Ja nisam to rekao ja samo znam gledajuci utakmice ponasanje kad nisu utakmice razne druge faktore da je Robi trebo odmah nakon Armenije odstupit kako je sam najavio i da je dobrano odgovoran za 3 debakla protiv reprezentacija koje objektivno nisu bolje al su nas pregazile i ne sjecam se ikad da smo bili busniji , da smo bili totalno sa pogresnim planom kad uzmes u obzir igrace, da selektor nije tupavo mrdao iz Zagreba da je ifnorisaoneke igrace u vrhuncu forme , da se nije bavio nekim drugima koje nam je mogao pomoci da ih dobijemo i sve je ovo ono usitno sve ja mogu obrazlozit nasiroko sto govorim krecuci od apsurdnih taktika za koje nema plan b do ama bas nikakvog utjecaja na igrace, Mislio sam da je sa Bilicem naucio nesta ali , najbolje bi bilo da ide i to odma da neko proba taj baraz proc jer on ne mozeJohnCleese je napisao/la:Rado cu napisati sve dobre stvari, ali kada mi odgovorite kako je amater Robert dosao da rasproda sa svojim jaranima sta god moze uz prilaganje dokaza.paulus je napisao/la: eto odbrani ga navedi sta je on uradio otkako je selektor pa cu ti ja navest 10 amaterskih i ljenih gresaka
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Po tvom misljenju kako je trebao odstupiti nakon Armenije uzmi u obzir i cinjenicu da je bas tada i podnio ostavku, ali ista nije prihvacena.paulus je napisao/la:Ja nisam to rekao ja samo znam gledajuci utakmice ponasanje kad nisu utakmice razne druge faktore da je Robi trebo odmah nakon Armenije odstupit kako je sam najavio i da je dobrano odgovoran za 3 debakla protiv reprezentacija koje objektivno nisu bolje al su nas pregazile i ne sjecam se ikad da smo bili busniji , da smo bili totalno sa pogresnim planom kad uzmes u obzir igrace, da selektor nije tupavo mrdao iz Zagreba da je ifnorisaoneke igrace u vrhuncu forme , da se nije bavio nekim drugima koje nam je mogao pomoci da ih dobijemo i sve je ovo ono usitno sve ja mogu obrazlozit nasiroko sto govorim krecuci od apsurdnih taktika za koje nema plan b do ama bas nikakvog utjecaja na igrace, Mislio sam da je sa Bilicem naucio nesta ali , najbolje bi bilo da ide i to odma da neko proba taj baraz proc jer on ne mozeJohnCleese je napisao/la:Rado cu napisati sve dobre stvari, ali kada mi odgovorite kako je amater Robert dosao da rasproda sa svojim jaranima sta god moze uz prilaganje dokaza.paulus je napisao/la: eto odbrani ga navedi sta je on uradio otkako je selektor pa cu ti ja navest 10 amaterskih i ljenih gresaka
Kako je onda moguce da je Robert i dalje toliki krivac po tvom poimanju?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Napisao sam da za 9 mjeseci nije uspio pripremiti reprezentaciju za ligu nacija, da smo zahvaljujuci sreci to takmicenje prosli neokrznuti.JohnCleese je napisao/la:Sve lijepo, tacno i sa svim napisanim se slažem osim sa dijelom vezanim za Roberta jer nisi prikazao nijednu cinjenicu.bhsport je napisao/la:Malo licemjerno od strane kapitena da smo prosjecna reprezentacija.
Nismo Pjanke. Sigurno nismo. Mi smo kvalitetna reprezentacija koja nema zelje da igra za svoju drzavu.
Utakmica u Zenici protiv Finaca nije ni zavrsila kada si licno rezervisao provod u Bosni na Ilidži.
Ti, koji si igrac Juventusa si nastavio utabanim stopama Baljica, Bolica, Barbareza, Spahica, Misimovica, Ibrica, Hasagica koji su utakmice reprezentacije dozivljavali kao sto je Lulic rekao kao odmor, gdje ce malo familija, pokloni, alkohol i ostalo.
Nisi ti kao sto sam vec napisao uveo tu praksu, pocelo je to od 97 i pobjede nad Dancima, kada je Balja svirao i pjevao u kafani, taj ruzni trend se nastavio sve do danas.
Nas problem su ljudi u savezu, koji nemaju mrvu morala, vjecni direktor Dino Begic, sekretar Emir Pilav i ostala kriminalna bagra koja veze sa fudbalom nema. Oni su umjesto pare od Brazila da uloze u stadione ulozili u zgradu, isplatili premije, putovanja i dosli gdje su dosli.
Drugi problem su bivsi reprezentativci koji se motaju oko saveza predvodjeni Spahicem i Misimovicem koji su ucestvovali u fijasku od izbora selektora.
Mi mozemo dovesti selektora kojeg hocemo, jer oni rade za novac, daj platu Vahidu 100.000 eura pa ces vidjeti kako ce raditi, kurve su to obicne
Meni je licno zao sto ne dodje Amar Osim zbog reprezentacije, on ili neko slican njegovom karakteru bi ove razmazene balerine pomnozio sa nulom, potjerao u trening kamp u Zenicu i zabranio izlaske po Bosni i drugim kafanama.
Sve dok se toga ne rijesimo, dok budemo ispunjavali muzicke zelje ovim jadovima od igraca, mi napredka vidjeti necemo.
Ko god dolazi ovdje da jede i pije ne treba ni dolaziti makar se prezivao Dzeko ili Pjanic, nama trebaju igraci koji ce ostaviti srce na terenu, koji ce imati jednak pristup protiv Italije, Finske ili Gibraltara.
Sve dok postoje klanovi koji ne vode dobro nas nece biti nigdje.
Na sve ovo dodas jednog amatera, ublehu, propaliteta od trenera Roberta Prosineckog koji je dosao da rasproda preko svojih jarana sta moze, koji je trebao dobiti zuti karton u Belfastu, a crveni protiv Grcke, koji za 9 mjeseci 2018 godine nije uspio pripremiti reprezentaciju za ligu nacija, koji samo zahvaljujuci sreci koja ga je pomazila u utakmicama protiv Sjeverne Irske ima taj rezultat, koji nam je u ovim kvalifikacijama priredio fijasko, dobijes trenutnu situaciju na terenu.
Nama u savezu trebaju posteni cestiti ljudi poput onih koji su nas odveli u Brazil poput Begovica, Medunjanina, Salihovica, zatim covjeka koji ovdje nikad nije valjao jer je nakon poraza u 9 isao u krevet a ne u kafanu poput ostalih vedeta, covjek koji je danas sportski direktor Bajerna a ne moze doci ni blizu reprezentacije.
Kada budemo imali takve ljude u savezu, moci cemo dovesti trenera kakvog hocemo i stati iza njega, zabraniti ove provode po kafanama i otjerati bagru u trening kamp, zabraniti posjetu rodbine i bilo koga.
Do tada, mijenjanjem 'popularnog zutog' necemo nista postici dugorocno, mozemo pokusati sok terapijom u martu da izborimo prvenstvo ali na tom prvenstvu ne vidim uopste ko moze napraviti ista da nas ne obruka.
Opet ako propustimo prvenstvo bagra ne dobija promociju (igraci) ni pare (savezlije) i mozda se nesto promijeni, u suprotnom opet ce doci novi Robi, i sve po starom.
Sve smo mi ovo zasluzili kao narod.
Kako je to Robert amater, ubleha, propalitet koji je dosao da rasproda preko svojih jarana sta može?
Saric je menadzerski igrac koji je prodan, broj dva je Todorovic, broj 3 je Zukanovic, broj 4 je nepozivanje Hajrovica, broj 5 je amatersko postavljanje situacije sa Begovicem, Vedom i Lulicem, broj 6 je forsiranje iste taktike do iznemoglosti, broj 7 je samo 1 game plan bez ikakve korekcije, broj 8 je totalna nezainteresovanost u pripremi utakmice, broj 9 je nemanje alternative za Pjanica i za Dzeku, kao i za Vranjesa, broj 10 je nedostatak motivacije, broj 11 je dopustanje igracima da cugaju, lumpuju, broj 12 je neispunjavanje obecanja da ce igrati na posjed, broj 13 je povlacenje ostavke sto je dno dna zute gnjide treba li jos ili je ovo premalo?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jesi li svjestan da repliciras trolu, koji te pita - gdje je to Prosinecki pogrijesio?bhsport je napisao/la: Napisao sam da za 9 mjeseci nije uspio pripremiti reprezentaciju za ligu nacija, da smo zahvaljujuci sreci to takmicenje prosli neokrznuti.
Saric je menadzerski igrac koji je prodan, broj dva je Todorovic, broj 3 je Zukanovic, broj 4 je nepozivanje Hajrovica, broj 5 je amatersko postavljanje situacije sa Begovicem, Vedom i Lulicem, broj 6 je forsiranje iste taktike do iznemoglosti, broj 7 je samo 1 game plan bez ikakve korekcije, broj 8 je totalna nezainteresovanost u pripremi utakmice, broj 9 je nemanje alternative za Pjanica i za Dzeku, kao i za Vranjesa, broj 10 je nedostatak motivacije, broj 11 je dopustanje igracima da cugaju, lumpuju, broj 12 je neispunjavanje obecanja da ce igrati na posjed, broj 13 je povlacenje ostavke sto je dno dna zute gnjide treba li jos ili je ovo premalo?
Zvjezdan Misimović, Dušan Bajević i Sead Kajtaz preuzmite odgovornost i recite da ste pogrijesili kod izbora Menadzerskog, to poslije proslavite sa Emirom Spahicem.
Ma kakav Kajtaz i Bajevic, oni tu statiraju. Treba se pripazit Spahica, Misimovica, Dzeke i te mahalske ekipe.bhsport je napisao/la:Zvjezdan Misimović, Dušan Bajević i Sead Kajtaz preuzmite odgovornost i recite da ste pogrijesili kod izbora Menadzerskog, to poslije proslavite sa Emirom Spahicem.
bhsport je napisao/la:Zvjezdan Misimović, Dušan Bajević i Sead Kajtaz preuzmite odgovornost i recite da ste pogrijesili kod izbora Menadzerskog, to poslije proslavite sa Emirom Spahicem.
SAVEZ NAPOLJE!
- mohikanac12
- Kontakt:
Pisam im se u usta sve i jednom! "Savjetnik Spahic", ker Begicev!Admir74 je napisao/la:bhsport je napisao/la:Zvjezdan Misimović, Dušan Bajević i Sead Kajtaz preuzmite odgovornost i recite da ste pogrijesili kod izbora Menadzerskog, to poslije proslavite sa Emirom Spahicem.![]()
SAVEZ NAPOLJE!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- JohnCleese
- Kontakt:
Treba dokaz da je u talu sa menadzerima i kako je tu da nesto rasprodabhsport je napisao/la:Napisao sam da za 9 mjeseci nije uspio pripremiti reprezentaciju za ligu nacija, da smo zahvaljujuci sreci to takmicenje prosli neokrznuti.JohnCleese je napisao/la:Sve lijepo, tacno i sa svim napisanim se slažem osim sa dijelom vezanim za Roberta jer nisi prikazao nijednu cinjenicu.bhsport je napisao/la:Malo licemjerno od strane kapitena da smo prosjecna reprezentacija.
Nismo Pjanke. Sigurno nismo. Mi smo kvalitetna reprezentacija koja nema zelje da igra za svoju drzavu.
Utakmica u Zenici protiv Finaca nije ni zavrsila kada si licno rezervisao provod u Bosni na Ilidži.
Ti, koji si igrac Juventusa si nastavio utabanim stopama Baljica, Bolica, Barbareza, Spahica, Misimovica, Ibrica, Hasagica koji su utakmice reprezentacije dozivljavali kao sto je Lulic rekao kao odmor, gdje ce malo familija, pokloni, alkohol i ostalo.
Nisi ti kao sto sam vec napisao uveo tu praksu, pocelo je to od 97 i pobjede nad Dancima, kada je Balja svirao i pjevao u kafani, taj ruzni trend se nastavio sve do danas.
Nas problem su ljudi u savezu, koji nemaju mrvu morala, vjecni direktor Dino Begic, sekretar Emir Pilav i ostala kriminalna bagra koja veze sa fudbalom nema. Oni su umjesto pare od Brazila da uloze u stadione ulozili u zgradu, isplatili premije, putovanja i dosli gdje su dosli.
Drugi problem su bivsi reprezentativci koji se motaju oko saveza predvodjeni Spahicem i Misimovicem koji su ucestvovali u fijasku od izbora selektora.
Mi mozemo dovesti selektora kojeg hocemo, jer oni rade za novac, daj platu Vahidu 100.000 eura pa ces vidjeti kako ce raditi, kurve su to obicne
Meni je licno zao sto ne dodje Amar Osim zbog reprezentacije, on ili neko slican njegovom karakteru bi ove razmazene balerine pomnozio sa nulom, potjerao u trening kamp u Zenicu i zabranio izlaske po Bosni i drugim kafanama.
Sve dok se toga ne rijesimo, dok budemo ispunjavali muzicke zelje ovim jadovima od igraca, mi napredka vidjeti necemo.
Ko god dolazi ovdje da jede i pije ne treba ni dolaziti makar se prezivao Dzeko ili Pjanic, nama trebaju igraci koji ce ostaviti srce na terenu, koji ce imati jednak pristup protiv Italije, Finske ili Gibraltara.
Sve dok postoje klanovi koji ne vode dobro nas nece biti nigdje.
Na sve ovo dodas jednog amatera, ublehu, propaliteta od trenera Roberta Prosineckog koji je dosao da rasproda preko svojih jarana sta moze, koji je trebao dobiti zuti karton u Belfastu, a crveni protiv Grcke, koji za 9 mjeseci 2018 godine nije uspio pripremiti reprezentaciju za ligu nacija, koji samo zahvaljujuci sreci koja ga je pomazila u utakmicama protiv Sjeverne Irske ima taj rezultat, koji nam je u ovim kvalifikacijama priredio fijasko, dobijes trenutnu situaciju na terenu.
Nama u savezu trebaju posteni cestiti ljudi poput onih koji su nas odveli u Brazil poput Begovica, Medunjanina, Salihovica, zatim covjeka koji ovdje nikad nije valjao jer je nakon poraza u 9 isao u krevet a ne u kafanu poput ostalih vedeta, covjek koji je danas sportski direktor Bajerna a ne moze doci ni blizu reprezentacije.
Kada budemo imali takve ljude u savezu, moci cemo dovesti trenera kakvog hocemo i stati iza njega, zabraniti ove provode po kafanama i otjerati bagru u trening kamp, zabraniti posjetu rodbine i bilo koga.
Do tada, mijenjanjem 'popularnog zutog' necemo nista postici dugorocno, mozemo pokusati sok terapijom u martu da izborimo prvenstvo ali na tom prvenstvu ne vidim uopste ko moze napraviti ista da nas ne obruka.
Opet ako propustimo prvenstvo bagra ne dobija promociju (igraci) ni pare (savezlije) i mozda se nesto promijeni, u suprotnom opet ce doci novi Robi, i sve po starom.
Sve smo mi ovo zasluzili kao narod.
Kako je to Robert amater, ubleha, propalitet koji je dosao da rasproda preko svojih jarana sta može?
Saric je igrac BiH koji se prodao dva puta i svejedno nastavio biti bitan sraf u nasoj igri. Pokazao se na americkoj turneji, dojmio selektora i ovaj ga nastavio pozivati. Isti slucaj bio i sa Zakaricem koji nas na americkoj turneji nije ni blizu dojmio ali je imao epitet najboljeg igraca PLBiH
Jedan se nastavio dokazivati, drugi propao, prestao igrati fudbal i izgubio mjesto.
Cinjenica je da smo sve najbolje rezultate u posljednje dvije godine napravili sa Saricem kao i sto je cinjenica da je Pjanic od 90 nastupa za BiH jedva 10-tak tekmi odigrao u skladu s renomeom, a od toga 4-5 u posljednje dvije godine kada mu je partner bio Saric. Bavimo se cinjenicama ne mahalom, laznim konstrukcijama ili paranojama.
Todor jedno vrijeme bio odlicno rjesenje, igrac iz mlade reprezentacije, ma dvije godine jedina ozbiljna solucija. Stvarno trebas imat "obraz" pa navesti Darka kao igraca za menadzersko rastaljivanje naravno opet bez ikakvog dokaza. Zasluzeno izgubio mjesto u posljendjih par mjeseci, ali i dalje drugi najbolji desni bek nakon Zorana.
Zukanovic do jucer igrao talijansku ligu, zasluzeno na spisku. Nakon Armenije zasluzeno na klupi. Svakako jos uvijek legitimno sa ekipom, a njegova buducnost u repki zavisit ce od klupskog statusa. Druga stvar je ta da ga ni ja ne bi volio vidjeti, ali to razlicito misljenja nije razlog da trenera vrijeđam na njega bacam neosnovanu spletku.
Hajrovic je prema misljenju selektora bio nase tek peto krilo. Kada se Zakaric ispisao iz repke, kao i Milosevic, povrede mucile Duljevica onda je na red dosao i Izet. Izet je primjer kako selektor nikada nije imao nista licno protiv njega. Uostalom i Izet sve najbolje govori o Robertu.
Ono sto ti zoves amatersko postavljane prema Asmiru i igracima koji su se oprostili prije Robertovog dolaska je ustvari jedino normalno i profesionalno odnosenje i postavljanje.
Mislim da je to to sto se u tvojim tezama odnosilo na rasprodaju igraca preko jarana. Bez ijednog dokaza, sa puno laznih konstrukcija, i potvora na racun selektora.
Ostatak se valjda odnosi na neke druge greske koje necu pretjerano komentarisati. Neki od razloga su samo tvoja iskrivljena percepcija da je to mozda tako, drugi razlozi su podle lazi ( nije povukao otkaz nego otkaz nije podrzan ) a opet neki razlozi izgledaju tako djetinjasto da je to strasno (cuj obeco nam posjed a nije nam ispunio ). Tek par njih zaista imaju stvarno uporiste.
Svabo je to...
Svabo je to...
I opet da ponovim,
"Gospodo" iz Saveza, kupite prnje i napolje!
"Gospodo" iz Saveza, kupite prnje i napolje!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ljudi se raspravljaju sa likom koji brani Roberta Prosineckog i Elvisa Saric poslije najgorih kvalifikacija u historiji 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bolesno. Bolesna je ovo nacija a taj gore dokazana neznalica i trol. Dusman ove repke, samo ga treba ignorisat. Njemu odgovara ovo stanje , on uziva u nepotizmu, obozava kriminal. Zato jesmo tu gdje jesmo. Najgore kvale, najvise golova primili, najgori u gostima, protiv amatera Grcke armenije finske izgledali kao san marino, upravo zbog menadzerskih igraca poput presleya. Ali Hajde neka smo mi svi budale a on pametanWandelanoite je napisao/la:Ljudi se raspravljaju sa likom koji brani Roberta Prosineckog i Elvisa Saric poslije najgorih kvalifikacija u historiji
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tvoje misljenje je da su konstrukcije kakve jesu, tvoji argumenti su smijesni posebno za igrace koje si naveo, cuj Todor ozbiljna solucijJohnCleese je napisao/la: Treba dokaz da je u talu sa menadzerima i kako je tu da nesto rasproda![]()
Saric je igrac BiH koji se prodao dva puta i svejedno nastavio biti bitan sraf u nasoj igri. Pokazao se na americkoj turneji, dojmio selektora i ovaj ga nastavio pozivati. Isti slucaj bio i sa Zakaricem koji nas na americkoj turneji nije ni blizu dojmio ali je imao epitet najboljeg igraca PLBiH, tako da smo u to vrijeme imali dva igraca iz PL BiH ( jedan iz Zelje, drugi iz FKS-a slucajno) koji su nastavljeni biti pozivani i sa najboljim kolegama.
Jedan se nastavio dokazivati, drugi propao, prestao igrati fudbal i izgubio mjesto.
Cinjenica je da smo sve najbolje rezultate u posljednje dvije godine napravili sa Saricem kao i sto je cinjenica da je Pjanic od 90 nastupa za BiH jedva 10-tak tekmi odigrao u skladu s renomeom, a od toga 4-5 u posljednje dvije godine kada mu je partner bio Saric. Bavimo se cinjenicama ne mahalom, laznim konstrukcijama ili paranojama.
Todor jedno vrijeme bio odlicno rjesenje, igrac iz mlade reprezentacije, ma dvije godine jedina ozbiljna solucija. Stvarno trebas imat "obraz" pa navesti Darka kao igraca za menadzersko rastaljivanje naravno opet bez ikakvog dokaza. Zasluzeno izgubio mjesto u posljendjih par mjeseci, ali i dalje drugi najbolji desni bek nakon Zorana.
Zukanovic do jucer igrao talijansku ligu, zasluzeno na spisku. Nakon Armenije zasluzeno na klupi. Svakako jos uvijek legitimno sa ekipom, a njegova buducnost u repki zavisit ce od klupskog statusa. Druga stvar je ta da ga ni ja ne bi volio vidjeti, ali to razlicito misljenja nije razlog da trenera vrijeđam na njega bacam neosnovanu spletku.
Hajrovic je prema misljenju selektora bio nase tek peto krilo. Kada se Zakaric ispisao iz repke, kao i Milosevic, povrede mucile Duljevica onda je na red dosao i Izet. Izet je primjer kako selektor nikada nije imao nista licno protiv njega. Uostalom i Izet sve najbolje govori o Robertu.
Ono sto ti zoves amatersko postavljane prema Asmiru i igracima koji su se oprostili prije Robertovog dolaska je ustvari jedino normalno i profesionalno odnosenje i postavljanje.Bravo Robi za stojicko prihvatanje smjene generacija bez kuknjave, a pogotovo za sankcionisanje Asmirovog ponasanja. O Asmiru je puno vise rekla njegova klupska karijera unazad par godina.
Mislim da je to to sto se u tvojim tezama odnosilo na rasprodaju igraca preko jarana. Bez ijednog dokaza, sa puno laznih konstrukcija, i potvora na racun selektora.
Ostatak se valjda odnosi na neke druge greske koje necu pretjerano komentarisati. Neki od razloga su samo tvoja iskrivljena percepcija da je to mozda tako, drugi razlozi su podle lazi ( nije povukao otkaz nego otkaz nije podrzan ) a opet neki razlozi izgledaju tako djetinjasto da je to strasno (cuj obeco nam posjed a nije nam ispunio ). Tek par njih zaista imaju stvarno uporiste.
Za Hajrovica je naravno bila fula, sto je evo i dokazao da mu guzicu spasava. Ponasanje oko Asmira jeste bilo amatersko, bezobrazno i neozbiljno bas kao i oko Lulica i Vede (sta kaze bio u Rimu i Lulic mu se ne javlja).
Sta kazes samo par njih imaju stvarno uporiste
Ako je dao neopozivu ostavku nema tu sta biti podrzan ili ne, helem nastavi pratiti karijeru lazova, podlaca i menadzerskog selektora, mene zaobidji ziv bio.
Najsmjesnija konstatacija ti je 'Bravo za smjenu generacije.
Ja bih to nazvao bravo za guranje menadzerskih igraca.
Da si nemač pojma pokazuje ti intervju idola koji mozes procitati danas:
Kad se izgubi prorade emocije i onda se govori puno stvari. Bez daljnjeg, Miralem je jedan od najvažnijih ili najvažniji igrač. Međutim, znamo i to, koliko god smo dobili Armina Hodžića koji je odigrao fenomenalno protiv Finske, ipak i Edin (Džeko) i Višća (Edin) su nam falili. U bitim, imali smo i dosta peha, a možda smo se malo i uljuljani nakon velike utakmice protiv Finske. Također, dosta igrača je bilo povrijeđeno... Ne, ne govorim ovo da se nešto branim, ali imali smo dosta problema oko svega toga. Od povreda Šunje (Tonija Šunjića), do povreda dva Edina, do same utakmice u Atini nismo znali da li će biti spreman Kvrža (Zoran Kvržić)... To nije ni razlog ni opravdanjem, ali jednostavno, moramo razmišljati i o smjeni generacija koja dolazi, evidentna. Mislim da naši igrači nisu zavoravili igrati, nego moramo vidjeti kako, zašto i zbog čega mi ne možemo odigrati dvije utakmice u tri dana - rekao je selektor Prosinečki.
Mozda jadnik nije ni svjestan da je vec obavio smjenu generacija.
- JohnCleese
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Tvoje misljenje je da su konstrukcije kakve jesu, tvoji argumenti su smijesni posebno za igrace koje si naveo, cuj Todor ozbiljna solucijJohnCleese je napisao/la: Treba dokaz da je u talu sa menadzerima i kako je tu da nesto rasproda![]()
Saric je igrac BiH koji se prodao dva puta i svejedno nastavio biti bitan sraf u nasoj igri. Pokazao se na americkoj turneji, dojmio selektora i ovaj ga nastavio pozivati. Isti slucaj bio i sa Zakaricem koji nas na americkoj turneji nije ni blizu dojmio ali je imao epitet najboljeg igraca PLBiH, tako da smo u to vrijeme imali dva igraca iz PL BiH ( jedan iz Zelje, drugi iz FKS-a slucajno) koji su nastavljeni biti pozivani i sa najboljim kolegama.
Ono sto ti zoves amatersko postavljane prema Asmiru i igracima koji su se oprostili prije Robertovog dolaska je ustvari jedino normalno i profesionalno odnosenje i postavljanje.Bravo Robi za stojicko prihvatanje smjene generacija bez kuknjave, a pogotovo za sankcionisanje Asmirovog ponasanja. O Asmiru je puno vise rekla njegova klupska karijera unazad par godina.
Ostatak se valjda odnosi na neke druge greske koje necu pretjerano komentarisati. Neki od razloga su samo tvoja iskrivljena percepcija da je to mozda tako, drugi razlozi su podle lazi ( nije povukao otkaz nego otkaz nije podrzan ) a opet neki razlozi izgledaju tako djetinjasto da je to strasno (cuj obeco nam posjed a nije nam ispunio ). Tek par njih zaista imaju stvarno uporiste.![]()
Za Hajrovica je naravno bila fula, sto je evo i dokazao da mu guzicu spasava. Ponasanje oko Asmira jeste bilo amatersko, bezobrazno i neozbiljno bas kao i oko Lulica i Vede (sta kaze bio u Rimu i Lulic mu se ne javlja).
Sta kazes samo par njih imaju stvarno uporiste![]()
Ako je dao neopozivu ostavku nema tu sta biti podrzan ili ne, helem nastavi pratiti karijeru lazova, podlaca i menadzerskog selektora, mene zaobidji ziv bio.
Najsmjesnija konstatacija ti je 'Bravo za smjenu generacije.![]()
Ja bih to nazvao bravo za guranje menadzerskih igraca.
Da si nemač pojma pokazuje ti intervju idola koji mozes procitati danas:
Kad se izgubi prorade emocije i onda se govori puno stvari. Bez daljnjeg, Miralem je jedan od najvažnijih ili najvažniji igrač. Međutim, znamo i to, koliko god smo dobili Armina Hodžića koji je odigrao fenomenalno protiv Finske, ipak i Edin (Džeko) i Višća (Edin) su nam falili. U bitim, imali smo i dosta peha, a možda smo se malo i uljuljani nakon velike utakmice protiv Finske. Također, dosta igrača je bilo povrijeđeno... Ne, ne govorim ovo da se nešto branim, ali imali smo dosta problema oko svega toga. Od povreda Šunje (Tonija Šunjića), do povreda dva Edina, do same utakmice u Atini nismo znali da li će biti spreman Kvrža (Zoran Kvržić)... To nije ni razlog ni opravdanjem, ali jednostavno, moramo razmišljati i o smjeni generacija koja dolazi, evidentna. Mislim da naši igrači nisu zavoravili igrati, nego moramo vidjeti kako, zašto i zbog čega mi ne možemo odigrati dvije utakmice u tri dana - rekao je selektor Prosinečki.
Mozda jadnik nije ni svjestan da je vec obavio smjenu generacija.
Ova dva stajalista nas nepomirljivo razdvajaju.
Mislio sam da si ozbiljniji, a ispadas malo naprednija verzija fanatica
Svabo je to...
Svabo je to...
Ocito je i Robert malo naprednija verzija fanatica.JohnCleese je napisao/la: Ova dva stajalista nas nepomirljivo razdvajaju.
Samo mu javi da je on vec uradio smjenu generacija, posto istog nije svjestan.
Ja za tebe nisam mislio da si ozbiljniji niti sam mislio da ces priznati da si napisao glupost, sa tobom je odavno ozibljna rasprava postala nemoguca.
Fanatic je i blag kako treba prema nekim na forumu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Naravno da je uradio veci dio smjene generacija i to bezbolno. Hvala Zutom. Vidis on je i povrh tog svjestan da Zukanovic i Kvrzic ne mogu vise od ovog kvalifikacionog ciklusa i nadam se prvenstva sljedece godine, a to su pozicije na kojima tradicionalno skripimo.bhsport je napisao/la:Ocito je i Robert malo naprednija verzija fanatica.JohnCleese je napisao/la: Ova dva stajalista nas nepomirljivo razdvajaju.
Samo mu javi da je on vec uradio smjenu generacija, posto istog nije svjestan.
Ja za tebe nisam mislio da si ozbiljniji niti sam mislio da ces priznati da si napisao glupost, sa tobom je odavno ozibljna rasprava postala nemoguca.
Fanatic je i blag kako treba prema nekim na forumu.
Dzeko vec ima 33, ulazak u sljedeci kvalifikacioni ciklus je vec sad upitan jer ce u isti uci sa pune 34 godine, a onda eventualno ga zavrsiti sa 35 godina. I Toni vec tridesete gazi..
Necemo o tome ko pise gluposti,ko forsira mahalu rekla-kazala i ko je sklon izmisljanju.
Svabo je to...
Svabo je to...
Čemu uopšte taj izvršni odbor nogometnog saveza, način na koji se bira i ovlasti kakve ima, onaj koji je smislio taj odbor je oko fudbalskog saveza stavio što bi rekli političari luđačku košulju.
Protiv Italije sve baklje zapalit i u teren novi rat protiv saveza
MUSVDG
- BoixosNois1899
- Kontakt:
PRAZNO BILINO POLJE!!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vratite nam suspenziju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AnelMid, Bing [Bot], DjaniTarik, Drum, izdzezveubrazil, meecko, napapijri1987, Rade Paprica 9, Redfire16, Uknaac i 110 gostiju.