BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Kako ovaj Nalić svim silama pokušava sebe ugurati u reprezentaciju 

To je stvarno fascinantno koliko se lik trudiVucevich je napisao/la:Kako ovaj Nalić svim silama pokušava sebe ugurati u reprezentaciju

Bolje bi mu bilo da sebi kupi kakvu knjigu "osnovne fudbalske taktike " pa da malo procita

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Najbolja opcija je Amar. Dvije utakmice baraza, nokaut faza koja mu je jaca strana. Samo imamo mali problem, ne znam da li bi Begic pristao popusiti Lutvi na centru prije utakmice sa Italijom.
Zato, okrenimo se realnim opcijama. Insajderska, zvali Husrefa da pitaju da li bi prihvatio. Naravno ne zaboraviti Barbareza, Nalica, Marinovica...
Zato, okrenimo se realnim opcijama. Insajderska, zvali Husrefa da pitaju da li bi prihvatio. Naravno ne zaboraviti Barbareza, Nalica, Marinovica...

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Samo Amar Osim,ostalo vise niko,s cirkusom drugi ne znaju raditi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A sta cemo ako amar ne prihvati?rishovski je napisao/la:Samo Amar Osim,ostalo vise niko,s cirkusom drugi ne znaju raditi...
vratit prosineckogSalih1984 je napisao/la:A sta cemo ako amar ne prihvati?rishovski je napisao/la:Samo Amar Osim,ostalo vise niko,s cirkusom drugi ne znaju raditi...
logicno

Breaking News: Elvedin Begic prihvatio pa se predomislio pristati na ostavku Selektora
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Realno ko je sve jahao repku u zadnje vrijeme ne bi imao ništa protiv da Amar bude novi selektor. Ionako ko god da dođe ne može sjebati stvari više nego što su već sjebane.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta kad bi (znam da nece nikada) npr Kosovo i Srbija ili Ukrajina i Rusija bili u finalu EP?Gdje bi igrali finale?Pred praznim tribinama ili?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čuj vratiti Prosinečkog, a nije ni otišao lik još.
Ražanj se prvi a zec u šumi.
Ko da se vi šta pitate bolan, oni već uveliko razglabaju, vijećaju nešto ko bi bio bolji
Ražanj se prvi a zec u šumi.
Ko da se vi šta pitate bolan, oni već uveliko razglabaju, vijećaju nešto ko bi bio bolji

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma daj ga jednom pa da vidimo na čemu smo. O tome govorim. Vec 10 godinama je u nekim kombinacijama, smorio je više.Salih1984 je napisao/la:I on je u tih 10 godina napravio apsolutno nista sto se tice trenerskog posla,sto dokazuje koliko ga to zanimaBenjooJutub je napisao/la:Daj Barbareza više pa da vidimo šta će bitPrizivamo ga već deset godina
Što razmišljaš o nemogućoj misijiDamirT je napisao/la:Sta kad bi (znam da nece nikada) npr Kosovo i Srbija ili Ukrajina i Rusija bili u finalu EP?Gdje bi igrali finale?Pred praznim tribinama ili?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
nije bilo maske u saraj'vu
hehehh
uvijek isto kod nas
igrac povrijedjen = ne igra za reprezentaciju
dva dana kasnije = u prvoj postavi kluba
(nemoj te me pogresno svatit ne omalozavam dzeku on je najuspjesni BiH fudbaler svih vremena i kad se oprosti treba mu dignut spomenik)
i medjuostalom sta vam je ljudi mi imamo KIRIN KUP a Brazil ne

hehehh
uvijek isto kod nas
igrac povrijedjen = ne igra za reprezentaciju
dva dana kasnije = u prvoj postavi kluba
(nemoj te me pogresno svatit ne omalozavam dzeku on je najuspjesni BiH fudbaler svih vremena i kad se oprosti treba mu dignut spomenik)
i medjuostalom sta vam je ljudi mi imamo KIRIN KUP a Brazil ne

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Mozda je rana bila jos friska 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nalić - Barbarez, Osim, Misimović(i njegovo ime se provlači
), Marinović...samo nek nije još jedan reprezentativac Jugoslavije koji da nije igrao u Realu, Barceloni, PSG...trenirao bi Brastvo Gračanicu.

Ako može objašnjenje zašto bi Barbarez bez dana trenerskog staža (makar i u pionirima nekog njemačkog drugoligaša) postao selektor A reprezentacije 

Ma dobro iskustvo i staz su naravno vazni za trenera, ali nisu presudni. Mnogi su iz kopacki presli na trenersku klupu i bili odlicni.
To je vise pitanje damara, il imas il nemas.
Nego Barbarez je meni nekako neozbiljan frajer, ne pokazuje ambiciju da bude trener.
To je vise pitanje damara, il imas il nemas.
Nego Barbarez je meni nekako neozbiljan frajer, ne pokazuje ambiciju da bude trener.
Shevchenko je preuzeo Ukrajinu a njegovo jedino iskustvo prije toga je što je bio pomoćnik u reprezentaciji, ali opet je tu pokazao ambiciju. Barbarez samo luta po poker turnirima i lupeta po Twitteru.
Za ukrajince malo je reci da ginu na terenu,stvarno svaka im cast na velikom zalaganjuVucevich je napisao/la:Shevchenko je preuzeo Ukrajinu a njegovo jedino iskustvo prije toga je što je bio pomoćnik u reprezentaciji, ali opet je tu pokazao ambiciju. Barbarez samo luta po poker turnirima i lupeta po Twitteru.
Ako cemo tako, tu je i emir rahimic koji ganja najskuplju uefa licencu.
NEMA NAZAD
Elvir Baljic ako Bog da buduci selektor. Ne mislim sad posle Roberta, nego mozda za 2-3 godine.
Uradio profi licencu, 5 godina pomocni trener u reprezentaciji. Vodio doduse nakratko Karabukspor, sad preuzeo Tuzlu.
Zalosno je sto je jedan od rijetkih iz svoje generacije koji se zainteresovao za trenerski posao.
Bitno je da se interesuje za trenerski posao, za razliku od Barbareza koji i ne pomislja na to.
Od mladih ostaju jos Bajramovic i Custovic.
Uradio profi licencu, 5 godina pomocni trener u reprezentaciji. Vodio doduse nakratko Karabukspor, sad preuzeo Tuzlu.
Zalosno je sto je jedan od rijetkih iz svoje generacije koji se zainteresovao za trenerski posao.
Bitno je da se interesuje za trenerski posao, za razliku od Barbareza koji i ne pomislja na to.
Od mladih ostaju jos Bajramovic i Custovic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97