće. Gosti su kvalitetniji ali znamo da kvalitet u BiH nije presudan.
Vogošća – Lokomotiva - 1 - domaćini su bolji i trebali ovo riješiti u svoju korist.
Drina – Izviđač - 2 - sve osim dvice bi bilo iznenađenje.
Konjuh – Borac - 1x2 - komšije su očigledno u problemu. Borac uvijek kvalitetan u vrhu. Sve je moguće od toga da Konjuh pobijedi 8 razlike do toga da to isto učine gosti.
Maglaj – Leotar - 1 - Maglaj ne bi trebao imati problema na domaćem terenu protiv Leotara.
Sretno svima a posebno Gračanici.
Kod nas u Gračanici su hvala bogu odavno oćejfili sa tim rekvizitima tipa truba, bubanj, svirena itd...ja realno nemam problem sa tim stvarima, neka navija ko kako hoće ali brate dragi kad se polupijani ili poludrogirani natakare na sviranje, buku, PM, udari u glavu, zuji dva dana. Jbo i to, nije fazon. Ili ovo što rade u GV/U. Glava te zaboli nakon utakmice od one galame na zvučnike.baltazar7 je napisao/la:gz234 je napisao/la:Zasto pojedincima smeta publika,sirene i nacin navijanja u Gorazdu...
Dlanovi, ruke, grlo, pa ko hoće nek navija i neka pusti i druge da rahat gledaju. Jbg, nije pošteno prema starijim ljudima, djeci i oni plate ulaznicu da lijepo, normalno gledaju a ne da ih 3 dana nakon tekme boli glava.
Nego da se vratimo terenu. Večeras Vogošća-Bosna V. Iako su mi mrski i jedni i drugi, volio bi da domaćini pobijede, čisto da Gračanica ostane ispred Bosne
5. kolo:
Gračanica – Slavija - 1 - sa dosta opreza treba pristupiti ovoj utakmici. Slavija se pokazala kao opasna. Slavija mora pasti
Iskra – Sloboda - 1 - Iskra pobjeđuje. Kao što sam napisao, Sloboda ima imena ali nema tim.
Sloga D. – Bosna V. - 1 - domaćini su ovdje bliži pobjedi. Sloga uvijek zajebana u Doboju a pitanje je i u kakvom će stanju biti gosti jer igraju večeras
Gracanica svakako dobija mislim da je mnogo poslozenija ekipa u odnosu na Slabiju, koja sada mislim igra dobro ali da je to na kraju max sredina table
Iskra moguće da pobjedi Slobodu, jer tu nešto očito ne štima. A pričao sam sa čovjekom iz uprave Zivinica koji kaže da gdje igra onaj Memic da tu ekipe nema, kaže frajer pravi probleme non stop oko svega, non stop glumi nekog gazdu i uništava kolektiv. Jel zna ko šta o tom momku? Steta ako je tako, za Slobodu
Sloga Bosna mislim do zadnje minute gutavo, ako bude realno sudjenje mogao bi biti x. Bosna ima Harmandica koji može sam pobjediti svaku ekipu. Samo ako bude imao podršku od golmana
Aj sto izvizdase Vogošću na predstavljanju 
- trenutno igraju vogošća - visoko , ima stream na fb vogošće ..
- trenutno igraju vogošća - visoko , ima stream na fb vogošće ..
Taj sto ti je iz uprave prica o memicu vjerovatno mu krivo sto ne igra u zivinicama i prica tekve stvari.Ne poznajem momka licno, ali znam da je sigurno jedan od najboljih odbrambenih igraca u ligi ako ne i najbolji, sjecam ga se iz vremna kad je igrao u konjuhu kad su igrali ligu za prvaka 2-3 godine za redom...Ja da imam ekipu svakako bi zelio takvog igraca u ekipi... Po meni slobodi fali dobar strucnjak na klupi koji ce sastaviti tu ekipu koja ima 9-10 iskusnih igraca koji igraju pl vise od 10 godBAMBI je napisao/la:Kod nas u Gračanici su hvala bogu odavno oćejfili sa tim rekvizitima tipa truba, bubanj, svirena itd...ja realno nemam problem sa tim stvarima, neka navija ko kako hoće ali brate dragi kad se polupijani ili poludrogirani natakare na sviranje, buku, PM, udari u glavu, zuji dva dana. Jbo i to, nije fazon. Ili ovo što rade u GV/U. Glava te zaboli nakon utakmice od one galame na zvučnike.baltazar7 je napisao/la:gz234 je napisao/la:Zasto pojedincima smeta publika,sirene i nacin navijanja u Gorazdu...
Nego da se vratimo terenu. Večeras Vogošća-Bosna V. Iako su mi mrski i jedni i drugi, volio bi da domaćini pobijede, čisto da Gračanica ostane ispred Bosne![]()
5. kolo:
Gračanica – Slavija - 1 - sa dosta opreza treba pristupiti ovoj utakmici. Slavija se pokazala kao opasna. Slavija mora pasti![]()
Sloga D. – Bosna V. - 1 - domaćini su ovdje bliži pobjedi. Sloga uvijek zajebana u Doboju a pitanje je i u kakvom će stanju biti gosti jer igraju večeras
Gracanica svakako dobija mislim da je mnogo poslozenija ekipa u odnosu na Slabiju, koja sada mislim igra dobro ali da je to na kraju max sredina table
Iskra moguće da pobjedi Slobodu, jer tu nešto očito ne štima. A pričao sam sa čovjekom iz uprave Zivinica koji kaže da gdje igra onaj Memic da tu ekipe nema, kaže frajer pravi probleme non stop oko svega, non stop glumi nekog gazdu i uništava kolektiv. Jel zna ko šta o tom momku? Steta ako je tako, za Slobodu
Sloga Bosna mislim do zadnje minute gutavo, ako bude realno sudjenje mogao bi biti x. Bosna ima Harmandica koji može sam pobjediti svaku ekipu. Samo ako bude imao podršku od golmana
Joooj šta je ono sa Vogosce? Nikad gora... pod hitno uručiti nekim igračima zahvalnicu,pa ono je smiješno ali dešava se, samo da im se ne ponovi opet.
Jeli iko gledao vogosca bosna?sta je ovo dragi ljudi neki komentar neko nesto?
- ASD
- Kontakt:
Slažem se za Memića, jedan od najboljih odbrambenih igrača lige.ham19 je napisao/la:
Taj sto ti je iz uprave prica o memicu vjerovatno mu krivo sto ne igra u zivinicama i prica tekve stvari.Ne poznajem momka licno, ali znam da je sigurno jedan od najboljih odbrambenih igraca u ligi ako ne i najbolji, sjecam ga se iz vremna kad je igrao u konjuhu kad su igrali ligu za prvaka 2-3 godine za redom...Ja da imam ekipu svakako bi zelio takvog igraca u ekipi... Po meni slobodi fali dobar strucnjak na klupi koji ce sastaviti tu ekipu koja ima 9-10 iskusnih igraca koji igraju pl vise od 10 god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.