Nekako previse negative dolazi od istog
Usput upoznaj ga sa AdilOremušom....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa i jest ubleha. Propali narkoman, nekad bio zvijezda. Malo se povadio s ovom pjesmom "Majko", al nije to to više.AngelDiMaria je napisao/la:Postoje ljudi koj kazu da je darko lazic ubleha, pa eto, da vam bude lakse kad pomislite da ste ludi
Kako volim ove pressice gdje babukica već u drugoj rečenici priča o onima koji fale kao o eventualnom izgovoruKamuflazn je napisao/la:Ako Bog da ce ostati jos dugo u klubu sa titulama a ti ces strumfe da jedes djigeru jos duuuuugo, duuuuugo zbog uspjeha Fk Sarajevo. Cao, cao, vozdrica neznalice.SarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
P.s. sta ovo Bjelica nahvali almira bekica hahaha.
Ako Bog da ce ostati jos dugo u klubu sa titulama a ti ces strumfe da jedes djigeru jos duuuuugo, duuuuugo zbog uspjeha Fk Sarajevo. Cao, cao, vozdrica neznalice.[/quote]SarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
Prije ces ti otici nego on, ako si uopste dio Fk Sarajeva ..glavni pljuvator husrefa na forumu je mali strumf sarajevojebordo .. covjek koji raspolaze enormno tacnim informacijama vezanim za klub i oko klubaSarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
Jel tebi kad napises 'ocam' automatrski izbaci 'Husrefam' pa moras editovati? Pitam za druga.Kamuflazn je napisao/la:Fakat ocam. jel spomenes husrefa u bilo kojem konktekstu par debilcica odma se nakaci. morel se filtrirat.
Amar dadne koju kartu gratis, baci koju insajdersku iz kluba i ima odma vojnika na forumu.NorthN01 je napisao/la:Prije ces ti otici nego on, ako si uopste dio Fk Sarajeva ..glavni pljuvator husrefa na forumu je mali strumf sarajevojebordo .. covjek koji raspolaze enormno tacnim informacijama vezanim za klub i oko klubaSarajevoJeBordo je napisao/la:Daj Husrefa za selektora, da nam aBd ode iz kluba, a i ti hairli da se prebaciš na temu reprezentacije.Kamuflazn je napisao/la:Htjeli smo svi ukljucujuci i mene stranca, mladog, zeljnog dokazivanja. Neka hvala. Daj amara, husrefa, baku, vinka za selektora. Samo domace, domace!
P.s. sta ovo Bjelica nahvali almira bekica hahaha.![]()
![]()
![]()
Jes Husrefam. Pozdravi druga reci mu da je picic.belosevic28 je napisao/la:Jel tebi kad napises 'ocam' automatrski izbaci 'Husrefam' pa moras editovati? Pitam za druga.Kamuflazn je napisao/la:Fakat ocam. jel spomenes husrefa u bilo kojem konktekstu par debilcica odma se nakaci. morel se filtrirat.
Lahko ti je tako skrivat se iza nicka po forumuNorthN01 je napisao/la:@Sarajevojebordo Ja sve kontam ti se salis , a ti bilDe nevidjen brata mi , u kakvom ti pogresnom filmu zivis da mi je znat ..
SarajevoJeBordo je napisao/la:Lahko ti je tako skrivat se iza nicka po forumuNorthN01 je napisao/la:@Sarajevojebordo Ja sve kontam ti se salis , a ti bilDe nevidjen brata mi , u kakvom ti pogresnom filmu zivis da mi je znat ..
Nije tačno, to su sve pedagoškopsihološke metode komunikacije.Zip je napisao/la:Vidi se da su na babu povukli sa psovkama i vrijedjanjem
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 30 gostiju.